2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Összeállt színházunk tavaszi kínálata – Zene, humor és sztárok minden mennyiségben

2017. 01. 20., 20:30
Összeállt színházunk tavaszi kínálata – Zene, humor és sztárok minden mennyiségben

A bombasiker darabokkal, nagy társulattal, de kevesebb „ismert arccal” operáló őszi szezon után a Kalocsai Színház tavaszi kínálatának összeállításakor az utóbbi kritériumnak is nagyobb teret engedett a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár szervező csapata.

Lesznek, akiket „régi ismerősként” üdvözölhetnek majd a nézőtér soraiban ülők, hiszen szerencsénkre például Harsági Gábort vagy éppen Koltai Róbertet volt már szerencsénk a deszkákon látni teátrumunkban, eddig Kalocsán meg nem fordult társulatok és előadók is beköszönnek 2017 első felében.

A teljesség igénye nélkül jön például a Barátok közt tévés szappanopera sztárja, a gyönyörű Kiss Ramóna, vagy a tévés tehetségkutatóból a hazai könnyűzene „A” listásai közé jutott Vastag Tamás.

Mint megtudtuk, az őszi évad sikerén felbuzdulva a műsorszervező intézmény ismét a humorban és zenében bővelkedő darabok felé fordult, hiszen az előző szezonban bérleten kívüli játékként meghirdetett „A padlás” című musicalre hosszú hetekkel annak bemutatója előtt már képtelenség volt jegyet szerezni.

Hasonló sikerben és pozitív fogadtatásban reménykednek a tavaszi-nyári előadássor iránt is, amelyről részleteket a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár munkatársa, Madura Tünde árult el.

– Tavaszi bérletünk első bemutatója március 11-én lesz, amikor is Molnár Ferenc nagy sikerű darabját, „A doktor urat” viszi színre a Körúti Színház társulata, az élen Koltai Róberttel – kezdte a darabok rövid ismertetését a művelődési központ kollégája.

– Erre és valamennyi előadásunkra a jegyeket és a bérleteket már megvásárolhatják a Városháza főbejárata melletti irodába költözött TDM Irodában! A Bánfalvy Stúdió első ízben jön hozzánk „Elvis, oltár, Miami, avagy félmillió dollár gazdát” keres című komédiával, benne Kiss Ramónával, Hujber Ferenccel és Vastag Tamással, valamint egy rengeteg pénzt rejtő bőrönddel, amely természetesen a kalamajka kiindulási pontja lesz. A „Meseautó” című zenés komédiában, amely a boldogságát kereső bankigazgatóról szól, Tahi-Tóth Lászlót és Gyednár Csekkát láthatják a főbb szerepekben, míg a bérleten kívüli, március 4-én bemutatandó „Marica grófnő” nagyoperett slágerparádéját egyebek között Fodor Zsóka, Benkóczy Zoltán és Harsányi Gábor prezentálja – foglalta össze a néhány hét múlva startoló évad kínálatát Madura Tünde.

Érdemes tehát minél gyorsabban megszerezni fix helyét a nézőtéren, hiszen a korábbi gyakorlatot követve duplázás nincs – aki kimarad, lemarad. Az pedig véletlenül se Te legyél!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 18., 14:13
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>
2023. 09. 20., 16:55
Kalocsa Város Önkormányzata rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére. Még >>>
2023. 09. 20., 07:59
A nyughelyre helyezett pénzérméket soha ne mozdítsuk el a helyükről, mert az emlékezők érzelmeit tükrözik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK