2022. 05. 22.
Júlia, Rita
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Érdekes gólok találkozóján „igazságos” végeredmény

Érdekes gólok találkozóján „igazságos” végeredmény
Tamás Ferenc  |  2022. 03. 25., 15:49

Március 20-án, vasárnap délután játszották a bátyai „Marakodó Stadion” katlanjában a Bátya-Homokmégy szomszédvári rangadót, ahol mindkét gárda a síp mesterének is köszönheti hogy betalált a harmadosztályú Nyugati csoportjának összecsapásán.

A találkozón ugyanis két gól is olyan döntések után született, amellyel a „spori” igazságosan korrigálta mindkét csapat irányában a korábban meghozott, talán nem kellően megfontolt döntéshozatalát. De nézzük sorjában!
A mérkőzés 29. percében a bal oldalon előretörő homokmégyi védő, Frei Márton az oldalvonal közeléből élesen középre lőtte a labdát, amely a menteni igyekvő bátyai védő, Tóth Dani cipője orráról szó szerint felpörgött fejmagasság fölé és lassan kapusa felé csordogált.
A labdát a Bátya hálóőre Jelencsity Tamás kézzel felszedte, mire a spori rövid hezitálás után a „mégyieknek” ítélt szabadrúgást a kaputól mintegy hét méterre, Tóth Dani „cipőérintése” helyéről. A bírói döntés után a vendégektől Font Norbert aztán a lábak erdejében a bátyai kapuba lőtte a labdát (0-1), amit a nézőtér, de maguk a játékosok is egyátalán nem tartottak hazaadásnak…
Aztán egészen a hosszabbítás harmadik percéig várni kellett a „kompenzációra”.
A 93. percben egy sarokrúgás után a bátyai Busa Dávid „csukafejessel” akarta megjátszani a labdát, miközben talán lökték is egy kicsit a tizenhatoson belül. Nagy Dániel sporttárs ugyancsak rövid hezitálás után büntetőt ítélt a Homokmégy ellen, amelyet főleg a „mégyi” szimpatizánsok az első megadott gólja „ellentételezéseként” értékelték, azaz a „spori” végül is igazságosan lehozta a mérkőzést.
A tizenegyeshez aztán Monori Martin állt oda, aki az őrültek higgadtságával értékesítette a bíró „törlesztését” az első félidőben elnézett szarvashibája után (1-1).


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Bátyai SE – Homokmégyi KSE                   1-1 (0-1)
100 néző, vezette: Nagy Dániel
Bátya: Jelencsity T. – Gyutai G. (Gubányi F.), Busa D., Tóth D., Boros M. – Fekete G. – Korsós Á. (Kasi R.), Monori M., Magyar M., Szabó I. (Anisity T.) – Varga Á.
Edző: Gubányi Ferenc
Homokmégyi: Csermák D. – Aranyos G. (Romsics B.), Gillich, Frei M. – Kákonyi Á., Font N., Kovács L., Marton I., Kapitány T. – Holczimmer T. (Tokai L.), Bata A.
Edző: Holczimmer Tamás
Gólszerző: Font Norbert (0-1) a 29., Monori Martin (1-1) a 93. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés