2022. 12. 07. szerda
Ambrus
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

XIV. Neszár Trans Kupa: Veretlenül nyertek a „Méhek”

Tamás Ferenc  |  2018. 02. 15., 20:35

Ha tél, akkor teremfoci! Így télvíz idején a labdarúgó-palánták kitörő örömére szinte nonstop követik egymást a teremfocitornák, ahol a kalocsai „Méhek” egyik legfontosabb és legjobban várt eseménye a Neszár Trans Kupa, ahol köztudottan érmek és serlegek garmadája kerül kiosztásra, no meg azért a lelátón buzdító hozzátartozók aktív jelenléte sem elhanyagolható.

Az idei „fieszta” immár a tizennegyedik volt története során, ahol a hagyományos egy napos tornán hat csapat vetélkedett egymással a Városi Sportcsarnok arénájában. A névadó főtámogatónak – Kovács „Neszár” Tibornak köszönhetően ismét profi szervezés és vendéglátás jellemezte a február 3-i sporttalálkozót, ahol a körmérkőzéses, 1x18 perces meccseken a 2007.január 1. után született fiatalok hadakoztak egymással.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A résztvevő együttesek: Harta SE, Kiskőrös Bem SE, Dunaújváros PASE, Mohácsi MTE, Szekszárdi UFC, Méhecskék SE Kalocsa.

A Gubányi Ferenc edző vezette „Méhek” eredményei a következők:
Harta – Méhecskék SE 0–3,
Kiskőrös – Méhecskék SE 1–2,
Dunaújváros – Méhecskék SE 0–3,
Mohács – Méhecskék SE 0–3,
Szekszárd – Méhecskék SE 0–3.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Ezzel a kalocsai fiatalok veretlenül nyerték a tornát a Szekszárd és a Harta gárdái előtt.

A Méhecskék SE Kalocsa a következő játékoskerettel játszotta végig a tornát:
Bedics Ákos, Csefkó Csongor, Fuszenecker Donát, Jáksó Gellért, Kovács Aldó, Lakatos-Lengyel Péter, Lei Balázs, Leták Patrik, Nagy Hunor, Schiwampl Andor.
Edző: Gubányi Ferenc.

A torna All Star csapatába az edzők döntése alapján a következő játékosok kerültek: Halas Hunor (Mohács MTE), Balogh Botond (Szekszárdi UFC), Solymosi Szilárd (Kiskőrös Bem SE) Fábián Virág (Dunaújvárosi PASE), Stefán Adrián (Harta SE), Lei Balázs (Méhecskék SE).

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A pályára lépő együttesek ezúttal is közönségszórakoztató játékkal hálálták meg szurkolóik biztatását, a torna pedig ismét maximálisan segítette a sportbaráti kapcsolatok ápolását.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK