2021. 12. 01. szerda
Elza
: 367 Ft   : 323 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Energy Factory – Két csapatunk továbbjutott, a harmadikat kattintások repíthetik a döntőbe

Borbély-Juhász Ágnes  |  2016. 04. 07., 14:09

Az Energy Factory elnevezésű, különleges interaktív vetélkedő már nem ismeretlen a kalocsaiak számára. A fenntarthatóság köré épülő versenyen tavaly a Fényi Gyula Általános Iskola „Szemfényvesztők csapata” kategóriájában remekelt, a Kalocsa Város Gyógyfürdő és Uszoda által indított „Fényrobbantók” csapatának pedig kommunikációs különdíjat ítélt a zsűri.

Idén ismét több Kalocsán tanuló diákból verbuválódott csapat nevezett a versenyre, közülük három – a Fényi Gyula Általános Iskola „Ébredő Erő”, valamint „Szemfényvesztők”, illetve a Szent István Gimnázium „Öko-kommandó” fantázianevet viselő csapata – jutott be a hétvégi elődöntő 24-es mezőnyébe, ahol mindannyian bemutatták terveiket a zsűrinek.

Az ítészek 11 kreatív csapatot juttattak tovább, köztük a kalocsai „Szemfényvesztőket” és az „Öko-kommandósokat”. A 12. csapatot ebben az évadban is a közönség segíti a döntőbe, az Energy Factory Facebook oldalán történő szavazással.


Forrás: GYIÖK Kalocsa / Facebook

Így harmadik versenyző csapatunknak sem úszott még el a döntő felé menetelő hajója! Tovább izgulhatunk értünk, és ezúttal nem tétlenül! A Tompai Gábor pedagógus patronálásával versenyző

„Ébredő Erő” team Facebookra feltöltött bemutatkozó videójára szombat éjfélig lehet szavazni.

1 Like = 1 szavazat, de

kizárólag az Energy Factory közösségi oldalán megjelenő like-ok számítanak.

Tovább az Energy Factory FB oldalára, az „Ébredő Erő” videójához >>>
A csapat videójából kiderül: legnagyobb célkitűzésük kis változtatások bemutatása, amivel mindenki számára elérhető eszközökkel tehetünk jövőnkért.


Forrás: GYIÖK Kalocsa / Facebook

Ha sikerülne a legtöbb like-ot összegyűjteniük, a „Fenntarthatósági Oscarért” vívott küzdelem legizgalmasabb időszakában, vagyis az ötletek megvalósítása és kommunikációja során, három helyi csapatunk versenyezne a fődíjért.

Hajrá Kalocsa, hajrá fiatalok!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 01., 09:05
Íme az első feladvány, játékra fel! ♥ Még >>>
2021. 11. 30., 20:27
Dulakodás közben még az áruvédelmi-kaput is kidöntötték, amivel több százezer forint kárt okoztak az üzletnek. Még >>>
2021. 11. 30., 15:26
Úgy tudjuk, a motoros sérülései súlyosak, őt a tűzoltók szabadították ki a munkagép alól. Még >>>
2021. 11. 30., 13:37
A Mikulás természetesen idén is ellátogat Kalocsára. Még >>>
2021. 11. 30., 11:12
Iszonyú látványos és elképesztően izgalmas lett a League of Legends videójátékból készült sorozat Még >>>
2021. 11. 30., 11:04
A datolyaszilva ízletes és egzotikus gyümölcs, nemcsak édes és finom, hanem számos egészséges hatása is van, a szem egészségének védelmétől az anyagcsere javításáig. Különböző kultúrákban már évezredek óta ismerik és fogyasztják, és többek között az istenek gyümölcsének is nevezik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés