2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Mittler István: Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól

Mittler István: Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól
2022. 05. 26., 10:00

A kikapcsolódásé volt a főszerep a Város napján, a Paks II. Zrt. információs sátránál, az Atom téren. A május 21-i rendezvényen fiatalok és idősek egyaránt megtalálhatták a számításukat az új paksi blokkokat ismertető helyszínen.

A kisebbeket logikai játékok, kirakók és színezők várták, míg a nagyobbak kvízkérdésekre válaszolva tehették próbára tudásukat és információt kaphattak a projekttel kapcsolatos témákban is. Az időjárás kedvezett az immár ötéves múltra visszatekintő rendezvénynek, így egész nap nagy volt a forgalom a Paks II. sátránál, amelynek egyedi, hatszögletű formája a nukleáris fűtőelemeket idézi, sátorlapjain pedig számos hasznos információ böngészhető.

Minden évben részt veszünk a Város napján, hiszen Paks és a beruházás elválaszthatatlanok egymástól"

– mondta el Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója, hozzátéve:

a Paks II. projekt kezdetektől fogva szervesen beépült a város szövetébe."

Mittler Istvántól azt is megtudtuk, hogy a hagyományos halászléfőző versenyre ezúttal Cziczer János üzemeltetési igazgató irányításával készült a halászlé, amelyet ugyan a zsűri nem díjazott, a közönség viszont igen: rekordgyorsasággal kiürült a bogrács.

A kommunikációs igazgató hozzátette: nemcsak az információs sátornál lehetett találkozni a cég munkavállalóival.

Munkatársaim „civilként” ott zenéltek és táncoltak fellépőként a színpadon, részt vettek alkotóként filmpremieren, fotókiállításon és dolgoztak egyesületi tagokként a civil szervezetek sátraiban is. Ebből is látszik, milyen sokszínű, tehetséges társaság vesz körül minket"

– fogalmazott.

Mittler István arról is beszámolt, hogy a Paks II. Zrt. következő rendezvénye a családi nap lesz május 27-én az ürge-mezei strandon. A délutáni programokra a társaság és a partnercégek munkavállalóit várják, az esti Hooligans-koncert azonban már minden paksi számára nyitott lesz a hatóságilag megengedett létszám erejéig. Kapunyitás este nyolc órakor.

A kommunikációs igazgató hozzátette:

a koronavírus-járvány csillapodásával idén már egyre több rendezvényen lehet ott a Paks II. Zrt. hexagon alakú információs sátra, amely idén a bölcskei majálison nyitotta a szezont, legközelebb pedig június 4-én, a kalocsai repülőtéren rendezett motoros találkozón jelenik majd meg."

* Támogatott tartalom

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 03. 30., 08:19
A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Pszichiátriai Osztályának részlegeként funkcionáló Nappali Kórház dolgozói és betegei már január óta készülődnek a húsvéti ünnepre.
2023. 03. 29., 08:23
Kalocsán ugyan némileg csökkent a munkaerő iránti igény, de ezúttal vidéken jóval több munkahelyre keresnek dolgozókat, mint egy hete. Így összesen már 134 munkahelyre várják a jelentkezőket térségünkből, ami a múlt hetinél hárommal több, miközben Szegedre továbbra is létszámkorlát nélkül toborozzák a határvadászokat.
2023-03-28 14:12:18
Önbizalom-erősítő tábor gyerekeknek gyakorlott mentálhigiénés szakemberek vezetésével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 31., 13:16
A banki átutalással gyorsabban juthat el a címzettekhez az önkormányzat 65 évnél idősebb kalocsaiaknak szánt, ötezer forintos juttatása. Aki nem nyilatkozott számlaszámáról, ahhoz a következő napokban postai úton juthat el az ajándékpénz. Még >>>
2023. 03. 31., 10:31
Húsvétkor is ér mézeskalácsot sütni, de most turbózzátok fel egy kis répával. Nem beszélve arról, hogy így a gyerekek egy kicsivel több zöldséget is tudnak enni, teljesen észrevétlenül. Még >>>
2023. 03. 30., 10:55
A rókák veszettség elleni immunizálására idén tavasszal is sor kerül, melyhez kapcsolódóan az ebzárlat és a legeltetési tilalom életbe lépése sem marad el az érintett térségekben. Még >>>
2023. 03. 30., 09:49
Alig két perc, néhány kattintás, pár adat, és már hozzá is járultunk a Kék Madár Alapítvány céljaihoz, a fesztivál megszervezéséhez, illetve a beteg gyerekek támogatásához, ráadásul úgy, hogy az nekünk egyetlen fillérünkbe sem kerül! Hogyan? – Ebből a kevesebb mint két perces videóból kiderül! Még >>>
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK