2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Új ki-és befizető bankautomatát telepítettek Miskére – Javul a lakosság komfortérzete

Zsiga Ferenc  |  2024. 02. 22., 08:44

Mai rendezvényünk rendhagyó és örömteli is egyben, mert egy új szolgáltatás indulását jelentjük be a község és a környező települések lakóinak. A K&H Bank munkatársaival egy ki-és befizető ATM-t, vagy ahogy mondjuk, bankautomatát adunk át Miskén, a Fő u.18. szám alatt, az önkormányzati hivatal épülete mellett –mondta dr.Serfőző Csaba, Miske község polgármestere azon az eseményen, amelyet február 16-án, pénteken az új bankautomata üzembe helyezése alkalmával a környező települések polgármesterei és a bank képviselői részvételével tartottak.

A településvezető az előzményekről szólva felidézte:

2018. őszén jelentette be a Miskén is működő Takarékszövetkezet régióvezetője, hogy 2019 -től helyben megszűnik a pénzintézet kirendeltsége. A Takarékszövetkezet nálunk is nagy ügyfélkörrel rendelkezett, ezért fájdalmas volt, hogy szinte egyik napról a másikra megszűnt a személyes pénzintézeti ügyintézés. Az ügyfelek először Hajósra, majd az ottani bezárást követően Kalocsára jártak, járnak, hogy pénzügyeiket intézhessék, vagy éppen készpénzt vegyenek fel. Ezzel az új szolgáltatással részükre is új lehetőséget kínálunk, mert átszerződéssel a K&H Bankhoz megnyílhat a lehetőség számukra is a kedvezményes kifizetésre és befizetésre, az új ATM-nél. Ez ugyan nem pótolja a személyes ügyintézést, de a digitális ügyintézés korában ez is mindinkább átrendeződik. Természetesen az új ATM-el nem csak a községben, hanem a környező településeken élőknek is megkönnyítjük a pénzfelvételt és befizetést, immár nem kell Kalocsára utazniuk, hogy igénybe vegyék a K&H Bank ATM szolgáltatását. Természetesen bankkártyával más pénzintézetek ügyfelei is a nap 24 órájában igénybe tudják venni a bankautomatát, ami jelentős előrelépés az 1745 fős településünkön.”

- mondta a polgármester, hozzátéve:

Valamikor 2023. nyarán kereste meg önkormányzatunkat Verdon Attiláné, a K&H Bank mobilbankára, a kalocsai fiók munkatársa, hogy egy ki- és befizető ATM–et telepítenének a községbe, az önkormányzatnak csak a helyet kell biztosítania és az ATM áramszámláját kell majd fizetnie. Örömmel fogadtam a hírt, mert korábban más pénzintézetekkel és vállalkozásokkal folytak egyeztetések ATM telepítése ügyében, de azok sokkal rosszabb kondíciók mellett sem vezettek eredményre. A képviselő-testület bevonásával a telepítéshez egy olyan jól megközelíthető és akadálymentesített helyben gondolkodtunk, ahol parkoló is van a közelben. Így esett a választás a községháza melletti, jelenlegi helyszínre, ahol az elvárt feltételek adottak: központi helyen van, a posta, önkormányzat, dohánybolt és vegyesbolt közelében, az 5311 számú úttól mintegy 50 méterre a parkolás is megoldott.”

A folytatásban a Budapestről érkezett Bognár Zsuzsanna, a K&H Bank értékesítési vezetője köszöntötte a K&H Bank régi és új ügyfeleit, az ünnepség résztvevőt, majd röviden a bank ATM és egyéb szolgáltatásait mutatta be. Bognár Zsuzsanna végül azt kívánta, hogy a K&H Bank és a többi bank közeli és távolabbi ügyfélköre is minél gyakrabban éljen a most megnyílt, reményei szerint a lakosság komfortérzetét kedvező irányba befolyásoló új lehetőséggel. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 11., 15:30
„Ez a park szimbolizálja a városért végzett munkámat, amelyben mindig a legfontosabb szerep annak jutott, hogy mi az, amire szüksége van az embereknek, hol kell és lehet azokat megvalósítani, és hogyan tudom előteremteni rá a fedezetet.”

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 16., 16:11
A NAV ellenőrei gyakorlatilag mindent ellenőriznek, amire a helyszínen lehetőségük van. Még >>>
2024. 04. 15., 11:40
A sporttörténelmet író világbajnok egy nemzetközi verseny miatt nem tudott részt venni a március 15-i ünnepségen. Még >>>
2024. 04. 15., 11:36
A 85 évvel ezelőtt mért 28,7 fokos rekordot múlta felül az új napi rekord. Még >>>
2024. 04. 15., 07:22
Részletfizetés – maximum öt részletben – 2024. június 30-ig kérhető. Még >>>
2024. 04. 14., 09:50
Öt helyszínen 7 embert fogtak el a rendőrök. A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Kecskeméten. Még >>>
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK