2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Pirates Family – Már csütörtökön is tele volt kalózokkal a part

Illés György Cinó  |  2017. 08. 25., 21:37

Még van jó néhány sátorhely a Szelidi-tónál az árnyas Kempingben, de a helyek többsége már elkelt. Aki ott akar sátrazni, siessen! Aki már tegnap fölkereste az évről-évre egyre jobban kiépülő helyszínt, jól tette, hiszen a nyitónapon is népszerű koncertek vonzották a közönséget. Nem csoda, hogy az érdeklődők már a nyitó bulin is megtöltötték a nézőteret. A huszonöt éves, idén huszonhatodik alkalommal megtartott találkozóra most is nagyon húzós kínálatot állítottak össze a szervezők. Nem is tudjuk hirtelen eldönteni, hogy a Döglégy Zolee mai koncertje, vagy a Tankcsapda holnap esti bulija lesz-e a nagyobb durranás.

A programot már jó idejében ismertettük, az első tapasztalataink alapján pedig kijelenthetjük, hogy a világosítás és a hangosítás – a már megszokott módon – kitűnő.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek


A FŰTÉST EGY KICSIT TÚLTOLTÁK, DE A HANGULAT REMEK.

Délután vetélkedőkkel szórakoztatták magukat a program résztvevői, majd öttől kezdődtek a koncertek. A Rumproof cikkünk írásakor már fellépett, Ganxta Zolee tíz órakor lép színpadra bandájával, éjszaka a Soulbrakers „töri-zúzza a lelkeket” – már aki hagyja.

Képgaléria megtekintése (39 db kép)

Forrás: Illés György / KALOhírek

Holnap a Country Road, a Chrome RT, fő műsorszámként a Tankcsapda ad koncertet, az éjszakába nyúló, levezető rock’n’roll parti során a Forró Rágógumi húzza el a nótánkat.

A mai programot a Hátsó Ajtó indította, itt egy videó az egyik nótájukról:

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 19., 14:23
Kalocsai vállalkozás nyerte a kivitelezésre kiírt közbeszerzést, és az alvállalkozók, beszállítók nagy része is kalocsai, vagy környékbeli vállalkozás. A „Lurkópalota” második ütemének beruházásáról a kivitelező cég ügyvezetője és Kalocsa város polgármestere közös sajtótájékoztatón közölt részleteket.
2024. 04. 19., 14:27
Ellátásbiztonságról, megfizethető energiáról és fenntarthatóságról szólt a Business Talks ’24 kerekasztal beszélgetése, amelyen a Paks II. projektet Jákli Gergely elnök-vezérigazgató képviselte. A Magyar Zene Házában megrendezett eseményen kiemelte, ha a prognosztizált extrém időjárási viszonyok között kell majd villamos energiát előállítani, akkor a stabil nukleáris energia megkerülhetetlen. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 24., 09:57
Itt van a tökéletes lávasüti receptje. Egészen megúszós lett, de közben nem hiányzik belőle a rengeteg csokoládé sem. Minden csokirajongónak kötelező megcsinálni! Egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik. Még >>>
2024. 04. 23., 13:49
E hét pénteken és további négy hétvégén is szuper programokkal várnak mindenkit az Érsekkertben! Még >>>
2024. 04. 22., 09:49
A Duna Aszfalt által kivitelezett projekt felkerült egy londoni központú szakmai magazin címlapjára. Még >>>
2024. 04. 22., 08:52
Április 22-én, a Föld napján indul az ország legnagobb hulladékszedési programja, melyhez városunk az idei évben is csatlakozik. Még >>>
2024. 04. 20., 22:00
A drogéria biztonsági kamerájának a felvételén jól látszik, hogy a luxustermékekre utazó nő összehangoltan tüsténkedett csemetéivel. Még >>>
2024. 04. 20., 05:55
A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatértek a magyar utakra. A következő hónapokban az ország számos pontját érintik, hogy frissítsék a városok, utak és autópályák nézetét a Google Térképen. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK