2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsa Város Önkormányzata a Szent Kereszt Kórház valamennyi dolgozóját bejglivel ajándékozta meg – Filvig Géza polgármester az egész éves munkát is megköszönte

Kalocsa Város Önkormányzata a Szent Kereszt Kórház valamennyi dolgozóját bejglivel ajándékozta meg – Filvig Géza polgármester az egész éves munkát is megköszönte
Zsiga Ferenc  |  2020. 12. 21., 09:16

Kalocsa Város Önkormányzata karácsony alkalmából a kalocsai Szent Kereszt Kórház valamennyi munkatársát egy előre csomagolt, karácsonyi üdvözlőkártyával ellátott diós bejglivel ajándékozta meg.

Kalocsa Város Önkormányzata karácsony alkalmából a kalocsai Szent Kereszt Kórház valamennyi munkatársát egy előre csomagolt, karácsonyi üdvözlőkártyával ellátott diós bejglivel ajándékozta meg.

A pandémiára tekintettel dr. Filvig Géza polgármester az intézmény sorompós bejáratánál december 21-én, hétfőn 9 órakor Szivós Etelka főigazgató-helyettesnek adta át a Karamell Sütőipari Kft. által készített süteményeket.


Forrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek


A csomagoláson elhelyezett üdvözlőkártyán ez áll:

Kalocsa Város Önkormányzata nevében Áldott, Békés Karácsonyt, áldozatos munkájához, hivatása gyakorlásához kitartást, jó egészséget és Szeretetben, Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok!
                                                                                                                                           Dr. Filvig Géza
                                                                                                                                             polgármesterForrás: Zsiga Ferenc / KALOhírek


A karácsonyi ajándékot az intézmény dolgozói nevében Szivós Etelka főigazgató-helyettes vette át és köszönte meg, és mint elmondta, az önkormányzat ajándéka legkésőbb december 24-én, Ádám, Éva napjáig a kórház valamennyi dolgozójához eljut.

Hozzátette: a karácsonyi ünnepeket, majd a szilvesztert idén is sokan töltik munkával az intézmény falai között, számukra különösen jólesik majd a város, a társadalom megbecsülése.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>
2021. 12. 03., 11:10
Vasárnap este a színházban lesz az ismert színészek nevével fémjelzett előadás, amelyre a színész a KIK közösségi médiás oldalán invitálja a közönséget. Még >>>
2021. 12. 03., 10:45
Januártól a magánszemélyek kezdeményezhetik, hogy az állami nyilvántartásokban tárolt adataik változása esetén értesítést kapjanak azok a közművek és cégek, amelyekkel szerződésük van. Még >>>
2021. 12. 03., 10:22
Íme a harmadik feladvány, játékra fel! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés