2023. 03. 27. hétfő
Hajnalka
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

A jövő sikeres vállalkozóinak nyújtanak ingyenesen tanácsokat Solton – BOLDOGULJ BÁCS-KISKUNBAN!

Helyszín: Városháza; Solt, Béke tér 1.
Dátum: 2019. október 07., hétfő 10:00

A jelen és a jövő vállalkozói előtt tárják szélesre az aktuális ismeretek, a tudás kapuját Solton, a Városháza dísztermében október 7-én, 10 órától a „Marketing trendek és tanácsok kisvállalkozásoknak!” című workshop keretében elhangzó előadások. A már működő, vagy induló vállalkozásoknak nyújtandó ingyenes segítséget, tanácsadást a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által felkért szakemberek azzal a nem titkolt céllal adják, hogy az itt élők saját lakóhelyükön, illetve Bács-Kiskunban találják meg boldogulásukat, teljesedjen ki mindaz, amit gazdasági-, illetve életcélként tűztek maguk elé.

Aki vállalkozóként, kezdő vállalkozóként, vagy vállalkozás indításában gondolkodóként elsőként a családra, rokonságra, szívességi cserekapcsolatokra gondol, az az ezen ismereteken, szemléletmódon messze túlmutatóan mindazzal megismerkedhet majd Solton, amivel más, korábban hasonló cipőben járó vállalkozók már megküzdöttek. Mindemellett az érdeklődő az új technológiák, például számítástechnika, közösségi média, biotechnika, e-kereskedelem, marketingkommunikáció kínálta lehetőségekben is érdemi információkhoz juthat.

Azokat is várják október 7-én, hétfőn 10 órától a solti Városháza dísztermébe, akiknek a vállalkozása elakadt egy szinten és nem tudják, hogy hogyan tovább.

Esetleg olyan gondokkal küszködnek, hogy egyéni vállalkozóként, mikro- vagy kisvállalkozóként nincs tőkéjük arra, hogy külön specialistákat alkalmazzanak minden területre, vagy marketing ügynökségnek szervezzék ki ezt a tevékenységet.

A rendezvényen kisvállalati marketing szakértő avatja be az érdeklődőket, hogy melyek a legújabb marketing trendek, de a szakemberek a jelenlévőket bevezetik a költséghatékony elégedettségmérésbe, a versenytárskezelés és a hatékony marketingkommunikácó rejtelmeibe is. Megmutatják, melyek azok a hatékony marketing tevékenységek, amelyeket egy kisvállalkozás is finanszírozni tud annak érdekében, hogy a későbbiekben legyen elég profitja arra, hogy külső szakembereket bízzon meg a feladattal.

Az ingyenes, „Marketing trendek és tanácsok workshop kivállalkozásoknak!” című rendezvény 2019. október 7-én, 10 órakor a solti Városháza Dísztermében, Solt, Béke tér 1. szám alatt kezdődik, bővebb információt Prumek Bianka a +36 70 630 8890-es telefonon, illetve a prumek.bianka@bacskiskun.hu email címről ad.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK