2022. 06. 26.
János, Pál
: 401 Ft   : 380 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

LED TV, tolószék adomány a Szent Kereszt Kórház Krónikus Osztály betegei számára – A Pirates Family Motoros Club jótékonysági estet rendezett

LED TV, tolószék adomány a Szent Kereszt Kórház Krónikus Osztály betegei számára – A Pirates Family Motoros Club jótékonysági estet rendezett
Zsiga Ferenc  |  2020. 11. 03., 16:25

A foktői székhelyű Pirates Family Motoros Club képviseletében Holler Attila, Nagy István, Szigeti Szabolcs november 2-án, a Kalocsai Szent Kereszt Kórház tárgyaló termében Szívós Etelka főigazgató-helyettesnek adták át azokat a Club szervezésében tartott jótékonysági est bevételéből vásárolt eszközöket, amelyekkel az intézmény Krónikus Osztályán fekvő betegek komfortérzetét kívánják javítani.

A bensőséges átadón a Club tagjai öt darab Led TV-t, a hozzá való falikonzollal, egy darab GM Antidecubitus matracot, egy darab összecsukható kerekesszéket adták át, mintegy 320 ezer forint értékben az intézményt képviselő főigazgató-helyettesnek.

Az eseményt a pandémáis helyzetre tekintettel óvintézkedések mellett, a sajtó képviselőinek mellőzésével rendezték.


Holler Attila, a Pirates Family MC vezetője elmondta: a beszerzés előtt a kórházzal egyeztettek, így reményeik szerint olyan eszközöket sikerült vásárolni, amelyek elsősorban az idős, krónikus betegek komfortérzetét javítják, ellátásukhoz nyújtanak segítséget.

Szivós Etelka főigazgató-helyettes az adomány, az alkalomra készített oklevél átvételekor kifejtette: örül annak, hogy a Gyermek Osztály mellett immár a Krónikus Osztály idős betegei is olyan hasznos, önzetlen adományokban részesülnek, amelyekkel külső segítők próbálják a krónikus, gyakran ágyhoz kötött betegek kórházban eltöltött napjait szebbé, komfortosabbá tenni.

 

Az átadás után az egyes kortermekben a LED TV-k felszerelését megkezdték, a gyógyászati segédeszközöket - azok fertőtlenítése után - már használatba is vették.


A Pirates Family MC ezen az őszön a szokásos jótékonykodás mellett még egy jótékonysági estet tart, épp e hét végén: annak a motoros házaspárnak a családjai számára gyűjtenek, akiket egy ittas sofőr gázolt halálra Dusnoknál nemrégiban. Részletek programajánló cikkünkben, amelyből kiderül, mennyire súlyos helyzetbe került a tragédia folytán az elhunytak családja.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 06. 24., 09:06
Látogass el a Városházára, szelfizz, és nyerj! – Akciót indított az önkormányzat a városháza új látványosságainak népszerűsítésre. A lokálpatriótákra másik csemege is vár: pódiumbeszélgetés lesz a tavasszal hivatalosan is magyar örökséggé, a Magyar Szellem Láthatatlan Múzeumnak elemeivé nyilvánított gyűjtemények vezetőivel tartanak pódiumbeszélgetést.
2022-06-22 11:02:07
Különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat a Viski Károly Múzeumban, a Nicolas Schöffer Gyűjteményben és a Kalocsai Képtárban.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 06. 25., 10:08
A nyugatira, északnyugatira forduló szelet többfelé élénk, főleg zivatarok idején erős, viharos lökések kísérhetik Még >>>
2022. 06. 24., 16:13
Látogass ki az Érsekkertbe, ahol végigkóstolhatod a kiguruló kocsik kínálatát, és szavazz a szerinted legjobbra! Még >>>
2022. 06. 24., 16:01
Június 22-én, szerda délután a Mezei Virágok Népdalkör látogatta meg a Szociális Otthon lakóit, hogy egy kis kulturális színt vigyenek az idős gondozottak mindennapjaiba. Még >>>
2022. 06. 24., 15:26
Teljes terjedelmében égett egy személyautó a Bátyai úton. Még >>>
2022. 06. 23., 15:50
Nincs is jobb, mint a finom, édes, roppanós főtt kukorica. Hogy ne csalódjunk, mindenképpen alaposan nézzük meg, hogy milyen kukoricát vásárolunk. Még >>>
2022. 06. 23., 15:44
A vállalkozásoknak érdemes mielőbb pótolniuk az esetleges hiányosságokat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK