2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

„Méhecskés” tanévzáró, bizonyítványosztás nélkül

„Méhecskés” tanévzáró, bizonyítványosztás nélkül
Tamás Ferenc  |  2020. 06. 24., 09:50

Június 20-án, szombaton délután felbolydult méhkashoz volt hasonlítható a kalocsai utánpótlásfoci impozáns sportcentruma, ahol a klub csapatai, a megjelent szülők, hozzátartozók és támogatók közös nagy évadzáró rendezvényét tartották.

A „Méhek” nagy családjának éves juniálisán ismét sátrakat vertek a korosztályok csapatainak szülői stábjai a játéktér köré, ahol grilleztek, halászlét rotyogtattak bográcsban, az apukák pedig nagy műgonddal pakolták ki a sörpadokat, miközben hozták hűtőtáskáikban a nemes nedűket.

A galéria megnyitásához katt a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A címben elsütött „tanévzáró, bizonyítványosztás nélkül” olcsó poén egyébként arra utalt, hogy a járvány miatt félbeszakadt bajnokságokban az MLSZ döntése szerint nem hirdettek eredményt, nem osztottak érmeket, nem volt bajnok, de kieső sem, mivel csonka szezont zártak. Így, csak az egyes korcsoportok „részeredményeiről” kérdezhettük Faragó Lászlót, az egyesület elnökét és szakmai vezetőjét. Az alábbiakban az ő gondolatait osztjuk meg portálunk olvasóival.

–Valóban csonka évet zártunk rajtunk kívülálló okok miatt, pedig terveink között szerepelt – ami egyben a realitást is tükrözte –, hogy korosztályos csapataink szinte kivétel nélkül a dobogón végezzenek, vagy annak közvetlen közelében. Sajnos a járvány mindezen sikerek besöprésében megakadályozott bennünket. Ha nevesítenem kéne az egyes gárdáinkat és azok szakvezetőit, akkor a következőket tudnám elmondani.

  • Az U6–U7 korcsoportok szakvezetői: Práger László és Romsics Attila.
  • Az U8–U9-es csapatainkat Balogh Tamás vezeti.
  • Az U10-es korosztály csapatait Paletta RichárdGubányi Ferenc edzőpáros pallérozza.
  • Az U11-es korcsoport szépreményű gárdáját Gubányi Ferenc vezeti.
  • Az U12-13-14-es korosztályokat a Gojtán István, Faragó László, Kapitány Tibor triumvirátus vezeti.
  • Az U16-os, sokra hivatott serdülő gárdánkat Pákolicz László dirigálja.
  • Az U19-es együttesünk, amely egyben a KFC ifjúsági csapatát is jelenti, őket Gyuricza János trenírozza.
  • És ne feledkezzünk meg a felnőtt, „megyehármas” csapatunkról sem, őket is Gyuricza János edző igazgatja.
  • Női gárdánkat, amely közös a Pakssal, Radványi László vezeti, aki mindemellett még kapusedzőként és pályagondokként is tevékenykedik.

 

A galéria megnyitásához katt a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Mindezt a sok munkát és eredményt szerencsére az MLSZ illetékesei is elismerték, hiszen Faragó Lászlót, az egyesület elnökét ebben az évben is egy díszes kristályserleggel jutalmazták a kalocsai utánpótlásképzésben folyó kiemelkedő szakmai munkájáért. Igaz, a vírushelyzet miatt a hagyományos ünnepélyes átadás idén elmaradt az MLSZ illetékesei részéről, ám Faragó elnök úr a megyeszékhelyen átvehette a trófeát az előző évtized eredményekben gazdag munkásságáért.

Mindeközben a pályán már pattogott a labda, a gyerekek és a szülők vegyes csapatai kitörő örömmel kergették a játékszert, miközben mennyei illatfelhő kezdte belengeni a „Méhecskés Arénát”, ahol a résztvevők ünnepelték egymást és éves eredményeiket.

A galéria megnyitásához katt a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírekHa tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021-11-26 08:05:04
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>
2021. 11. 30., 11:01
Advent második vasárnapján, december 5-én Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter Kövek a zsebben című, nagysikerű darabot nézhetik meg az érdeklődők! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés