2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Méhecskék SE: Bozsik „Cucu” emlékének adóztak

Tamás Ferenc  |  2017. 09. 15., 07:45

A magyar labdarúgás utánpótlásképzésének egyik legfőbb színtere immár másfél évtizede a Bozsik-program néven jegyzett képzési forma, amelynek elnevezését ugye senkinek sem kell magyarázni, hiszen névadójának az Aranycsapat egyik elévülhetetlen legendáját, Bozsik „Cucu” Józsefet választották.

A korosztályos tornák sorozatára is épülő program talán 

két legfőbb célja a tömegesítés és a tehetségkutatás és természetesen a gyerekekkel a foci megszerettetése.

Nos, ennek az országos méretű versengésnek az egyik csoportkörét – az idei tanév első fordulóját – városunkban rendezték.

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A lebonyolításról tudni kell, hogy a „Kiemelt I. osztályban” az Akadémiák és a nagyvárosok I. osztályú csapatai szerepelnek, míg a szintén „Kiemelt II. osztályban” az alközpontok gárdái és a melléjük kiemelt együttesek tartoznak (itt szerepelnek a Méhecskék SE korcsoportos csapatai is.)
A III. osztályban pedig a kistelepülések – környékünkön például Harta – fiataljai hadakoznak ellenfeleikkel.

A szeptember 9-i, szombati kalocsai nyitó fordulóban két korcsoport – U13 és az U11 korosztályok fiataljai mérkőztek.

A rendezésről azt is meg kell említenünk, hogy a játéknap végén nem hirdetnek eredményt, itt nincs rangsorolás, itt csak a játék öröme és a srácok mindenkori fejlődése az első számú tényező.

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A Városi Sportcentrumban kialakított pályákon az U13-as mezőnyben öt klub fiataljai – Bajai LSE, DAFC – Szeged, FK–Szeged, LI-T SZEADC és a házigazda Méhecskék SE – vetélkedtek egymással. 

A mieink eredményei a következők:
Méhecskék – BLSE 0–2;
FK-Szeged – Méhecskék 3–1;
DAFC – Méhecskék 4–2;
Méhecskék – SZEAC 2–0.
Kalocsai csapattagok voltak: Váradi Dominik, Katus Zalán, Romsics Péter, Tóth Kristóf, Répási Péter, Bedics Tamás, Tóth Gergely, Szász Zoltán, Tapolcsányi Dávid, Hunyadi Szabolcs, Tamás Zalán, Romsics Benett.
Edzők: Faragó László és Farkas Gábor.

Az U11-es csoportban a következő csapatok meccseltek: Bajai LSE; DAFC Szeged; Méhecskék SE; FK Szeged; LI-T SZEAC; Cegléd.

A kalocsai srácok eredményei:
Méhecskék – BLSE 0–1;
Cegléd – Méhecskék 3–1;
SZEAC – Méhecskék 0-2;
DAFC – Méhecskék 3–4;
FK-Szeged – Méhecskék 4–1.
Csapattagok voltak: Nagy Hunor, Lei Balázs, Kovács Aldó, Fuszenecker Donát, Csefkó Csongor, Bedics Ákos, Schiwampl Andor, Lakatos-Lengyel Péter, Jáksó Gellért.
Edző: Gubányi Ferenc.

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Az oldalt támogatta a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós 
termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021-11-26 08:05:04
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>
2021. 11. 30., 11:01
Advent második vasárnapján, december 5-én Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter Kövek a zsebben című, nagysikerű darabot nézhetik meg az érdeklődők! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés