2021. 11. 27. szombat
Virgil
: 368 Ft   : 326 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A jövő sikeres vállalkozóinak nyújtanak ingyenesen tanácsokat Solton – BOLDOGULJ BÁCS-KISKUNBAN!

Helyszín: Városháza; Solt, Béke tér 1.
Dátum: 2019. október 07., hétfő 10:00

A jelen és a jövő vállalkozói előtt tárják szélesre az aktuális ismeretek, a tudás kapuját Solton, a Városháza dísztermében október 7-én, 10 órától a „Marketing trendek és tanácsok kisvállalkozásoknak!” című workshop keretében elhangzó előadások. A már működő, vagy induló vállalkozásoknak nyújtandó ingyenes segítséget, tanácsadást a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által felkért szakemberek azzal a nem titkolt céllal adják, hogy az itt élők saját lakóhelyükön, illetve Bács-Kiskunban találják meg boldogulásukat, teljesedjen ki mindaz, amit gazdasági-, illetve életcélként tűztek maguk elé.

Aki vállalkozóként, kezdő vállalkozóként, vagy vállalkozás indításában gondolkodóként elsőként a családra, rokonságra, szívességi cserekapcsolatokra gondol, az az ezen ismereteken, szemléletmódon messze túlmutatóan mindazzal megismerkedhet majd Solton, amivel más, korábban hasonló cipőben járó vállalkozók már megküzdöttek. Mindemellett az érdeklődő az új technológiák, például számítástechnika, közösségi média, biotechnika, e-kereskedelem, marketingkommunikáció kínálta lehetőségekben is érdemi információkhoz juthat.

Azokat is várják október 7-én, hétfőn 10 órától a solti Városháza dísztermébe, akiknek a vállalkozása elakadt egy szinten és nem tudják, hogy hogyan tovább.

Esetleg olyan gondokkal küszködnek, hogy egyéni vállalkozóként, mikro- vagy kisvállalkozóként nincs tőkéjük arra, hogy külön specialistákat alkalmazzanak minden területre, vagy marketing ügynökségnek szervezzék ki ezt a tevékenységet.

A rendezvényen kisvállalati marketing szakértő avatja be az érdeklődőket, hogy melyek a legújabb marketing trendek, de a szakemberek a jelenlévőket bevezetik a költséghatékony elégedettségmérésbe, a versenytárskezelés és a hatékony marketingkommunikácó rejtelmeibe is. Megmutatják, melyek azok a hatékony marketing tevékenységek, amelyeket egy kisvállalkozás is finanszírozni tud annak érdekében, hogy a későbbiekben legyen elég profitja arra, hogy külső szakembereket bízzon meg a feladattal.

Az ingyenes, „Marketing trendek és tanácsok workshop kivállalkozásoknak!” című rendezvény 2019. október 7-én, 10 órakor a solti Városháza Dísztermében, Solt, Béke tér 1. szám alatt kezdődik, bővebb információt Prumek Bianka a +36 70 630 8890-es telefonon, illetve a prumek.bianka@bacskiskun.hu email címről ad.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 27., 19:15
Személyi sérüléssel járó baleset történt az 5301-es számú úton. Még >>>
2021. 11. 26., 13:15
A tamási rendőrök egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót vettek őrizetbe november 24-én késő este, aki legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott. Még >>>
2021. 11. 26., 11:42
Egy lószállítót vontató személyautó és egy másik gépkocsi karambolozott csütörtök este Miske belterületén. Két személyt szállítottak a mentők a kalocsai kórházba. Még >>>
2021. 11. 26., 11:13
Orbán Viktor: „Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül” Még >>>
2021. 11. 26., 10:15
2021.11.27-én 9:00-18:00 óra között Hagyományőrző nap lesz a Kalocsai Sportcsarnokban. Még >>>
2021. 11. 26., 08:44
Tudtad, hogy Magyarországon minden ötödik nőt ért már élete során fizikai bántalmazás a partnere részéről? A kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei