2022. 05. 20. péntek
Bernát, Felícia
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

VI. Szusza Kupa: Lakatos Pista bácsi emlékének adóztak

VI. Szusza Kupa: Lakatos Pista bácsi emlékének adóztak
Tamás Ferenc  |  2021. 06. 23., 12:30

Június 19-én, szombaton a Molnár Ferenc Szabadidő-és Sportcentrum adott otthont a VI. Szusza Kupa gyermekfocitorna küzdelmeinek, ahol idén három korcsoportban kilenc klub tizenöt csapata vetélkedett egymással.

A közel kettőszáz gyermek valódi örömfocival ünnepelte egymást és az egykori kalocsai edzőlegendát, ahol a rekkenő hőséggel is meg kellett küzdeniük a mérkőző feleknek.

Az U7-es korcsoport végeredménye a következő: 1. LUA Baja, 2. Pécsi Sportolda, 3. Méhecskék SE, 4. SZEOL Szeged, 5. Paksi Atomerőmű SE. Tornaválogatott: Deutsch Henrik (Pécsi Sportolda), Komlósi Erik (LUA Baja), Szerafinovszki Darkó (SZEOL), Girst Máté (PASE), Kiss Dávid (Méhecskék SE). Gólkirály: Batoni Míra (Pécs Sportolda) és Weiner Soma (LUA Baja) 14–14 góllal.

Az U11-es korcsoport végeredménye: 1. Méhecskék SE, 2. Kúla (Szerbia), 3. Paksi SE, 4. Kinderball Baja, 5. Soltvadkert.

Képgaléria megtekintése (66 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre! | Kúlai vendégeink ezüstérmesek
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Tornaválogatott: Kis Denisz (Kinderball Baja), Tóth Dávid (Paksi SE), Víz Gellért (Méhecskék SE), Isakov Dusan (Kúla), Kothencz Olivér (Soltvadkert). A legjobb kapus: Kovács Noel (Kinderball Baja).

A gólkirály: Isakov Dusan (Kúla) 10 góllal.

Az U12-es korcsoport végeredménye: 1. Kúla „A”(Szerbia), 2. Soltvadkert, 3. Méhecskék SE, 4. Méhecskék SE (leány), 5. Kúla „B” (Szerbia). Tornaválogatott: Doknics Tadia (Kúla”A”), Frank Gergő (Soltvadkert), Molnár-Szabó Barnabás (Méhecsckék SE), Karaszi Diána (Méhecskék lányok), Pandurov Nevenar (Kúla „B”).

Gólkirály: Uvorivics Veljko (Kúla „A”) 12 góllal.

Legjobb játékos: Delibasics Matija (Kúla „A”).

A díjakat és emléktárgyakat Simon Zoltán, Kalocsa város alpolgármestere, és a Lakatos család megjelent képviselői – Szusza Pista bácsi fiai – adták át a győzteseknek és a helyezetteknek.

A záráskor Faragó „Susu” Lászlót a vendéglátó Méhecskék SE klub elnökét arra kértük, hogy ossza meg velünk az idei tornával kapcsolatos gondolatait?
–Úgy érzem ismét sikerült egy színvonalas korosztályos mezőnyt versenyeztetnünk, azaz egy erős tornát összehoznunk, amelyet kúlai testvérvárosunk csapatai tettek nemzetközivé. Remélem ezúttal is izgalmakban bővelkedő, szoros meccseket láthatott az elsősorban szülőkből verbuválódott publikum. Bízom benne, hogy ezúttal is jó házigazdának bizonyultunk és vendégeink ismét elviszik majd Kalocsa jó hírét szerte az országba, de a határainkon túlra is – fejezte be rövid értékelését Faragó László klubelnök és szakmai vezető.

Képgaléria megtekintése (66 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre! | Paletta Ricsi győztes, U11-es „Méhraja”
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>
2022. 05. 18., 10:13
Május 26-án szeretettel várnak mindenkit a Csajdakert Játszótér ünnepélyes átadó ünnepségére! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés