2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Összeállt színházunk tavaszi kínálata – Zene, humor és sztárok minden mennyiségben

2017. 01. 20., 20:30
Összeállt színházunk tavaszi kínálata – Zene, humor és sztárok minden mennyiségben

A bombasiker darabokkal, nagy társulattal, de kevesebb „ismert arccal” operáló őszi szezon után a Kalocsai Színház tavaszi kínálatának összeállításakor az utóbbi kritériumnak is nagyobb teret engedett a Kalocsai Kulturális Központ és Könyvtár szervező csapata.

Lesznek, akiket „régi ismerősként” üdvözölhetnek majd a nézőtér soraiban ülők, hiszen szerencsénkre például Harsági Gábort vagy éppen Koltai Róbertet volt már szerencsénk a deszkákon látni teátrumunkban, eddig Kalocsán meg nem fordult társulatok és előadók is beköszönnek 2017 első felében.

A teljesség igénye nélkül jön például a Barátok közt tévés szappanopera sztárja, a gyönyörű Kiss Ramóna, vagy a tévés tehetségkutatóból a hazai könnyűzene „A” listásai közé jutott Vastag Tamás.

Mint megtudtuk, az őszi évad sikerén felbuzdulva a műsorszervező intézmény ismét a humorban és zenében bővelkedő darabok felé fordult, hiszen az előző szezonban bérleten kívüli játékként meghirdetett „A padlás” című musicalre hosszú hetekkel annak bemutatója előtt már képtelenség volt jegyet szerezni.

Hasonló sikerben és pozitív fogadtatásban reménykednek a tavaszi-nyári előadássor iránt is, amelyről részleteket a Kalocsa Kulturális Központ és Könyvtár munkatársa, Madura Tünde árult el.

– Tavaszi bérletünk első bemutatója március 11-én lesz, amikor is Molnár Ferenc nagy sikerű darabját, „A doktor urat” viszi színre a Körúti Színház társulata, az élen Koltai Róberttel – kezdte a darabok rövid ismertetését a művelődési központ kollégája.

– Erre és valamennyi előadásunkra a jegyeket és a bérleteket már megvásárolhatják a Városháza főbejárata melletti irodába költözött TDM Irodában! A Bánfalvy Stúdió első ízben jön hozzánk „Elvis, oltár, Miami, avagy félmillió dollár gazdát” keres című komédiával, benne Kiss Ramónával, Hujber Ferenccel és Vastag Tamással, valamint egy rengeteg pénzt rejtő bőrönddel, amely természetesen a kalamajka kiindulási pontja lesz. A „Meseautó” című zenés komédiában, amely a boldogságát kereső bankigazgatóról szól, Tahi-Tóth Lászlót és Gyednár Csekkát láthatják a főbb szerepekben, míg a bérleten kívüli, március 4-én bemutatandó „Marica grófnő” nagyoperett slágerparádéját egyebek között Fodor Zsóka, Benkóczy Zoltán és Harsányi Gábor prezentálja – foglalta össze a néhány hét múlva startoló évad kínálatát Madura Tünde.

Érdemes tehát minél gyorsabban megszerezni fix helyét a nézőtéren, hiszen a korábbi gyakorlatot követve duplázás nincs – aki kimarad, lemarad. Az pedig véletlenül se Te legyél!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 28., 08:03
Január 28-án, pénteken a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK