2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Kovács Kitti a Miss Balaton döntőjében

2018. 07. 11., 14:33

Már csak a Miss Balaton végső megmérettetése van hátra!

Mint ahogy korábban hírt adtunk róla két cikkben is (itt és itt), kis városunk szépsége úgy döntött, részt vesz idén is a Miss Balaton szépségversenyen. Szépen lépegetett előre, került be a 24-be és most a döntő 12 fős mezőnyébe!

Kitti üzenetben köszönte meg a támogatást mindazoknak, akik izgultak érte, illetve szavaztak:

Köszönöm mindenkinek a szavazatokat és a sok gratulációt! Sikerült! Idén ott vagyok a döntőben!

A felkészítőtábor, amire Kitti már biztosan csomagolhat, július 30-tól augusztus 3-áig tart majd. Maga a verseny Balatonfüreden lesz, augusztus 4-én.

Kittit arról kérdeztük, hogy érzi magát most, hogy bekerült a döntőbe.

Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem a 12-be. Már az is nagy öröm volt, mikor a 24-ben tudhattam magam. Most meg…
Mindenki kedves és támogató. Az utcán is leszólítanak, gratulálnak, sokan ismerve, ismeretlenül is rám írnak. Ez nagyon jól esik. Igyekszem készülni most a táborra és a versenyre, így nem lesz megünnepelve, talán, majd ha vége az egésznek. Most, ha lehet, még jobban odafigyelek az étrendre, testmozgásra. Le szeretném küzdeni a szereplés miatti idegeskedésem is.
Nagy elvárásaim nincsenek magammal szemben. Talán annyi, hogy fesztelenül tudjak viselkedni a kamerák kereszttüzében, és élvezzem ezt az egészet maximálisan.
A döntőbe jutott lányok közül sokat ismerek már személyesen, de vannak, akiket még nem. Egy nagyon jó kis csapat lett beválogatva a mezőnybe. Eddig kellemesen csalódtam. Várom, hogy milyen izgalmakat, újdonságokat tartalmaz majd, mit ad a tábor. Izgatottan várom továbbá a közös munkát a stábbal, a segítőkkel, a lányokkal.

- tudtuk meg Kittitől, aki arra is kitért, hogy mi fog kerülni a csomagjába, amit magával visz. 

Kifejezetten kalocsait nem fogok a csomagomba csempészni, mert nem hiszem, hogy a szigorú étrendbe beleférne majd egy kis kolbász vagy pálinka. A smink és pipere cuccaimat, a sportfelszerelésemet és a mindennapi dolgaimat viszont szeretném a bőröndbe tenni. 

Mi nagyon szurkolunk Kittinek, esélyesnek tartjuk a koronára is! Hajrá!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 09., 15:25
Dr. Magóné Tóth Gyöngyi már korábban bejelentette polgármesteri ambícióit, mint a DK által támogatott jelölt. Hétfő délután hét további képviselőjelölttel együtt a Népművészeti Háznál tartottak sajtótájékoztatót a június 9-ei helyhatósági választásokra való felkészülésükről.
2024-04-07 13:47:00
A kampány célja kettős: nők számára hasznos eszközökből és intim higiéniás termékekből ajándékcsomagot összeállítani egy női táskában, melyet Pécsi Vivien a Szociális Bizottság, valamint a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal karöltve ad át rászoruló lányoknak és nőknek, továbbá felhívni a figyelmet arra, hogy Magyarországon, így Kalocsán is rengeteg olyan nő él, akik számára gondot okoz beszerezni az alapvető női higiéniás termékeket.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>
2024. 04. 12., 17:28
Mostmár akik a piacra mennek, azok tapasztalhatják a változást. Még >>>
2024. 04. 09., 12:52
A mester a Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának tagja lett, székfoglalóját a Pesti Vigadó Makovecz-termében tartotta meg. Még >>>
2024. 04. 08., 08:05
24 fok körüli nyárias meleg valószínű. Még >>>
2024. 04. 07., 13:51
A biztonsági övet nem használó utas maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 04. 05., 11:42
A NAV munkatársai vásároltak két aranygyűrűt, melyeket az eladó lakásán vettek át, majd felfedték kilétüket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK