2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Nyolc gól esett a Bátya hazai edzőmeccsén

Tamás Ferenc  |  2022. 08. 24., 16:00

Ideális labdarúgóidőben, nyolc gól is szórakoztatta a gyér számú szurkolósereget a Bátya-Fülöpszállás III. osztályú előkészületi találkozón, de legalább az előző hetek kánikulai forrósága egyikük számára sem volt már ellenfél.

A „megyehárom” Északi csoportjának kilencedik helyén végző Fülöpszállás SE gárdája látogatott augusztus 13-án, szombat délután a bátyai „Marakodó Stadion” poklába, hogy szparingoljon egyet a „megyehárom” Nyugati csoportjának ezüstérmesével, a Bátyai SE alakulatával.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A találkozó első gólját a vendégek szerezték Tóth révén a mérkőzés első negyedében, amikor a „fülöpiek” támadója kilőtte Soós Tomi kapujának jobb alsó sarkát (0-1). Nemsokára jött rá a viszontválasz is, amikor Varga Ákos egy remek indulócsel után egalizálta az állást (1-1). Majd teátrális védelmi baki után szerezte a második gólját a vendég Fülöpszállás, amikor egy, a hazai védők által elpasszolt labdát megszerezték és úgy nyolc méterről a rövid felsőbe emelték a játékszert (1-2). Két percre rá, Csordás révén már a harmadik vágányra állt a „fülöpszállási gyors”, amikor a vendégek higanymozgású centere Soós kapujába talált (1-3).
A fordulás után a csereként beállt Kapás Szilárd okos találatával (2-3-ra) módosult az állás, amikor a Fülöpszállás kapujának alsó sarkába helyezte a labdát. Aztán hazai kezezés miatt büntetőhöz jutott a vendég Fülöpszállás, amit Tóth higgadtan értékesített (2-4). Ezt követően Varga Ákos remek passzával léphetett ki Frei a védők szorításából, majd a kapujából kiindult hálóőr felett a léc alá emelte a labdát (3-4). A találkozót Boros Milán pazar találata zárta, amikor a vendégek kapujának bal felső sarkába tekerte a labdát (4-4).

Bátyai SE – Fülöpszállás SE 4-4 (1-3)
50 néző, vezette: Markó Gábor
Bátya: Soós T.-Gyutai G., Boros M., Balogh A., Frei M.-Korsós Á., Fekete G., Soós P., Szabó I.-Varga Á., Kasi R.
Edző: Gubányi Ferenc
Csere: Kapás Sz., Anisity T., Jelencsics T.

A hazaiaknál hiányzott az alapembernek számító Magyar Márk, Gubányi Ferenc, ifj. Gubányi Ferenc, valamint a Kalocsára igazolt Busa Dávid és a házi gólkirály Monori Martin is, ám soraikban volt egy új igazolás, a Homokmégyből idekerülő Frei Márton.
Gubányi edző szerint az előkészületi találkozó jól szolgálta csapata felkészülését.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 06. 06., 19:52
A jazz muzsika és a jó borok kedvelőinek kiváló programlehetőség, akinek ismerőse jazz- és borrajongó, annak pompás ajándékötlet! Töltsön egy kellemes nyári estét a Pilvax Hotelben június 10-én! Indítsa a nyarat egy laza, élőzenés aláfestéssel egybekötött borkóstolóval, amelyen amforában érlelt borkülönlegességekkel ismerkedhetünk.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 07., 14:22
Békéscsabáról, Gyuláról, Kisdombegyházról, Szegedről, Kecskemétről, Budapestről is érkeztek bejelentések, vélhetően nagyon széles körben érezte a lakosság. Még >>>
2023. 06. 07., 10:38
Szekszárdtól északnyugatra, Kétyen valóságos saras vízözön alakult ki kedden délután. Még >>>
2023. 06. 07., 10:00
Néhány tuti tippet is adott, kattints és fogadd meg Te is őket! Még >>>
2023. 06. 07., 09:02
Gyermekkoromban is a jó meséket szerettem, szeretem, ha a történetnek nagyon jó vége van. Ez a kapu a mi jutalmunk a jócselekedetért, mint egy régi magyar népmesében – mondta az ünnepségen Vajda Péter, Még >>>
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK