2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Szomszédvári rangadón osztoztak a pontokon

Szomszédvári rangadón osztoztak a pontokon
Tamás Ferenc  |  2020. 03. 20., 08:54

A megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának tavaszi második játéknapján a szakmári tizenegy ezúttal azt a Bátyát fogadta, amely nem tett le még arról, hogy nemes veretű éremért játsszon a 2019/2020-as bajnokság második szakaszában.

Az ősszel Bátyán, úgy lett 2–2 a vége, hogy félidőre már a hazaiaknak 4–0-ra kellett volna vezetniük 2–0 helyett a kihagyott százas ziccerek alapján. Aztán a folytatásban a Szakmár, Dobler Bence lendületes elfutásainak is köszönhetően egalizálta az állást (2–2).

Nos, ilyen egymás elleni előzmények után csapott össze március 14-én, zárt kapus meccsen a tavasz második játéknapján a két együttes. A hazai Szakmár a negyedik helyről várta kettejük párharcát, míg a Sáfrán Ferenc edzette Bátya a dobogó harmadik fokáról szeretett volna egyre közelebb kerülni a második helyen tanyázó uszódiak felé. A két gárda aztán a kilencven perc során eredménytelen maradt, ám labdarúgó berkekben örök igazság, hogy csak két jó csapat tud egymással gól nélküli döntetlent játszani.

MESTERMÉRLEG:
Sáfrán Ferenc, a Bátya edzője:
 – Úgy gondolom, hogy reális eredmény született, amelyben azért a Szakmár szerencsésnek is érezhette magát. Gondolok itt Kákonyi Robi nagy ziccerére, amit a hazaiak portása nagy bravúrral, lábbal mentett, majd a felpattanót Kákonyi ismételten ráfejelte, de a gólba tartó labdát a kapus még valahogy újheggyel is, de kitornázta. Hiányzóink – Bárdos „Csucsu” és Márkus „Muki” távollétében csak félkarú óriások lehettünk a Szakmár otthonában.


Forrás: Tamás Ferenc/ KALOhírek


Szakmári KSE – Bátyai SE 0–0
Zárt kapus mérkőzés, vezette: Suba Z.
Szakmár:
 Vörös – Ferencz, Dobler, Gillich (András G.), Marosvári (Nagy) – Kapronczai, Oláh, Balázs, Tóth Z. (Nagyapáti) – Szalontai, Lisztmaier. 
Edző: Kövesdi Sándor.
Bátya:
 Antóni – Gyutai, Korsós, Balogh, Jagicza – Varga, Kapitány (Busa), Magyar – Monori, Kákonyi (Boros), Máté. 
Edző: Sáfrán Ferenc.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés