2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor verseny pingpongasztalt ajándékozott a szakmári Asztalitenisz Szakosztálynak

Zsiga Ferenc  |  2020. 09. 03., 08:42

Font Sándor országgyűlési képviselőnek, úgyis, mint a térségi versenyeken közismerten sikeres pingpongozónak a Szakmáron pénteken átadott műfüves pályaavatón András Gábor polgármester mutatta be a község sportéletét és a hozzá rendelt infrastruktúrát. A képviselő az egyes helyszínek bejárasakor elhangzott tájékoztatóból azt is megtudta: Szakmáron az elmúlt évben alakult meg a hozzá is oly közel álló Asztalitenisz Szakosztály. Ám a lelkes fiatalokból álló csapatnak egyelőre csak két versenyasztala van, ami akadálya a megyei versenyekre való felkészülésnek. A honatya már akkor kijelentette: „Ezen tudok segíteni, ajándékként megkapjátok az otthon nélkülözhetővé vált versenyasztalomat.”

Az ígéret hamar teljesült, Font Sándor talpig pingpongszerelésbe öltözve szeptember 2-án, 18 órakor maga szállította le az ígért versenyasztalt, és ha már ott volt, a köszönő szavak elhangzása után néhány meccs erejéig ki is próbálták a hamarjában összeállított versenyasztalt.

A kis esemény előzményéről már pénteken, a műfüves pályaavatón értesültünk, az asztal átadásáról viszont Font Sándor közösségi médiában tett bejegyzéséből szereztünk tudomást.

„Elmúlt hét szombaton műfüves foci, ma a "szívemcsücske” pingpong. Helyszín ugyanaz!
Tavaly alakult meg Szakmáron az Asztalitenisz Szakosztály, Markó Viktor vezetésével, és akkor kettő asztalon tudták megkezdeni a felkészüléseket a megyei versenyekre. Az idei évi felkészülést a nyári szabadságok után a napokban kezdte meg a csapat, akiknek ma egy kis ajándékkal készültem.
Otthon nélkülözhetővé vált, saját versenyasztalomat betuszkoltuk a kocsiba, itt Szakmáron pedig kipakoltuk: én ennyivel tudom segíteni a felkészüléseket.
Köszönöm a ma esti, jó hangulatú játékot, és a hivatalos versenyeken eredményes meccseket kívánok!” – áll a néhány fotóval és egy kis videóval kiegészített bejegyzésben.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Font Sándor / Facebook

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés