2022. 07. 07. csütörtök
Appolónia
: 410 Ft   : 400 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Sportbál 2019 – Egymást és eredményeiket ünnepelték Kalocsa legjobb sportolói

Tamás Ferenc  |  2019. 02. 10., 18:10

Február 9-én, szombaton este sportolók százai gyülekeztek a kalocsai sport szentélyében a Városi Sportcsarnok bálteremmé varázsolt küzdőterén, hogy köszöntsék egymást és ünnepeljék előző évi szép eredményeiket. A báli hangulatot a Betlenné Dajkó Ágnes vezette Kalocsai Fúvószenekar teremtette meg vérpezsdítő dallamaival, mintegy ünneplőbe öltöztetve legjobb sportolóink lelkületét is.

A város egyesületei, a szakosztályok sportolói, edzői, vezetői és a meghívott támogatók, valamint a házigazda Kalocsa Város Önkormányzata randevúzott egymással, ahol közös ünneplésen méltatták és ismerték el az előző versenyévad legeredményesebb kalocsai sportolóit és szakvezetőit.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A megjelenteket az est háziasszonya Márkus-Mike Szilvia, a Korona Rádió „sportos” médiása köszöntötte, aki bevezető gondolataiban méltatta a sport testet és lelket is megszépítő és megerősítő varázslatos erejét, miközben megidézte a kalocsai sportolók 2018-ban is gazdag eredménysorát. Majd felkérte dr. Bálint József Miklóst, Kalocsa város polgármesterét, hogy köszöntse a sportolók nagy családját.

Immár hagyományosan idén is a február 9-i Sportbálon adták át 2018 legeredményesebb kalocsai sportolóinak, csapatainak és edzőinek az elismeréseket. A mintegy kétszáz díjazott, Lakatos Melinda alpolgármester asszonytól és Szabó Balázstól, a sportbizottság elnökétől vehette át az elismeréseket.
bővebben ...

A polgármester üdvözölte a megjelenteket, megköszönve, hogy elfogadták az önkormányzat meghívását, miközben meleg szavakkal méltatta a kalocsai sportolók és klubok dicséretes eredménysorát. Örömének adott hangot, hogy sportolóink ismételten elvitték Kalocsa város jó hírét szerte az országba, sőt a határainkon túlra is. Befejezésül a 2019-es évre is sok erőfeszítést és még több szép eredményt kívánt a város sportolói nagy családjának.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Ezt követően Lakatos Melinda alpolgármester asszony és Szabó Balázs a sportbizottság elnöke jutalmakat adtak át a kiemelkedően teljesítőknek és az egyes sportágak legkiválóbbjainak, amelyről a KALOhírek részletesen is beszámol.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Az elismerések átadása után kezdetét vette a vacsora, miközben a Koktél zenekar profi módon gondoskodott a báli hangulatról. A tombolát ezúttal a KSE evezős szakosztálya szervezte meg gazdag kínálattal, majd benépesült a táncparkett is, ahol sportolóink hajnalig ünnepelték egymást egy még biztatóbb jövő reményében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 07. 03., 08:34
Kalocsán Jézus Szíve ünnepéhez kapcsolódóan tartották meg a város főbúcsúját június 26-án, vasárnap. Az ünnepen Berta Tibor tábori püspök mutatott be szentmisét a Nagyboldogasszony-főszékesegyházban.
2022. 07. 02., 12:47
Az új utcabútorok napelemes energiaforrással működnek, mobiltelefonok töltésére alkalmasak, illetve környezetükben Wi-Fi szolgáltatást nyújtanak és meteorológiai adatokat is szolgáltatnak. Az okospadok ingyenesen használhatóak, ahogyan a bevezetés időszakában a térnek a malom melletti hídnál lévő sarkánál felállított töltőállomás is.
2022. 06. 29., 15:40
Amíg szüleik a vizsgálatokon vettek részt, a gyerekek ugrálóvárban hancúrozhattak, és az összes résztvevőt egy tál babgulyásra is megvendégelte az egészségnapon a Kalocsa Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzata, akiknek hívására hétfőn városunkba érkezett a Nemzeti Népegészségügyi Központ egészségügyi szűrőbusza.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 07. 06., 11:04
2022. július 5-én Jenei Zoltán országos kórházfőigazgató adta át a megbízást dr. Gondos Miklósnak a kecskeméti kórházban. Még >>>
2022. 07. 05., 18:03
A Dunától keletre fordulhat elő elvétve zápor, zivatar. Még >>>
2022. 07. 05., 15:04
A politikus a kórházba kerülés után vakbél műtéten esett át. Még >>>
2022. 07. 05., 14:54
2022. július 07-től 18-ig a víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomás csökkenéssel kell számolni Kalocsán és valamennyi környező településen. Még >>>
2022. 07. 05., 10:15
A horvát kormány célja, hogy biztosítsa az állampolgárok életszínvonalát és az energiaellátás biztonságát, továbbá a bevételeket a turisztikai szezonban. Még >>>
2022. 07. 04., 15:22
Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk- fogalmazott Kocsis Máté Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK