2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Paks II. – Információ első kézből

2020. 02. 04., 08:57

A beruházás aktualitásairól tájékoztatja a térségben élőket új kommunikációs kampányában a Paks II. Zrt. A „Paks II. Atiszta energia – Önnek is építjük” mottóval indult sorozat keretében a következő hónapokban a beruházás környezetében fekvő 67 Tolna és Bács-Kiskun megyei település lakosai tájékozódhatnak a projektről roll-up-szettek segítségével.

 

A minitárlatok egy időben öt településen állomásoznak. Fotó: Paks II. Zrt.

Fotókkal gazdagon illusztrált, általános és aktuális információkat tartalmazó hirdetőfelületek, roll-upok segítségével tájékozódhatnak a Paks II. beruházásról a térség lakói. A minitárlatok egy időben öt településen állomásoznak két héten át, majd újabb települések polgármesteri hivatalaiba, közintézményeibe kerülnek.A sorozat novemberig „végigjárja” a Paksi Társadalmi Tanács 47 települését, illetve információt visz a Tamási kistérség húsz településére.

A Paksi Atomerőmű a térség motorja, Paks II. projekt pedig jövőjének záloga. Mi szeretnénk ezt a jövőt úgy alakítani, úgy befolyásolni, hogy az az itt élők igényeinek megfeleljen, ezért szoros kapcsolatot igyekszünk kialakítani a településekkel, az ott élőkkel – hangsúlyozta a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója.
Mittler István hozzátette: a kommunikáció területén is rendkívül fontos számukra a projektet befogadó térség.

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy az itt élők rendszeresen, első kézből kapjanak információt a Paks II. projektről, amellett, hogy számos olyan eszközt is alkalmazunk a tájékoztatásban, amelynek segítségével eljuttathatjuk az információkat a régión kívülrevagy akár az ország határain túl élőkhöz is – vázolta.

A Paks II. Zrt. folyamatosan bővülő tájékoztatási palettájának alappillérét jelenti a helyi és regionális média, ahol rendszeresek a projekt előrehaladását bemutató híradások. A beruházást övező érdeklődés kiszolgálása érdekében újabb és újabb, korábban nem használt csatornát is igénybe vesz a projekttársaság. Ezek közül Mittler István kiemelte a 2019 tavaszándebütált információs sátrat, a néhány hónappal később kiadott ”Mi újság Paks II.?” című tájékoztató plakátot, amelyet közel hetven településre juttatott el a Paks II. Zrt. Hozzátette: novembertől egy egyedi tervezésű stand is szélesíti a palettát, most pedig egy újabb, ezúttal roll-upokat alkalmazó minikiállítás válik elérhetővé a beruházás helyszínének környezetében élők számára. A tárlat – mint a kommunikációs igazgató vázolta –az általános információk mellett a projekt egy-egy fontos elemét is bemutatja, valamint megismerhetők az új blokkok látványtervei is.

Elsőként Solton, Felsőnyéken, Regölyben, Kajdacson és Bátyán állították ki a fotókkal gazdagon illusztrált információs anyagot.

A következő állomás: Szekszárd, Iregszemcse, Simontornya, Hajós és Géderlak. A tájékoztató körút 2020 novemberében zárul Tengelicen, illetve Pakson.* Támogatott tartalom.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés