2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Egy már megnyert meccset „mentett” döntetlenre a Bátya

Tamás Ferenc  |  2019. 09. 03., 14:30

Augusztus 31-én, szombaton a megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának szomszédvári rangadóján a Bátya a Szakmár együttesét fogadta, ahol két ellentétes félidőt láthatott a két csapat szurkolótábora.

Már a találkozó második percében a vendégek hálójában táncolt a labda, amikor

Magyar Márk remek átadását Kákonyi Robi küldte Vörös kapujába (1–0).

A hazaiak ezzel mintegy megadták a meccs alaphangulatát törzsszurkolóik számára, sőt utána ajtó-ablak helyzetben még egy nagy ziccert is elhibáztak. Aztán a negyedóra végén a lesgyanús helyzetben labdát kapó

Bárdos pörgette át a labdát a kapujából kilépő Vörös Zoli fölött,

amely hulló falevélként landolt a léc alatt (2–0). A két gól mellett még legalább két nagy helyzetet puskáztak el a bátyai támadók, ám így is már egy megnyertnek hitt mérkőzés tudatával vonulhattak pihenőre.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A második játékrész elején az első félidő kezdetét kopírozta a Szakmár. Ezúttal

Dobler száguldott el a bal oldalon és mintegy ötven méteres vágta után a kapujából elé lépő Antóni mellett tekert a hosszú alsóba (2–1).

A 63. percben Dobler lemásolta korábbi önmagát, amikor faképnél hagyta a hazaiak jobb oldali védelmét, majd keresztpasszát, az ütemben érkező Antal Ádám közelről a hálóba vágta (2–2).

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Bátyai SE – Szakmári KSE 2–2 (2–0)
100 néző, vezette: Béleczki L.
Bátya: Antóni – Boros (Monori), Gyutai, Busa (Anisity), Balogh, Kapitány, Bárdos, Varga (Tamaskó), Magyar (Máté), Kákonyi (Jagicza). Edző: Sáfrán Ferenc.
Szakmár: Vörös (Peák) – Balázs P. (Balázs K.), Nagyapáti (Ferencz), Dobler, Tóth R. (Nagy), Oláh, Kapitány (Teleki), Kapronczai, Antal, Tóth Z. (Marosvári), Szalontai (Tóth K.). Edző: Kövesdi János.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés