2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Energy Factory – Két csapatunk továbbjutott, a harmadikat kattintások repíthetik a döntőbe

Borbély-Juhász Ágnes  |  2016. 04. 07., 14:09

Az Energy Factory elnevezésű, különleges interaktív vetélkedő már nem ismeretlen a kalocsaiak számára. A fenntarthatóság köré épülő versenyen tavaly a Fényi Gyula Általános Iskola „Szemfényvesztők csapata” kategóriájában remekelt, a Kalocsa Város Gyógyfürdő és Uszoda által indított „Fényrobbantók” csapatának pedig kommunikációs különdíjat ítélt a zsűri.

Idén ismét több Kalocsán tanuló diákból verbuválódott csapat nevezett a versenyre, közülük három – a Fényi Gyula Általános Iskola „Ébredő Erő”, valamint „Szemfényvesztők”, illetve a Szent István Gimnázium „Öko-kommandó” fantázianevet viselő csapata – jutott be a hétvégi elődöntő 24-es mezőnyébe, ahol mindannyian bemutatták terveiket a zsűrinek.

Az ítészek 11 kreatív csapatot juttattak tovább, köztük a kalocsai „Szemfényvesztőket” és az „Öko-kommandósokat”. A 12. csapatot ebben az évadban is a közönség segíti a döntőbe, az Energy Factory Facebook oldalán történő szavazással.


Forrás: GYIÖK Kalocsa / Facebook

Így harmadik versenyző csapatunknak sem úszott még el a döntő felé menetelő hajója! Tovább izgulhatunk értünk, és ezúttal nem tétlenül! A Tompai Gábor pedagógus patronálásával versenyző

„Ébredő Erő” team Facebookra feltöltött bemutatkozó videójára szombat éjfélig lehet szavazni.

1 Like = 1 szavazat, de

kizárólag az Energy Factory közösségi oldalán megjelenő like-ok számítanak.

Tovább az Energy Factory FB oldalára, az „Ébredő Erő” videójához >>>
A csapat videójából kiderül: legnagyobb célkitűzésük kis változtatások bemutatása, amivel mindenki számára elérhető eszközökkel tehetünk jövőnkért.


Forrás: GYIÖK Kalocsa / Facebook

Ha sikerülne a legtöbb like-ot összegyűjteniük, a „Fenntarthatósági Oscarért” vívott küzdelem legizgalmasabb időszakában, vagyis az ötletek megvalósítása és kommunikációja során, három helyi csapatunk versenyezne a fődíjért.

Hajrá Kalocsa, hajrá fiatalok!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>