2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Géderlaki győzelem a papírforma jegyében

Géderlaki győzelem a papírforma jegyében
Tamás Ferenc  |  2020. 11. 14., 14:50

November 7-én, szombat kora délután kellemes időtöltést választott az, aki kilátogatott a hangulatos géderi Duna-parti pályára, ahol a bajnokságra törő hazaiak a masszív középcsapatnak számító szakmári tizenegyet fogadták.

Ha valaki a meccs előtt rápillantott a tabellára a Szakmár szurkolói közül, csak kötelességszerűen fogadott volna vendéggyőzelemre. Ugyanis a géderi gárda a táblázat éléről várta a találkozót, míg a vendégek a tizenhárom csapatos csoport hetedik helyét birtokolták. Aztán láss csodát, alig egy perc játékidő után már a hazaiak hálójában táncolt a labda, a higanymozgású szakmári támadónak, Balázs Péternek köszönhetően (0–1). Erre szokták volt mondani sportnyelven szólva, hogy ez ám a hidegzuhany! Szerencsére a hazaiakat nem fogta meg a gyors vendéggól, mert jó negyedóra múlva Tóth gyönyörű ívelésével bevette a vendégek kapuját. Csak a régi öreg rókáknak juthatott eszébe a pazar találat láttán, hogy valahogy ilyen lehetett „Didi hulló falevele” is (1–1). Aztán lélektanilag épp a legjobbkor, a lefújás percében a hazaiak megszerezték második góljukat is. Ezúttal Ruppert adott be banán ívben bal oldalról, amit Tóth remek fejessel értékesített (2–1).

A fordulás után a 70. perc környékén, Rigó okosan a léc mellé helyezett lövésével már megvolt a végig kézben tartott mérkőzés is (3–1). A vége előtt még Sebestyén felhőfejese csattant a szakmári felső kapufán, de az eredmény már nem változott.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Géderlaki KSE – Szakmári KSE 3–1
100 néző, vezette: Csire R.
Géderlak: Hegedűs – Nádasdi, Wascher, Salamon, Ruppert – Vass, Gazsi (Baranyi), Balogh, Tóth (Sebestyén) – Boros, Rigó (Molnár). Edző: Salamon Miklós.
Szakmár: Peák – Gillich (Domján) Nagyapáti, Kaproncai – Marosvári Á., Oláh, Marosvári Á. (Balázs K.) – András G., Bukor – Balázs P., Tóth Z. (Dobler R.). Edző: Kövesdi Sándor.
Gólszerző: Balázs Péter (0–1) a 2., Tóth Árpád (1–1) a 18., Tóth Árpád (2–1) a 45., Rigó László (3–1) a 70. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés