2021. 10. 24.
Salamon
: 363 Ft   : 312 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Ismét állásbörzén várja leendő munkatársait a Paks II.

2021. 04. 22., 08:58

Az Óbudai Egyetem által szervezett online állásbörzén várja az érdeklődőket karrierajánlataival a Paks II. Zrt. április 27-én. Idén ez a negyedik ilyen alkalom, ahol a projekttársasággal, illetve annak munkatársaival találkozhatnak az álláskeresők. (x)

 

Az Óbudai Egyetem által szervezett állásbörzén ismét megtalálják az érdeklődők a Paks II. Zrt. standját. Ezt ezúttal is – tekintettel a járványügyi intézkedésekre – csak virtuálisan tehetik meg. Az online állásbörzét 2021. április 27-én, kedden rendezik. A Paks II. Zrt. az Óbudai Egyetem ilyen típusú programjain visszatérő vendég, de más szervezetek és egyetemek hasonló célú eseményeinek is állandó szereplője.

Az év elején a 21. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon és a Magyar Energetikai Társaság Ifjúsági Tagozata által szervezett online energetikai állásbörzén, márciusban pedig a JOB4me virtuális állásbörzén, valamint az Online Műegyetemi Állásbörzén várták az érdeklődőket a Paks II. Zrt. munkatársai – mondta el Mittler István. A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója hozzáfűzte: a következő állomás az Óbudai Egyetem eseménye, ahol az online térben a két új paksi blokk megvalósítását koordináló projektcég nyitott pozíciókkal és karrierlehetőségekkel fogadja az érkezőket.

A tapasztalt, illetve a pályakezdő álláskeresőket, valamint a szakmai gyakorlati hely után érdeklődőket is várjuk – húzta alá a kommunikációs igazgató. A látogatóknak a Humán Erőforrás Fejlesztési és Képzési Osztály és az Üzemeltetési Képzési Osztály munkatársaival folytatott beszélgetések révén lehetőségük nyílik a Paks II. projekt, a Mérnök leszek a Paks II.-nél!, az „Atomenergia – A biztos jövő” Tanulmányi Ösztöndíjprogram, valamint a szakmai gyakorlat jelentkezési feltételeinek, előnyeinek és elvárásainak megismerésére.

– Az Óbudai Egyetem 25. állásbörzéjén közel 30 cég mutatkozik be, így várhatóan ismét komoly érdeklődés övezi majd, húzta alá Mittler István. A kommunikációs igazgató hozzáfűzte, hogy a közvetlen találkozás és beszélgetés, még ha online térben is zajlik, sokkal közelebb hozhatja a partnereket, mint egy önéletrajz. Lehetőséget ad a kapcsolatteremtésre, szakmai kérdések megválaszolására, alkalmat teremt arra is, hogy többet megtudjanak a Paks II. projektről.

Munkatársaim sok tehetséges diákkal, ifjú mérnökkel találkoznak ilyen alkalmakon, ezért is jelenünk meg rendszeresen az állásbörzéken

– foglalta össze Mittler István. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az aktuális álláshirdetések – szakmai tapasztalattal rendelkezőknek és hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek egyaránt – elérhetőek a társaság karrierportálján.

 

 

* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.
2021. 10. 20., 13:18
Az ellátásbiztonságot garantáló Paks II. beruházáshoz jelentős infrastruktúra-fejlesztés társul. A beruházási terület elérését, a munkaerő- és áruszállítást elősegítő közút-, illetve vasútfejlesztés, amelynek már látható eredményei vannak, csak egy kis szelete a feladatoknak – tájékoztatott Dr. Becskeházi Attila államtitkár. (x)
2021. 10. 20., 08:21
Gépész-, vegyész-, villamosmérnök-hallgatók sora kereste fel a Paks II. standját a BME jubileumi állásbörzéjén. Más műszaki, illetve egyéb szakokon tanulók közül is sokan érdeklődtek a szakmai gyakorlati lehetőség, valamint a nyitott pozíciók iránt. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>
2021. 10. 23., 09:38
Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján. Még >>>
2021. 10. 23., 09:33
Az egészségügyi szakértők egyre inkább hangsúlyozzák, hogy lehet valaki fitt és kissé túlsúlyos egyszerre, a testtömegindex nem mérvadó és ez alapján nem lehet megfelelő képet kapni valakinek az egészségi állapotáról. Még >>>
2021. 10. 22., 15:40
A Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Tagiskolájának 7. és 8. osztályos diákjai rendhagyó történelemóra keretei között mutatták ma be a 65 évvel ezelőtt történteket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés