2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor verseny pingpongasztalt ajándékozott a szakmári Asztalitenisz Szakosztálynak

Zsiga Ferenc  |  2020. 09. 03., 08:42

Font Sándor országgyűlési képviselőnek, úgyis, mint a térségi versenyeken közismerten sikeres pingpongozónak a Szakmáron pénteken átadott műfüves pályaavatón András Gábor polgármester mutatta be a község sportéletét és a hozzá rendelt infrastruktúrát. A képviselő az egyes helyszínek bejárasakor elhangzott tájékoztatóból azt is megtudta: Szakmáron az elmúlt évben alakult meg a hozzá is oly közel álló Asztalitenisz Szakosztály. Ám a lelkes fiatalokból álló csapatnak egyelőre csak két versenyasztala van, ami akadálya a megyei versenyekre való felkészülésnek. A honatya már akkor kijelentette: „Ezen tudok segíteni, ajándékként megkapjátok az otthon nélkülözhetővé vált versenyasztalomat.”

Az ígéret hamar teljesült, Font Sándor talpig pingpongszerelésbe öltözve szeptember 2-án, 18 órakor maga szállította le az ígért versenyasztalt, és ha már ott volt, a köszönő szavak elhangzása után néhány meccs erejéig ki is próbálták a hamarjában összeállított versenyasztalt.

A kis esemény előzményéről már pénteken, a műfüves pályaavatón értesültünk, az asztal átadásáról viszont Font Sándor közösségi médiában tett bejegyzéséből szereztünk tudomást.

„Elmúlt hét szombaton műfüves foci, ma a "szívemcsücske” pingpong. Helyszín ugyanaz!
Tavaly alakult meg Szakmáron az Asztalitenisz Szakosztály, Markó Viktor vezetésével, és akkor kettő asztalon tudták megkezdeni a felkészüléseket a megyei versenyekre. Az idei évi felkészülést a nyári szabadságok után a napokban kezdte meg a csapat, akiknek ma egy kis ajándékkal készültem.
Otthon nélkülözhetővé vált, saját versenyasztalomat betuszkoltuk a kocsiba, itt Szakmáron pedig kipakoltuk: én ennyivel tudom segíteni a felkészüléseket.
Köszönöm a ma esti, jó hangulatú játékot, és a hivatalos versenyeken eredményes meccseket kívánok!” – áll a néhány fotóval és egy kis videóval kiegészített bejegyzésben.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Font Sándor / Facebook

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK