2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

A Nebuló tiszteletbeli nevelőtestületi tagja lett az Omega billentyűse

Simon László  |  2017. 05. 04., 13:53

Már a hetedik esztendeje rendezi meg a Kalocsai Nebuló Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény azt az egyhetes rendezvénysorozatot, melyen bemutatják a szülők és az érdeklődők számára nevelési módszerük eredményét, melyben azt határozták meg feladatként, hogy minden gyermeket olyannak kell elfogadni amilyen, olyanná kell nevelni, hogy az életben az esélyei a lehetőségekhez képest a legjobbak legyenek. Azt, hogy nem járnak rossz úton, április 27-én délután be is mutatták a közönségnek.

27-én a Kalocsai Színházban tartott telt házas, „Fogom a kezed” című gálaműsorukban színpadra lépett az iskola szinte minden tanulója. Versmondás, színjáték, tánc és a zenés előadásaik magas színvonala azt mutatta, hogy a sajátos nevelési igényű gyermekek és pedagógusaik összhangja eredményes és hatékony.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Simon László / KALOhírek

Az est sztárvendége Benkő László, az Omega együttes billentyűse volt, aki könnyekkel a szemében hallgatta végig a „Gyöngyhajú lány balladája” című musicalből válogatott részleteket, melyeket az iskola növendékei adtak elő az Omega együttes slágereiből.

Csupor Zsolt Jánosné a Kalocsai Nebuló EGYMI iskola vezetője megköszönte az illusztris vendégnek, hogy megjelenésével is támogatta az intézmény rendezvényét, és átnyújtotta Benkő Lászlónak a tiszteletbeli nevelőtestületi tagságáról szóló oklevelet, és az iskola ajándékát.

Képgaléria megtekintése (24 db kép)

Forrás: Simon László / KALOhírek

Az est végén az Omega együttes frontembere, egykori kalocsai koncertjükhöz kapcsolódó autóstoppos történetét osztotta meg a hallgatósággal, ami később fontos szerepet játszott világhírnevük megalapozásában.

A Kalocsai Nebuló EGYMI utazó gyógypedagógiai hálózata a 2016/2017. tanévben Kalocsán és térségében 14 település 18 intézményében segíti az integráltan nevelkedő sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelését és végzi fejlesztésüket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés