2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

XIV. Neszár Trans Kupa: Veretlenül nyertek a „Méhek”

Tamás Ferenc  |  2018. 02. 15., 20:35

Ha tél, akkor teremfoci! Így télvíz idején a labdarúgó-palánták kitörő örömére szinte nonstop követik egymást a teremfocitornák, ahol a kalocsai „Méhek” egyik legfontosabb és legjobban várt eseménye a Neszár Trans Kupa, ahol köztudottan érmek és serlegek garmadája kerül kiosztásra, no meg azért a lelátón buzdító hozzátartozók aktív jelenléte sem elhanyagolható.

Az idei „fieszta” immár a tizennegyedik volt története során, ahol a hagyományos egy napos tornán hat csapat vetélkedett egymással a Városi Sportcsarnok arénájában. A névadó főtámogatónak – Kovács „Neszár” Tibornak köszönhetően ismét profi szervezés és vendéglátás jellemezte a február 3-i sporttalálkozót, ahol a körmérkőzéses, 1x18 perces meccseken a 2007.január 1. után született fiatalok hadakoztak egymással.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A résztvevő együttesek: Harta SE, Kiskőrös Bem SE, Dunaújváros PASE, Mohácsi MTE, Szekszárdi UFC, Méhecskék SE Kalocsa.

A Gubányi Ferenc edző vezette „Méhek” eredményei a következők:
Harta – Méhecskék SE 0–3,
Kiskőrös – Méhecskék SE 1–2,
Dunaújváros – Méhecskék SE 0–3,
Mohács – Méhecskék SE 0–3,
Szekszárd – Méhecskék SE 0–3.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Ezzel a kalocsai fiatalok veretlenül nyerték a tornát a Szekszárd és a Harta gárdái előtt.

A Méhecskék SE Kalocsa a következő játékoskerettel játszotta végig a tornát:
Bedics Ákos, Csefkó Csongor, Fuszenecker Donát, Jáksó Gellért, Kovács Aldó, Lakatos-Lengyel Péter, Lei Balázs, Leták Patrik, Nagy Hunor, Schiwampl Andor.
Edző: Gubányi Ferenc.

A torna All Star csapatába az edzők döntése alapján a következő játékosok kerültek: Halas Hunor (Mohács MTE), Balogh Botond (Szekszárdi UFC), Solymosi Szilárd (Kiskőrös Bem SE) Fábián Virág (Dunaújvárosi PASE), Stefán Adrián (Harta SE), Lei Balázs (Méhecskék SE).

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A pályára lépő együttesek ezúttal is közönségszórakoztató játékkal hálálták meg szurkolóik biztatását, a torna pedig ismét maximálisan segítette a sportbaráti kapcsolatok ápolását.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés