2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Paks II. – Információ első kézből

2020. 02. 04., 08:57

A beruházás aktualitásairól tájékoztatja a térségben élőket új kommunikációs kampányában a Paks II. Zrt. A „Paks II. Atiszta energia – Önnek is építjük” mottóval indult sorozat keretében a következő hónapokban a beruházás környezetében fekvő 67 Tolna és Bács-Kiskun megyei település lakosai tájékozódhatnak a projektről roll-up-szettek segítségével.

 

A minitárlatok egy időben öt településen állomásoznak. Fotó: Paks II. Zrt.

Fotókkal gazdagon illusztrált, általános és aktuális információkat tartalmazó hirdetőfelületek, roll-upok segítségével tájékozódhatnak a Paks II. beruházásról a térség lakói. A minitárlatok egy időben öt településen állomásoznak két héten át, majd újabb települések polgármesteri hivatalaiba, közintézményeibe kerülnek.A sorozat novemberig „végigjárja” a Paksi Társadalmi Tanács 47 települését, illetve információt visz a Tamási kistérség húsz településére.

A Paksi Atomerőmű a térség motorja, Paks II. projekt pedig jövőjének záloga. Mi szeretnénk ezt a jövőt úgy alakítani, úgy befolyásolni, hogy az az itt élők igényeinek megfeleljen, ezért szoros kapcsolatot igyekszünk kialakítani a településekkel, az ott élőkkel – hangsúlyozta a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója.
Mittler István hozzátette: a kommunikáció területén is rendkívül fontos számukra a projektet befogadó térség.

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy az itt élők rendszeresen, első kézből kapjanak információt a Paks II. projektről, amellett, hogy számos olyan eszközt is alkalmazunk a tájékoztatásban, amelynek segítségével eljuttathatjuk az információkat a régión kívülrevagy akár az ország határain túl élőkhöz is – vázolta.

A Paks II. Zrt. folyamatosan bővülő tájékoztatási palettájának alappillérét jelenti a helyi és regionális média, ahol rendszeresek a projekt előrehaladását bemutató híradások. A beruházást övező érdeklődés kiszolgálása érdekében újabb és újabb, korábban nem használt csatornát is igénybe vesz a projekttársaság. Ezek közül Mittler István kiemelte a 2019 tavaszándebütált információs sátrat, a néhány hónappal később kiadott ”Mi újság Paks II.?” című tájékoztató plakátot, amelyet közel hetven településre juttatott el a Paks II. Zrt. Hozzátette: novembertől egy egyedi tervezésű stand is szélesíti a palettát, most pedig egy újabb, ezúttal roll-upokat alkalmazó minikiállítás válik elérhetővé a beruházás helyszínének környezetében élők számára. A tárlat – mint a kommunikációs igazgató vázolta –az általános információk mellett a projekt egy-egy fontos elemét is bemutatja, valamint megismerhetők az új blokkok látványtervei is.

Elsőként Solton, Felsőnyéken, Regölyben, Kajdacson és Bátyán állították ki a fotókkal gazdagon illusztrált információs anyagot.

A következő állomás: Szekszárd, Iregszemcse, Simontornya, Hajós és Géderlak. A tájékoztató körút 2020 novemberében zárul Tengelicen, illetve Pakson.* Támogatott tartalom.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 03. 30., 08:19
A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Pszichiátriai Osztályának részlegeként funkcionáló Nappali Kórház dolgozói és betegei már január óta készülődnek a húsvéti ünnepre.
2023. 03. 29., 08:23
Kalocsán ugyan némileg csökkent a munkaerő iránti igény, de ezúttal vidéken jóval több munkahelyre keresnek dolgozókat, mint egy hete. Így összesen már 134 munkahelyre várják a jelentkezőket térségünkből, ami a múlt hetinél hárommal több, miközben Szegedre továbbra is létszámkorlát nélkül toborozzák a határvadászokat.
2023-03-28 14:12:18
Önbizalom-erősítő tábor gyerekeknek gyakorlott mentálhigiénés szakemberek vezetésével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 31., 13:16
A banki átutalással gyorsabban juthat el a címzettekhez az önkormányzat 65 évnél idősebb kalocsaiaknak szánt, ötezer forintos juttatása. Aki nem nyilatkozott számlaszámáról, ahhoz a következő napokban postai úton juthat el az ajándékpénz. Még >>>
2023. 03. 31., 10:31
Húsvétkor is ér mézeskalácsot sütni, de most turbózzátok fel egy kis répával. Nem beszélve arról, hogy így a gyerekek egy kicsivel több zöldséget is tudnak enni, teljesen észrevétlenül. Még >>>
2023. 03. 30., 10:55
A rókák veszettség elleni immunizálására idén tavasszal is sor kerül, melyhez kapcsolódóan az ebzárlat és a legeltetési tilalom életbe lépése sem marad el az érintett térségekben. Még >>>
2023. 03. 30., 09:49
Alig két perc, néhány kattintás, pár adat, és már hozzá is járultunk a Kék Madár Alapítvány céljaihoz, a fesztivál megszervezéséhez, illetve a beteg gyerekek támogatásához, ráadásul úgy, hogy az nekünk egyetlen fillérünkbe sem kerül! Hogyan? – Ebből a kevesebb mint két perces videóból kiderül! Még >>>
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK