2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 359 Ft   : 320 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A „Paletta-méhraj” a klub egyik legígéretesebb évfolyama

Tamás Ferenc  |  2021. 07. 19., 11:42

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Bozsik-program, amelynek egyik jeles Bács megyei képviselője a Méhecskék SE Kalocsa, Paletta Richárd U11-es csapata.

Az utóbbi évtized szövetségi elképzelései kezdenek összhangba kerülni a befogadók lelkesedésével és játékszeretetével, amely utat nyitott az MLSZ elképzelésének is, hogy mindenképpen szélesíteni kell hazánkban a sportág tömegbázisát,amely egyben a központi koncepció egyik fontos tartópillére is.

A pályaépítési programok, a futball akadémiák és „focisulik” létesítése mind, mind ezt a programot szolgálják, amellyel bizonyára egyre jobban felzárkózunk kontinensünk fejlettebb régióinak labdarúgásához.

A mai követelményeknek megfelelő futballkörnyezet kialakítása, a labdarúgás népszerűsítését és a magyar foci újbóli felemelkedését szolgálja, amelyet az alapoknál, a Bozsik-program kiszélesítésével próbálnak megvalósítani.

Nos, mindezen törekvések egyik jeles képviselője és mondhatni zászlóvivője a Méhecskék SE U11-es évfolyamának együttese, amely a Bozsik-programos rendezvényeken, emléktornákon is mutogatta már oroszlánkörmeit. A nyár elején éppen Baján, a Rónai Sándor Emléktornán, vagy utána Kalocsán, a Szusza Kupa nemzetközi megmérettetésen, ahol nyerni is tudtak Paletta Ricsi tanítványai. Itt, Kalocsa szerb testvérvárosa, Kúla is a mieink mögött végzett.

De nézzük, kik is azok, akik ezt az évfolyamot, egyre ígéretesebb eredménnyel fémjelzik.
Ők a következők: Kuti Kevin, Salacz Marcell, Marton Márk, Tóth Zolna, Víz Gellért, Máriás Zalán, Serfőző-Jagicza Huba, Hegedűs Nimród, Práger Zsombor, Kasziba István, Ferencz Botond, Pécsi Bálint, Greksa Milán.
Edző: Paletta Richárd.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>
2022. 01. 26., 14:54
Az Európa legnagyobb beltéri betleheméről is híres község, a „Kis-Balaton fővárosa” nem először büszkélkedhet az éves rekorddal. No, de januárban?! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés