2022. 06. 30. csütörtök
Pál
: 397 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

A Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda is várja az óvodakötelezett gyermekek jelentkezését – Íme, a beiratkozáshoz szükséges tudnivalók!

A Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda is várja az óvodakötelezett gyermekek jelentkezését – Íme, a beiratkozáshoz szükséges tudnivalók!
Illés György Cinó  |  2021. 04. 01., 16:32

A Nagyasszonyunk Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium honlapjára ma reggel kerültek föl az óvodai beiratkozással kapcsolatos tudnivalók.

A kalocsai önkormányzat fenntartásában működő óvodák beiratkozási rendjéről önálló cikkben már beszámoltunk. Aki a kalocsai egyházi fenntartású óvodát választja, annak az óvoda honlapján megjelent tájékoztató szerint a következőket kell szem előtt tartania:

A veszélyhelyzetre való tekintettel a személyes jelenlétet igénylő nyílt nap megtartására nem nyílt mód, és a jelentkezést, valamint szülői értekezletet is valószínű, hogy csak online formában tarthatják meg.

Minden gyermeknek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévet betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson kell részt vennie.
Ez a kötelezettség azokra a gyermekekre vonatkozik, akik 2018. szeptember 1-je előtt születtek, és még nem járnak óvodába.

AZ ÓVODA FELVESZI AZT A GYERMEKET IS, AKI A HARMADIK ÉLETÉVÉT A FELVÉTELÉTŐL SZÁMÍTOTT FÉL ÉVEN BELÜL BETÖLTI.

Aki ebbe az óvodába szeretné gyermekét beíratni, az elektronikus úton április 26-ától legkésőbb 30-áig megteheti, az alábbi módon.

A honlapon egy pdf formátumú, letölthető szándéknyilatkozat-mintát tettek közzé, amelyet cikkünk alatt található ikonra kattintva is letölthetnek.
Ezt kell kitöltve, aláírva visszaküldeni a nagyasszonyunkovi@gmail.com e-mail címre a megadott határidőig.
A gyermek felvételéről a jelentkezőket legkésőbb május 7-ig e-mailben értesítik.

A GYERMEK ÓVODÁBA LÉPÉSÉNEK ELSŐ NAPJÁN AZ ALÁBBI IRATOKAT KELL BEMUTATNI:

  • a gyermek születési anyakönyvi kivonata
  • a gyermek TAJ kártyája
  • a gyermek lakcímkártyája
  • a szülő lakcímkártyája, személyi igazolványa
  • tartós betegségről szóló szakorvosi vélemény
  • integrált neveléshez szükséges Szakértői és Rehabilitációs Bizottság által kiadott szakvélemény
  • gyermekvédelmi határozat


Az elmaradt nyílt nap pótlására az óvoda bemutatkozó videót is közzétett, amelyet portálunkon is megtekinthetnek:

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 27., 14:19
A tavalyi élénk érdeklődés után most kisebb tömeget vonzottak a gasztronómiai különlegességei, holott az Érsekkertbe látogatókat most a LED-falas meccsnézésnél sokkal gazdagabb kiegészítő programsor várta péntek délutántól vasárnap estig. Aki lemaradt róla, vigasztalódjon összefoglalónkkal!
2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 30., 13:14
A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján is rendes nyitvatartási időben várják az ügyfeleket. Még >>>
2022. 06. 30., 13:02
2022. július 1-jén pénteken - a Magyar Egészségügy Napja miatt - a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház telephelyein (Kecskeméten, Kalocsán, Kiskunfélegyházán) a járóbeteg szakrendelés szünetel. Még >>>
2022. 06. 30., 12:23
A megye több települése mellett a NAV ellenőrei Kalocsára is ellátogatnak. Még >>>
2022. 06. 30., 09:53
Megkezdődik a magyar dinnyék árusítása a Lidl és az Aldi üzleteiben – tájékoztatták a diszkontláncok szerdán az MTI-t. Még >>>
2022. 06. 29., 15:51
Vasárnap éjjel Decsen szólalkozott össze egy férfi egy másik társaság tagjaival, majd egy vasrúddal fenyegette őket. A válasz brutális volt: egy testvérpár zártszelvénnyel kezdte ütlegelni a férfit, akit a párja hívására kiérkező rendőrök és mentők eszméletlen, életveszélyes állapotban találtak. Még >>>
2022. 06. 29., 11:59
A kötelező zárt tartás továbbra is érvényben marad a magaskockázatú megyékben, ahogyan a kötelezően előírt szállítás előtti tamponvizsgálatok is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK