2021. 10. 16. szombat
Gál
: 360 Ft   : 310 Ft Benzin: 428.6 Ft/l   Dízel: 432.1 Ft/l   Írjon nekünk

LED TV, tolószék adomány a Szent Kereszt Kórház Krónikus Osztály betegei számára – A Pirates Family Motoros Club jótékonysági estet rendezett

LED TV, tolószék adomány a Szent Kereszt Kórház Krónikus Osztály betegei számára – A Pirates Family Motoros Club jótékonysági estet rendezett
Zsiga Ferenc  |  2020. 11. 03., 16:25

A foktői székhelyű Pirates Family Motoros Club képviseletében Holler Attila, Nagy István, Szigeti Szabolcs november 2-án, a Kalocsai Szent Kereszt Kórház tárgyaló termében Szívós Etelka főigazgató-helyettesnek adták át azokat a Club szervezésében tartott jótékonysági est bevételéből vásárolt eszközöket, amelyekkel az intézmény Krónikus Osztályán fekvő betegek komfortérzetét kívánják javítani.

A bensőséges átadón a Club tagjai öt darab Led TV-t, a hozzá való falikonzollal, egy darab GM Antidecubitus matracot, egy darab összecsukható kerekesszéket adták át, mintegy 320 ezer forint értékben az intézményt képviselő főigazgató-helyettesnek.

Az eseményt a pandémáis helyzetre tekintettel óvintézkedések mellett, a sajtó képviselőinek mellőzésével rendezték.


Holler Attila, a Pirates Family MC vezetője elmondta: a beszerzés előtt a kórházzal egyeztettek, így reményeik szerint olyan eszközöket sikerült vásárolni, amelyek elsősorban az idős, krónikus betegek komfortérzetét javítják, ellátásukhoz nyújtanak segítséget.

Szivós Etelka főigazgató-helyettes az adomány, az alkalomra készített oklevél átvételekor kifejtette: örül annak, hogy a Gyermek Osztály mellett immár a Krónikus Osztály idős betegei is olyan hasznos, önzetlen adományokban részesülnek, amelyekkel külső segítők próbálják a krónikus, gyakran ágyhoz kötött betegek kórházban eltöltött napjait szebbé, komfortosabbá tenni.

 

Az átadás után az egyes kortermekben a LED TV-k felszerelését megkezdték, a gyógyászati segédeszközöket - azok fertőtlenítése után - már használatba is vették.


A Pirates Family MC ezen az őszön a szokásos jótékonykodás mellett még egy jótékonysági estet tart, épp e hét végén: annak a motoros házaspárnak a családjai számára gyűjtenek, akiket egy ittas sofőr gázolt halálra Dusnoknál nemrégiban. Részletek programajánló cikkünkben, amelyből kiderül, mennyire súlyos helyzetbe került a tragédia folytán az elhunytak családja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 16., 13:53
A legnagyobb visszaesést Litvániában mérték, 56,8 százalékosat, a legnagyobb növekedést pedig Cipruson, 12,1 százalékosat. Még >>>
2021. 10. 15., 18:40
Újabb tizenkét súlyos állapotban lévő Covid-beteget szállítanak pénteken Romániából Magyarországra - közölte a román egészségügyi minisztérium. Még >>>
2021. 10. 15., 17:43
Az új óvodához, majd a Paksi közben épülő Inkubátorházhoz látogattak el a délután folyamán, ahol Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője vezette körbe a testület tagjait és általános képet adott az építkezések műszaki hátteréről. Még >>>
2021. 10. 15., 15:44
Ha eddig rossz emlékeid lettek volna a tökfőzelékkel kapcsolatosan, ez a recept talán megváltoztatja az előítéleteidet. Próbáld ki az NlCafe könnyű, gyors és egyszerű tejfölös tökfőzelék receptjét! Még >>>
2021. 10. 15., 14:50
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy 2021. október 18.-án 7:00 órától – 2021. október 22.-én 12:00 óráig, a Sörház köz közútjában elhelyezkedő csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása, és a folyóka elemek cseréje érdekében, a munkaterület környezetében a közút teljes szélességben lezárásra kerül. Még >>>
2021. 10. 15., 12:10
A következő napokban elég hideg hajnalok várnak reánk hazánkban az Időkép szerint. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés