2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Ismét állásbörzén várja leendő munkatársait a Paks II.

2021. 04. 22., 08:58

Az Óbudai Egyetem által szervezett online állásbörzén várja az érdeklődőket karrierajánlataival a Paks II. Zrt. április 27-én. Idén ez a negyedik ilyen alkalom, ahol a projekttársasággal, illetve annak munkatársaival találkozhatnak az álláskeresők. (x)

 

Az Óbudai Egyetem által szervezett állásbörzén ismét megtalálják az érdeklődők a Paks II. Zrt. standját. Ezt ezúttal is – tekintettel a járványügyi intézkedésekre – csak virtuálisan tehetik meg. Az online állásbörzét 2021. április 27-én, kedden rendezik. A Paks II. Zrt. az Óbudai Egyetem ilyen típusú programjain visszatérő vendég, de más szervezetek és egyetemek hasonló célú eseményeinek is állandó szereplője.

Az év elején a 21. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon és a Magyar Energetikai Társaság Ifjúsági Tagozata által szervezett online energetikai állásbörzén, márciusban pedig a JOB4me virtuális állásbörzén, valamint az Online Műegyetemi Állásbörzén várták az érdeklődőket a Paks II. Zrt. munkatársai – mondta el Mittler István. A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója hozzáfűzte: a következő állomás az Óbudai Egyetem eseménye, ahol az online térben a két új paksi blokk megvalósítását koordináló projektcég nyitott pozíciókkal és karrierlehetőségekkel fogadja az érkezőket.

A tapasztalt, illetve a pályakezdő álláskeresőket, valamint a szakmai gyakorlati hely után érdeklődőket is várjuk – húzta alá a kommunikációs igazgató. A látogatóknak a Humán Erőforrás Fejlesztési és Képzési Osztály és az Üzemeltetési Képzési Osztály munkatársaival folytatott beszélgetések révén lehetőségük nyílik a Paks II. projekt, a Mérnök leszek a Paks II.-nél!, az „Atomenergia – A biztos jövő” Tanulmányi Ösztöndíjprogram, valamint a szakmai gyakorlat jelentkezési feltételeinek, előnyeinek és elvárásainak megismerésére.

– Az Óbudai Egyetem 25. állásbörzéjén közel 30 cég mutatkozik be, így várhatóan ismét komoly érdeklődés övezi majd, húzta alá Mittler István. A kommunikációs igazgató hozzáfűzte, hogy a közvetlen találkozás és beszélgetés, még ha online térben is zajlik, sokkal közelebb hozhatja a partnereket, mint egy önéletrajz. Lehetőséget ad a kapcsolatteremtésre, szakmai kérdések megválaszolására, alkalmat teremt arra is, hogy többet megtudjanak a Paks II. projektről.

Munkatársaim sok tehetséges diákkal, ifjú mérnökkel találkoznak ilyen alkalmakon, ezért is jelenünk meg rendszeresen az állásbörzéken

– foglalta össze Mittler István. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az aktuális álláshirdetések – szakmai tapasztalattal rendelkezőknek és hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek egyaránt – elérhetőek a társaság karrierportálján.

 

 

* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK