2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Győzelemmel mutatkoztak be a felnőtt „Méhek”

Tamás Ferenc  |  2019. 07. 24., 08:45

Július 19-én, pénteken játszotta első előkészületi találkozóját a Méhecskék SE Kalocsa „megyeháromban” újonc gárdája, ellenfele pedig a „testvércsapat” Kalocsai FC ifjúsági együttese volt.

A Városi Sportcentrum edzőpályáján mérkőzött egymással a két gárda, a találkozó külön érdekességét pedig az adta, hogy

mindkét társulat edzőjének Gyuricza Jánost kérték fel, aki mindkét együttest egyszerre irányította.

Mindezek mellett jó volt látni a pályán egymásnak feszülő huszonkét kalocsai futballistát, akik nagy taktikai fegyelemmel, odaadódóan terelgették a pettyest. Az újonc „megyehármas” csapatunk soraiban többek között feltűnt Vörös Tamás, Perity Ádám, Kun-Szabó Dani, Katus Ricsi, Böjtös Áron, a kapuban Kiss „Maxi”, valamint Fábián Máté, Zámbó Ferenc és Szilágyi Patrik is, akik valamennyien egykori kalocsai focisták voltak.

A megfiatalított – a „Méhek” serdülőiből feltöltött – ifistáink is igen nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe a 2 x 45 perc során, egy pillanatig sem éreztették, hogy meg lennének szeppenve.

Méhecskék SE Kalocsa – KFC Ifi 5–4
Gólszerzők: Katus Richárd 2, Fábián Máté, Kun-Szabó Dániel, Böjtös Áron, illetve Leták Zsolt 2, Varga Alex 2.

MESTERMÉRLEG:
Gyuricza János edző: Első edzőmérkőzésnek tökéletesen megfelelő ütközet volt, ahogy szokták volt mondani, „a foglalkozás tökéletesen elérte célját”, hiszen mindenki elfáradhatott a rekkenő hőségben. Mindenki becsülettel tette a dolgát, nem lehetett panaszom a fiúk hozzáállására.

– A megyei III. osztályban újonc felnőtteknek még milyen tesztmérkőzései várhatók?
– Július 21-én, vasárnap Dunafalvára látogatunk, majd 27-én, szombaton a Kiskőrös „fakó” otthonában mérkőzünk. Ezt követi még az augusztus 2-i megismételt KFC Ifi – „Méhek” összecsapás, majd augusztus 10-én, Bátyára látogatunk, 17-én pedig Fajszra megyünk a bajnokság főpróbájaként.

Gyuricza edzőt arról is faggattuk, hogy az ifibe kik kerültek újoncként a „Méhek” serdülőiből?
– Idén nyáron is ideális volt az érkezők száma, hiszen hozzánk került Virizlai József, Balogh Tamás, Török Márk, Leták Zsolt, Okvátovity Dominik, Taba Balázs, Varga Lóránt, Tóth Patrik, Csehi Márk, valamint a korábban érkezett Farkas Szabolcs és a kapus Habaz Martin is – zárta ismertetőjét Gyuricza János, csapataink edzője.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés