2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

A koronavírus-járvány miatt változik az autóbusz-menetrend– ritkulnak a járatok

A koronavírus-járvány miatt változik az autóbusz-menetrend– ritkulnak a járatok
Illés György Cinó  |  2020. 03. 24., 19:43

Az iskolai oktatási rend változása miatt jelentősen csökkent a településközi tömegközlekedésre való igény. A diákok tömeges szállítására szolgáló, általában tömött járatok máig jártak szinte üresen – holnap reggel már az új menetrend lesz érvényben.

Amint megtudtuk, a járványügyi helyzet okozta változások következtében további intézkedésig

HOLNAP REGGELTŐL A TÉLI ISKOLASZÜNETI IDŐSZAKRA JELLEMZŐ MENETREND LESZ ÉRVÉNYBEN.

Ez azt jelenti, hogy valamelyest kevesebb busz indul, de az iskolai nyári szünet idején megszokottnál így is több járat közül választhat az utazóközönség.
Jellemzően azokat a járatokat törlik ideiglenesen, amelyek a diákoknak az iskolába szállítására, illetve onnan való hazajuttatására voltak hivatva.

Az aktuális menetrendek, a különböző viszonylatokon a csökkentett üzemmódban is közlekedő járatok indulási és érkezési ideje, megállói vonatkozásában hiteles, naprakész adatokhoz a menetrendek.hu oldalon találhatunk, ahol az indulási helyünk, valamint a célállomás megadásával, a kívánt időszak megjelölésével kérhetjük le a szükséges adatokat, amire a rendszer listázza az adott időszakba eső járatokat, az indulási, érkezési és a menetidő, valamint az esetleg szükséges átszállások helyének kimutatásával.

A kalocsai autóbusz-pályaudvaron közben mintha megállt volna az idő, de úgy tudjuk, hamarosan újra indul. Erről bővebben itt írunk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 29., 16:00
Zöld erdőben jártunk már sokszor, most íme néhány tradicionális húsvéti vers gyerekeknek, felnőtteknek. Még >>>
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK