2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Összeállt a szelidi motoros találkozó programja

Illés György Cinó  |  2020. 02. 07., 13:20

A most szombaton, február 8-án tartandó kalóznap a Pirates Family MC hagyományaihoz tartozó sorozat, a minden hónap második szombatján megrendezésre kerülő nyílt napok sorába tartozik, amelyre mindig szeretettel várják barátaikat, de nem csak őket: az ajtó nyitva áll, belépő nincs, jókedv innivaló és némi harapnivaló viszont van! Ezt osztják meg a foktői kalózok minden érdeklődővel, akiket talán legközelebb már a barátok közé várnak majd vissza. Amint megtudtuk, már készül az augusztus 27-28-29-én tartandó szelidi motoros találkozó plakátja is, a program ugyanis már összeállt. Mondjuk és mutatjuk a részleteket!

A most szombati rendezvényen is lesz egy kis meglepetés muzsika, unplugged, illetve akusztikus zenélgetés a foktői kalóz motorosok muzsikus barátai jóvoltából, de ennek nincs kötött programja, de a belépés is ingyenes, úgyhogy nem reklamálunk, ami lesz, annak örülünk!

Elenben a szelidi nyár szezonzáró nagy bulija, a Pirates Family MC idén már huszonkilencedik alkalommal, az Árnyas kemping nyújtotta, bevált helyszínen megrendezésre kerülő motoros találkozóján fix a program. Augusztus utolsó teljes hetének csütörtöki, pénteki és szombati napján a különféle vetélkedők, vidám programok, bemutatók, no, meg a mindig feledhetetlen, látványosságnak beillő Szelid–Kalocsa–Szelid motoros felvonulás mellett ebben az esztendőben is négy-négy zenekar áll az ország minden részéről, sőt a határon túlról is érkező közönség elé.

Az idei találkozó sajátossága zenekarok közt több is van, amelyik 15 éves, a másik 25 éves jubileumát ünnepli, így – mondhatni –„régi motorosokként” a régi találkozó hangulatát is fölidézhetik majd, mindnyájunk örömére!

ITT A TELJES ZENEI KÍNÁLAT!

[Minden nap fellépői közül az egyikhez adunk egy videós ízelítőt is, aki a többire is kíváncsi, katt a zenekar nevére! – A szerk.]

Csütörtök:

 Péntek

 

  • No Fighters
Szombat

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés