2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A kamara ott segít, ahol tud – Vállalkozók akadémiája nyolcadszor Kalocsán

Helyszín: Kalocsa, Szent István u. 2-4 II. emelet (Kamarater
Dátum: 2018. február 08., csütörtök 15:00

Február 8-án, nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Ipar Kamara kalocsai szervezete a Vállalkozók akadémiája szakmai szabadegyetemet érdeklődő vállalkozók, cégvezetők, és a meghirdetett témák iránt fogékonyak számára.

A fiatal vállalkozók, cégfejlesztők napja jegyében hívja életre sorban nyolcadik esztendeje ingyenes rendezvénysorozatát a kamara, amelynek eseményei 15 órakor kezdődnek a Tomori Pál Városi Könyvtár kamaratermében.

„Szeretné növelni a bevételeit? Lemaradásban van a webes alkalmazásokban? Jöjjön el a Bács-Kiskun Megyei kereskedelmi és Iparkamara Kalocsai Képviseletének"Fiatal Vállalkozók - Cégfejlesztők Napjára"!” – hirdeti az eseményt a házigazda a programhoz készült meghívón és annak hivatalos, Facebook-eseményoldalán.

Az előadók

Hogy a fókuszban aktuális és izgalmas témafelvetéseket tárgyalnak ki meghívott szakemberek és üzletemberek közreműködésével, fémjelzi a digitális szemléletformálás a Modern Vállalkozásokért mottó, amelynek szakavatottja Ballai Máté, Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadó lesz.

A feltörekvő tehetségek képviseletében mutatja be a Maximum Business Company Group Ltd. internetes marketingre specializálódott cég egyik alapító tulajdonosa, Berta Gergő kalocsai születésű fiatalember nagysikerű külön-projektjét, a www.sajtwebaruhaz.hu portált. Ennek érdekessége nem csak abban rejlik, hogy házi sajtot árusítanak elsősorban a főváros környékén élőknek, egyébként nagy sikerrel, ez a honlap nyerte el az egyik vezető magyar logisztikai vállalat által országosan meghirdetett, az év webshopja-díjat.

Végezetül az aktuális pályázati-, finanszírozási lehetőségekről tart előadást Péjó Zoltán, a kamara kalocsai képviseletvezetője, majd állófogadás és kötetlen beszélgetés zárja az eseményt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés