2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor: Négy fontos területen előrelép Magyarország! - 13. havi nyugdíj, 200 ezer forintos minimálbér, családi adóvisszatérítés, 25 év alattiak jövedelemadó mentessége

Font Sándor: Négy fontos területen előrelép Magyarország! - 13. havi nyugdíj, 200 ezer forintos minimálbér, családi adóvisszatérítés, 25 év alattiak jövedelemadó mentessége
2021. 12. 03., 12:24

Font Sándor, a 3. számú választókerület országgyűlési képviselője december 2-án, reggel 8 órakor Kiskőrös központjában tartott sajtótájékoztatót. Az esemény helyszíne melletti, a szakadó eső ellenére sűrű átmenő tehergépjármű forgalmat bonyolító út zsúfoltsága mintegy igazolásul szolgált arra: a magyar gazdasági növekedés teszi lehetővé, hogy a képviselő által részletezett területeken Magyarország Kormánya előre lépjen.

Font Sándor leszögezte:Magyarországnak előre kell mennie, nem pedig hátra! Éppen ezért a Fidesz-KDNP kormány döntései értelmében négy fontos területen is előre lép Magyarország.

Mint elhangzott,

a 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellé újabb jó hírünk van az időseknek:

A teljes 13. havi nyugdíjat biztosítja a kormány jövő év februárban.”Tavaly áprilisban döntött úgy a Fidesz-KDNP kormány, hogy a járvány miatti családokat és a gazdaságot segítő mentőcsomag részeként az időseket is támogatni szeretné és visszaépíti a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat.

Januártól 200 ezer forintra nő a minimálbér és 260 ezer forintra a szakmunkás minimálbér.”A minimálbér így magasabb lesz a Gyurcsány-féle baloldal által fizetett 2010-es átlagbérnél.

A családi adóvisszatérítés csaknem 2 millió szülőt érint, és összesen több mint 600 milliárd forintos támogatást jelent.”A magyar gazdasági növekedés mára az egyik leggyorsabb Európában, ami lehetővé teszi, hogy a kormány visszafizesse a befizetett személyi jövedelemadót. Ellentétben a baloldallal, mi a családok támogatásában hiszünk, és nem akarunk újabb terheket tenni a vállukra, ahogy azt ők a 2009-es gazdasági világválságkor tették.

A gyermekes családok, a nyugdíjasok mellett a kormány a fiatalokat is célzottan segíti a járvány alatt.

Januártól nem kell jövedelemadót fizetni a 25 év alattiaknak, ezzel havi több tízezer forinttal emelkedik a keresetük.”A fiatalok adócsökkentését is a gazdasági növekedés teszi lehetővé. Jó, ha felidézzük, mit üzent a fiataloknak a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc, amikor kormányon volt. Szó szerint azt mondta: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni.”

A felsorolt intézkedések jól mutatják a Fidesz-KDNP célkitűzését, miszerint Magyarországot előre kell vinni, nem pedig hátra.

Nem hagyhatjuk, hogy a múlt emberei újra megragadják a hatalmat!"– zárta ezekkel a gondolatokkal a sajtótájékoztatót Font Sándor, a térség országgyűlési képviselője.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés