2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Csapatépítő DÖK Nap a Dózsában

Zsiga Ferenc  |  2017. 06. 15., 17:19

A hagyományoknak megfelelően a Bajai SZC Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma intézményben idén is megtartották a Diák Önkormányzat Napját. Az év utolsó tanítási napjára, június 15-re időzített esemény színes és változatos programját Szigeti Andrea és Szabó Marianna DÖK elnökök elsősorban a csapatépítés jegyében állították össze.

A diákoknak a különböző állomásokon, osztályfőnökeik kíséretében játékos ügyességi és logikai feladatokat kellett megoldaniuk. A méreteit tekintve is hatalmas intézményben 14 állomást alakítottak ki az udvaron, a tantermekben és a tornateremben.

Az ügyességi feladatok között horgászat, vízibomba-dobás, pingpong, kosárlabda-dobás, de még bowlingozás is szerepelt.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Az év utolsó tanítási napján különösen felszabadult diákok interaktív tábla segítségével KRESZ kérdésekre válaszoltak, memória játékokban, mozi kvízben vettek részt. A logikai játékok között a tanulók sudoku, puzzle, pénzügyi teszt, Kalocsa teszt, zászló kirakás feladatokban törhették a fejüket.

Ugyan a szervezők a játékos, felszabadult csapatépítésre helyezték a hangsúlyt, azért mint mindenben versenyben, az elérhető legjobb helyezés mellett a kitűzött díj is motiválta a résztvevőket.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek

Az összesített eredmények alapján az első helyezett a 13.A osztály lett, csúcsteljesítményüket jégkrémmel jutalmazták. A második helyen a 9/A, a harmadik helyen a 10.D osztály végzett, a kis közösségek tagjainak elért eredményét egy-egy vödör gumicukorral ismerték el.

A profi szervezés, a kreatív ötletek az idei DÖK Napon is mind a diákoknak, mind tanáraiknak örömteli pillanatokat szereztek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés