2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Extrém bringások, P. Mobil a szakmári falunapon

2018. 08. 24., 11:56
Extrém bringások, P. Mobil a szakmári falunapon

Régi és új szórakozási lehetőségekkel, koncertekkel, egyedülálló sportbemutatóval, tűzijátékkal vigadhatnak a vendégek a hétvégi szakmári falunapon.

Hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén rendezi meg falunapi mulatságát Szakmár. A község sportpályáján péntek délután helyi termelők bemutatkozásával és házi sütemények kóstolójával veszi kezdetét a kétnapos nyárzáró rendezvény, amelyen aznap este nyolc órától a magyar és külföldi funky pop slágereket játszó, képzett környékbeli zenészekkel felálló [Kalocsát Csapai Szabolcs képviseli a csapatban - A szerk.] Napos Oldal zenekar koncertjére várják az érdeklődőket.

Napos Oldal

A falunap főnapja szombat, ami már szinte menetrendszerűen horgászversennyel startol a kora reggeli órákban. Szintén megszokott programelem a kispályás focibajnokság is, amelyre még a 9 órás kezdési időpont előtt, a helyszínen is lehet nevezni.

Falunap Szakmáron 2017-ben / Forrás: Szakmár - Facebook

A családdal, kisgyermekkel érkezők egész nap találnak maguknak elfoglaltságot, kreatív kuckó, légvár, mászófa, víziroller, íjharc élményjáték, oldalkocsis motorozásra is lehetőséget adó motorbemutató és Lakatos Norbert vaklufis gondoskodik felhőtlen szórakozásukról.

Ebéd után magyar nóták és operettek előadása, délután a kalocsai T-dance tánciskola hip-hop tánccsoportjai majd a helyi néptáncosok műsora lesz látható a színpadon, és ekkor ismerik el díjazással a kiemelkedő tanulói teljesítményeket is. Öt órakor a kalocsai Coutry Road zenekar lép fel.

Falunap Szakmáron 2017-ben / Forrás: Szakmár - Facebook

Szakmárra látogat és este héttől tart professzionális extrém sport bemutatót a Hegeshow formáció.
A világszinten elismert és egyedülálló mutatványokkal készülő triálosok merészebbnél merészebb akadályokat fognak megugrani bemutatójuk során. Körülbelül így kell elképzelni a produkciót:

A falunapot kétórás P.Mobil nagykoncert, tűzijáték és diszkó zárja.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK