2022. 08. 10. szerda
Lőrinc
: 395 Ft   : 386 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Mittler István: Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól

Mittler István: Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól
2022. 05. 26., 10:00

A kikapcsolódásé volt a főszerep a Város napján, a Paks II. Zrt. információs sátránál, az Atom téren. A május 21-i rendezvényen fiatalok és idősek egyaránt megtalálhatták a számításukat az új paksi blokkokat ismertető helyszínen.

A kisebbeket logikai játékok, kirakók és színezők várták, míg a nagyobbak kvízkérdésekre válaszolva tehették próbára tudásukat és információt kaphattak a projekttel kapcsolatos témákban is. Az időjárás kedvezett az immár ötéves múltra visszatekintő rendezvénynek, így egész nap nagy volt a forgalom a Paks II. sátránál, amelynek egyedi, hatszögletű formája a nukleáris fűtőelemeket idézi, sátorlapjain pedig számos hasznos információ böngészhető.

Minden évben részt veszünk a Város napján, hiszen Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól"

– mondta el Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója, hozzátéve:

a Paks II. projekt kezdetektől fogva szervesen beépült a város szövetébe."

Mittler Istvántól azt is megtudtuk, hogy a hagyományos halászléfőző versenyre ezúttal Cziczer János üzemeltetési igazgató irányításával készült a halászlé, amelyet ugyan a zsűri nem díjazott, a közönség viszont igen: rekordgyorsasággal kiürült a bogrács.

A kommunikációs igazgató hozzátette: nemcsak az információs sátornál lehetett találkozni a cég munkavállalóival.

Munkatársaim „civilként” ott zenéltek és táncoltak fellépőként a színpadon, részt vettek alkotóként filmpremieren, fotókiállításon és dolgoztak egyesületi tagokként a civil szervezetek sátraiban is. Ebből is látszik, milyen sokszínű, tehetséges társaság vesz körül minket"

– fogalmazott.

Mittler István arról is beszámolt, hogy a Paks II. Zrt. következő rendezvénye a családi nap lesz május 27-én az ürge-mezei strandon. A délutáni programokra a társaság és a partnercégek munkavállalóit várják, az esti Hooligans-koncert azonban már minden paksi számára nyitott lesz a hatóságilag megengedett létszám erejéig. Kapunyitás este nyolc órakor.

A kommunikációs igazgató hozzátette:

a koronavírus-járvány csillapodásával idén már egyre több rendezvényen lehet ott a Paks II. Zrt. hexagon alakú információs sátra, amely idén a bölcskei majálison nyitotta a szezont, legközelebb pedig június 4-én, a kalocsai repülőtéren rendezett motoros találkozón jelenik majd meg."

* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-08-04 18:27:00
A 61-es főúton, Pincehely belterületén ma, augusztus 4-én dél körül autó gázolt gyalogost. Az elgázolt nő a helyszínen életét vesztette.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 09., 17:41
A vádlott a sértett egy fa szerszámnyéllel kitartóan, testszerte ütlegelte, aminek következtében a férfi a helyszínen életét vesztette. Még >>>
2022. 08. 09., 10:01
A Készenléti Rendőrség toborzói a jánoshalmi térségben élőknek tartottak tájékoztatót. Még >>>
2022. 08. 08., 17:46
Nagy területen lángra kapott a száraz fű Kecskemét külterületén. Még >>>
2022. 08. 08., 16:35
A célok között szerepel az ittas vezetők kiszűrése. Még >>>
2022. 08. 08., 13:50
Dr. Temesvári Péter 2018 májusától a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal jegyzője volt. Még >>>
2022. 08. 08., 09:49
Egy héten át fokozott sebességellenőrzések jönnek az ország egész területén. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés