2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Élcsapatot láttak vendégül az újonc „Méhek” a „megyekettőben”

Élcsapatot láttak vendégül az újonc „Méhek” a „megyekettőben”
Tamás Ferenc  |  2021. 05. 02., 14:18

Április 25-én, vasárnap a megyei másodosztály Déli csoportjában a bajnokság 19. fordulóját teljesítették a mérkőző felek, ahol a csoport egyik legveretesebb gárdáját fogadta a Gyuricza János edzette Méhecskék SE Kalocsa fiatalokból verbuválódott alakulata.

Teljesen kiegyensúlyozott első félidőt produkált a két csapat, a „Méhek” meglepően jól tartották magukat, mi több a kialakított helyzetek és a kapura lövések számát illetően sem volt okuk szégyenkezni. E sportjegyzet szerzőjének inkább a vendégek átütő erő nélküli játéka volt a szembetűnő, igaz, „ez” a Dusnok már régen nem „az” a Dusnok, amely még a megyei első osztályban is verte a Kalocsát hazai pályán 4–0 arányban.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A forduló után aztán a nagyobb rutin dominált – előbb Hodován, majd Bolvári Dávid jegyezhetett gólt, Rónai Anti pedig büntetőből már mindenről döntött a találkozó 75. percében (0–3). Az addig is higanymozgású Kovács Márk a hazaiaknak is kiharcolt egy büntetőt, amit Szőgyi Kevin bombagóllal értékesített (1–3).

A Dusnok ezzel biztosan őrzi a csoportban ezüstérmes helyét, míg a „Méhek” visszacsúsztak a tabella utolsó előtti helyére. Igaz, a vasárnap látott kilencven perc nem győzte meg a tudósítót arról, hogy ekkora lenne a különbség a két együttes között, mint amit a táblázat mutat.

Folytatás május 2-án, vasárnap Nemesnádudvaron, ahol a dobogóra törő „nádvári tizenegy” vár majd ránk.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Méhecskék SE – Dusnok KSE 1–3 (0–0)
Zárt kapus mérkőzés, vezette: Sebestyén László
Kalocsa: Kis M. – Matos B., Perity Á. (Varga A.), Török M., Varga L. (Taba B.) – Romsics P. (Okvátovity D.), Szőgyi K., Orovicz M. (Csesznők A.) – Markó R. – Fekete J. (Mikes A.), Kovács M.
Edző: Gyuricza János.
Gólszerző: Hodován Bence (0–1) az 50., Bolvári Dávid (0–2) az 59., Rónai Antal (0–3 tizenegyesből) a 75., Szőgyi Kevin (1–3 tizenegyesből) a 90. percben.
Kiállítva: Török Márk (Méhecskék SE) a 75., Mirza Gábor (Dusnok) a 90. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés