2024. 07. 23. kedd
Lenke
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Összeállt a szelidi motoros találkozó programja

Illés György Cinó  |  2020. 02. 07., 13:20

A most szombaton, február 8-án tartandó kalóznap a Pirates Family MC hagyományaihoz tartozó sorozat, a minden hónap második szombatján megrendezésre kerülő nyílt napok sorába tartozik, amelyre mindig szeretettel várják barátaikat, de nem csak őket: az ajtó nyitva áll, belépő nincs, jókedv innivaló és némi harapnivaló viszont van! Ezt osztják meg a foktői kalózok minden érdeklődővel, akiket talán legközelebb már a barátok közé várnak majd vissza. Amint megtudtuk, már készül az augusztus 27-28-29-én tartandó szelidi motoros találkozó plakátja is, a program ugyanis már összeállt. Mondjuk és mutatjuk a részleteket!

A most szombati rendezvényen is lesz egy kis meglepetés muzsika, unplugged, illetve akusztikus zenélgetés a foktői kalóz motorosok muzsikus barátai jóvoltából, de ennek nincs kötött programja, de a belépés is ingyenes, úgyhogy nem reklamálunk, ami lesz, annak örülünk!

Elenben a szelidi nyár szezonzáró nagy bulija, a Pirates Family MC idén már huszonkilencedik alkalommal, az Árnyas kemping nyújtotta, bevált helyszínen megrendezésre kerülő motoros találkozóján fix a program. Augusztus utolsó teljes hetének csütörtöki, pénteki és szombati napján a különféle vetélkedők, vidám programok, bemutatók, no, meg a mindig feledhetetlen, látványosságnak beillő Szelid–Kalocsa–Szelid motoros felvonulás mellett ebben az esztendőben is négy-négy zenekar áll az ország minden részéről, sőt a határon túlról is érkező közönség elé.

Az idei találkozó sajátossága zenekarok közt több is van, amelyik 15 éves, a másik 25 éves jubileumát ünnepli, így – mondhatni –„régi motorosokként” a régi találkozó hangulatát is fölidézhetik majd, mindnyájunk örömére!

ITT A TELJES ZENEI KÍNÁLAT!

[Minden nap fellépői közül az egyikhez adunk egy videós ízelítőt is, aki a többire is kíváncsi, katt a zenekar nevére! – A szerk.]

Csütörtök:

 Péntek

 

  • No Fighters
Szombat

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 21., 18:54
A jövő hét végén már a közepes szintet is elérheti a pollenkoncentráció. Még >>>
2024. 07. 20., 09:43
Az állatok egyre gyakrabban támadnak emberre, ennek ellenére civil szervezetek tiltakoznak a törvény ellen. Még >>>
2024. 07. 19., 19:28
Az üzletvezető felismerte, a kecskeméti rendőrök pedig elfogták a tolvajokat. Még >>>
2024. 07. 19., 18:16
Itt megtudhatja, hogyan alakult folyóink vízállása szerdán. Még >>>
2024. 07. 19., 11:31
A új pszichoaktív anyagok a legveszélyesebb kábítószerek. A rendőrség látókörébe egyre több ilyen szert áruló társaság kerül. Ezúttal Jánoshalmán csaptak le az egyenruhások - VIDEÓVAL! Még >>>
2024. 07. 19., 09:46
Rendőrök, katonák és a lánglovagok közös erővel mentették az állatokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK