2022. 12. 07. szerda
Ambrus
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

A kamara ott segít, ahol tud – Vállalkozók akadémiája nyolcadszor Kalocsán

Helyszín: Kalocsa, Szent István u. 2-4 II. emelet (Kamarater
Dátum: 2018. február 08., csütörtök 15:00

Február 8-án, nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara kalocsai szervezete a Vállalkozók akadémiája szakmai szabadegyetemet érdeklődő vállalkozók, cégvezetők, és a meghirdetett témák iránt fogékonyak számára.

A fiatal vállalkozók, cégfejlesztők napja jegyében hívja életre sorban nyolcadik esztendeje ingyenes rendezvénysorozatát a kamara, amelynek eseményei 15 órakor kezdődnek a Tomori Pál Városi Könyvtár kamaratermében.

„Szeretné növelni a bevételeit? Lemaradásban van a webes alkalmazásokban? Jöjjön el a Bács-Kiskun Megyei kereskedelmi és Iparkamara Kalocsai Képviseletének"Fiatal Vállalkozók - Cégfejlesztők Napjára"!” – hirdeti az eseményt a házigazda a programhoz készült meghívón és annak hivatalos, Facebook-eseményoldalán.

Az előadók

Hogy a fókuszban aktuális és izgalmas témafelvetéseket tárgyalnak ki meghívott szakemberek és üzletemberek közreműködésével, fémjelzi a digitális szemléletformálás a Modern Vállalkozásokért mottó, amelynek szakavatottja Ballai Máté, Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadó lesz.

A feltörekvő tehetségek képviseletében mutatja be a Maximum Business Company Group Ltd. internetes marketingre specializálódott cég egyik alapító tulajdonosa, Berta Gergő kalocsai születésű fiatalember nagysikerű külön-projektjét, a www.sajtwebaruhaz.hu portált. Ennek érdekessége nem csak abban rejlik, hogy házi sajtot árusítanak elsősorban a főváros környékén élőknek, egyébként nagy sikerrel, ez a honlap nyerte el az egyik vezető magyar logisztikai vállalat által országosan meghirdetett, az év webshopja-díjat.

Végezetül az aktuális pályázati-, finanszírozási lehetőségekről tart előadást Péjó Zoltán, a kamara kalocsai képviseletvezetője, majd állófogadás és kötetlen beszélgetés zárja az eseményt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK