2022. 01. 27. csütörtök
Angelika
: 360 Ft   : 319 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Olvasói levél: meddig tart az akusztikus terror Kalocsán?

Bényi Eszter  |  2017. 03. 17., 18:09

Sokszor volt már terítéken, de valamiért senki sem tesz ellene semmit. Pedig sokakat zavar, idős embereket, kisgyermekeket. Gyakran hallani panaszt a városunkban közlekedő hangosbemondóval felszerelt autóra, pontosabban annak félelmetes hangerejére, amivel a helyi kínai üzletek árengedményeit szajkózzák. Méghozzá szinte minden hétköznap, sajnos még szombat reggel is, naponta közel tucatszor, bosszantva sok más közt szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében panaszkodó, segítségünket kérő olvasónkat is.

Felháborítónak tartom, hogy egy érseki városban egy nap tízszer megy el egy bizonyos autó hangosbemondóval, és riogatja az egész főutca környékét! Babakocsis anyukák nyugtatgatják a gyerekeiket, az öregek a szívükhöz kapnak! Nem hiszem, hogy azt kell mindenkinek hallgatni, hogy a kínai üzletek egymás alá akcióznak! És az is vicc, hogy az itt lakó vállalkozókat ezek teszik tönkre! – szó szerint így szól olvasónk nemrégiben szerkesztőségünkhöz eljuttatott levele, amelyben a felháborodottságát fejezi ki a városban járkáló autó hangosbemondójával kapcsolatban.

Természetesen a felháborodás mögött megoldást keresve kér tőlünk segítséget a fenti problémára, amely, valljuk be, már nem újkeletű Kalocsán.

Újságíróink felé korábban már több alkalommal érkeztek lakossági jelzések a fenti ügyben, hogy a nyilvánosság erejével orvosoljuk együtt ezt a problémát, és érjük el, hogy mielőbb szüntessék meg ezt a szolgáltatást Kalocsán!

A téma felgöngyölítését első körben szavazásra bocsájtjuk, majd – különösen, ha olvasóink is kellő eréllyel lépnek föl a szavazásnál – megnézzük, mit tehetünk a kalocsai nép elleni 'akusztikus terror' megszűntetése érdekében!

SZAVAZÁS

 

Az oldalt támogatta a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Nagyításért kattints a képre!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a cikkhez:
• Regisztrációhoz kattintson IDE.
• Amennyiben már regisztrált felhasználónk, a weblap legtetején lévő menüsávból elérheti a bejelentkezés panelt.

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 26., 14:54
Az Európa legnagyobb beltéri betleheméről is híres község, a „Kis-Balaton fővárosa” nem először büszkélkedhet az éves rekorddal. No, de januárban?! Még >>>
2022. 01. 26., 09:31
Az arra jogosultak hamarosan számíthatnak a tavalyi évre vonatkozó személyi jövedelemadó visszatérítésére, ezzel kapcsolatban pedig egy új fontos kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. Még >>>
2022. 01. 25., 19:00
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Molnár Gábor, a Fülöp Ferenc Díjas táncos hétfő hajnalban elhunyt! Még >>>
2022. 01. 25., 18:17
Az életmentés csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. Még >>>
2022. 01. 25., 15:57
A Kalocsai Járásbíróság gyorsított eljárásban öt év börtönre, és tíz év kiutasításra ítélt egy 31 éves ukrán férfit, akit embercsempészés miatt állított az ügyészség bíróság elé. Még >>>
2022. 01. 25., 15:16
A Petőfi Zenei Díjakat a Duna Televízión közvetített ünnepség keretébe adták át vasárnap. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés