2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Solton a profitot hozó együttműködésekről tartanak workshopot– Kisvállalkozók ingyenes képzése február 3-án

Solton a profitot hozó együttműködésekről tartanak workshopot– Kisvállalkozók ingyenes képzése február 3-án
Helyszín: Solt, Polgármesteri Hivatal
Dátum: 2020. február 03., hétfő 10:00

Újabb állomásához érkezett a Boldogulj Bács-Kiskunban! előadássorozat Solton. Az új év első fórumán egyebek mellett azzal ismerkedhetnek a kisvállalkozók, hogyan lehet más cégekkel, vállalkozásokkal együttműködve magasabb profitot elérni. A megválaszolandó kérdések sorában ott van az is, miként, melyen módszerekkel lehet a fejlődés egy szintjén megrekedt vállalkozásnak újabb lendületet adni. Az ingyenes workshopot február 3-án, hétfőn a szokásos helyszínen, a Solti Polgármesteri Hivatal Béke tér 1. szám alatti épületében tartják.

A szervezők a potenciális kisvállalkozó érdeklődők figyelmének felkeltése érdekében három fontos kérdést, illetve gondolatot fogalmaztak meg:Megrekedt vállalkozása fejlődése és nem tudja hogyan tovább? Kisvállalkozóként nehezen veszi fel a versenyt a multikkal? Tudja meg, hogyan válthatja készpénzre más vállalkozásokkal való együttműködéseit!

A rendezvényen Soltész Szilárd fejlesztési tanácsadó, coach beavatja az érdeklődőket abba, hogyan lehet más vállalkozásokkal való együttműködéseken keresztül magasabb profitot elérni.

Talán többekben felmerül a kérdés, hogy az üzleti életben és az oktatásban elterjedt coach angol szónak esetünkben mi a magyar jelentése?

Nos, az angol coach szó eredeti jelentése edző, de itt a „betanítási jelleggel” fogalmat takarja.A nyolcvanas években került át a szó a sport világából az üzleti életbe. Valószínűleg azért, mert a helyzet erősen emlékeztet az edző és a sportoló közti viszonyra. Az edző, esetünkben Soltész Szilárd abban támogatja a kisvállalkozókat, hogy vállalkozásukból, az üzleti kapcsolataikból a lehető legtöbbet hozzák ki.

Tehát a fórumon abban támogatják a kisvállalkozókat, hogy jobban felismerjék önmaguk képességeit, lehetőségeit, belső és külső erőforrásaikat, és azokra támaszkodva induljanak el a változás útján, megoldást találjanak talán már megrekedtnek hitt helyzetükre.

Izgalmas órák várnak tehát mindazokra, akik kisvállalkozóként, vagy leendő vállalkozóként gondolkoznak azon, hogy tovább fejlesszék a már működő vállalkozásukat, illetve hogy a saját lehetőségeiket alaposabban megismerve, feltérképezve milyen irányba induljanak el.

Az előadássorozat nem titkolt célja az is, hogy soltiakat és a környékbelieket is arra ösztönözze: szűkebb hazájukban, Bács-Kiskunban találják meg boldogulásukat.

Az ingyenes rendezvényt 2020. február 3-án 10:00 órai kezdettel tartják a solti polgármesteri hivatalban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 23:39
Egy kisodródott és árokba csapódott személykocsi egyik utasa életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült – őt újra kellett éleszteni –, és a sofőr is súlyosan megsérült a vasárnap esti balesetben. A beszámolók alapján a túl gyors tempó és a biztonsági öv mellőzése vezethetett a tragédiához. Még >>>
2023. 03. 27., 14:37
A magyar labdarúgó válogatott hétfő este 20 óra 45 perckor megkezdi szereplését a 2024-es Eb-részvételért a selejtezőkben. Még >>>
2023. 03. 27., 14:20
A tepsis tócsni nagy előnye, hogy sütés közben nem kell mellette állni, és olajjal sem szívja tele magát. Még >>>
2023. 03. 27., 14:11
Egy hegyi patak vízhozamával buzog elő a víz az utca Mikszáth Kálmán és Vidats István utca közötti szakaszán. Az úttest szinte folyóvá vált. Videóval! Még >>>
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK