2022. 08. 12. péntek
Klára
: 395 Ft   : 382 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor verseny pingpongasztalt ajándékozott a szakmári Asztalitenisz Szakosztálynak

Zsiga Ferenc  |  2020. 09. 03., 08:42

Font Sándor országgyűlési képviselőnek, úgyis, mint a térségi versenyeken közismerten sikeres pingpongozónak a Szakmáron pénteken átadott műfüves pályaavatón András Gábor polgármester mutatta be a község sportéletét és a hozzá rendelt infrastruktúrát. A képviselő az egyes helyszínek bejárasakor elhangzott tájékoztatóból azt is megtudta: Szakmáron az elmúlt évben alakult meg a hozzá is oly közel álló Asztalitenisz Szakosztály. Ám a lelkes fiatalokból álló csapatnak egyelőre csak két versenyasztala van, ami akadálya a megyei versenyekre való felkészülésnek. A honatya már akkor kijelentette: „Ezen tudok segíteni, ajándékként megkapjátok az otthon nélkülözhetővé vált versenyasztalomat.”

Az ígéret hamar teljesült, Font Sándor talpig pingpongszerelésbe öltözve szeptember 2-án, 18 órakor maga szállította le az ígért versenyasztalt, és ha már ott volt, a köszönő szavak elhangzása után néhány meccs erejéig ki is próbálták a hamarjában összeállított versenyasztalt.

A kis esemény előzményéről már pénteken, a műfüves pályaavatón értesültünk, az asztal átadásáról viszont Font Sándor közösségi médiában tett bejegyzéséből szereztünk tudomást.

„Elmúlt hét szombaton műfüves foci, ma a "szívemcsücske” pingpong. Helyszín ugyanaz!
Tavaly alakult meg Szakmáron az Asztalitenisz Szakosztály, Markó Viktor vezetésével, és akkor kettő asztalon tudták megkezdeni a felkészüléseket a megyei versenyekre. Az idei évi felkészülést a nyári szabadságok után a napokban kezdte meg a csapat, akiknek ma egy kis ajándékkal készültem.
Otthon nélkülözhetővé vált, saját versenyasztalomat betuszkoltuk a kocsiba, itt Szakmáron pedig kipakoltuk: én ennyivel tudom segíteni a felkészüléseket.
Köszönöm a ma esti, jó hangulatú játékot, és a hivatalos versenyeken eredményes meccseket kívánok!” – áll a néhány fotóval és egy kis videóval kiegészített bejegyzésben.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Font Sándor / Facebook

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 09., 07:48
Szombaton már kora reggel megkezdődött a falunap rendezvénysora a sokéves hagyományokkal rendelkező horgászversennyel, majd sportprogrammal folytatódott a műsor. Délután három órakor a falunap ünnepélyes megnyitóján beszédet mondott Katona György polgármester. A napot retro buli zárta, a hajnali kifulladásig.
2022-08-07 08:20:00
Már 850 ezer hektárt érint az aszálykár az országban, az előrejelzések szerint az idén az őszi búza termésátlaga nem éri hektáronként a négy tonnát, de a korábbi éveknél alacsonyabb lesz az őszi árpa, a rozs, vagy a tritikálé termésátlaga is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 11., 18:01
Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök. Még >>>
2022. 08. 11., 11:00
A legszebb dinnyetorta és a legötletesebb dinnyeétel gazdáját is elismerték. Még >>>
2022. 08. 10., 17:28
Balotaszállásnál állították meg a fiatal szerb férfit, aki 10 határsértőt szállított egy személyautóban. Még >>>
2022. 08. 10., 13:03
A pályázat megvalósítására 3,347 milliárd forint vissza nem térítendő, 100% intenzitású támogatást biztosítanak. Még >>>
2022. 08. 09., 17:41
A vádlott a sértett egy fa szerszámnyéllel kitartóan, testszerte ütlegelte, aminek következtében a férfi a helyszínen életét vesztette. Még >>>
2022. 08. 09., 10:01
A Készenléti Rendőrség toborzói a jánoshalmi térségben élőknek tartottak tájékoztatót. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés