2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Jótékonysági est lesz Foktőn – A Dusnoknál tragikus balesetben elhunyt motoros házaspár árváinak gyűjtenek

Helyszín: Foktő, Klubház
Dátum: 2020. november 07., szombat 18:00
Jótékonysági est lesz Foktőn – A Dusnoknál tragikus balesetben elhunyt motoros házaspár árváinak gyűjtenek

A Pirates Family MC minden év októberében megtartja motoros jótékonysági estjét foktői klubházában. Sajnos idén két adakozó alkalom megszervezését követelte tőlük a sors – a másodikat most hétvégén tartják –, miután az október 23-án történt tragikus közlekedési balesetben elhunyt két klubtársuk, egy vaskúti házaspár, akik összesen négy árvát hagytak hátra: az asszony három lánya mellett a férj korábbi házasságából született fia gyászolja az áldozatokat. A fiú ráadásul középsúlyos fogyatékossággal küzd, édesanyja pedig, akinek eddig gyakorlati segítsége és anyagi támasza volt a szerencsétlenül járt házaspár, most segítség nélkül maradt, nyakán a lakásukon ketyegő, tízmilliós hitellel, miközben valószínűleg eddigi négyórás munkáját sem tudja majd folytatni, és még a biztosítási összeghez való hozzájutásuk is bizonytalan. Azt nem kell ecsetelni, hogy ilyen helyzetben minden segítség jól jön…

Az évi rendes, októberben megtartott jótékonysági estjük bevételeiből származó tárgyi ajándékokat a motoros kalózok – amint arról portálunkon is olvashatnak – a kalocsai Szent Kereszt Kórháznak adták át e hét hétfőn.

A hétvégén már újabb, szomorú apropóból megtartandó eseményükre várják az adakozni vágyókat: klubtársaik, a tragikus körülmények közt elhunyt Benkovics Gábor és felesége Éva árváik számára szerveznek gyűjtést.
Az „Emlék est, adományozó est – Benkó & Éva" címmel Foktőn, a Pirates Family MC Duna-parton található klubházában tartandó jótékonysági rendezvényre a szervezők szeretettel várják mindazokat, akik barátaikkal közösen szeretnének emlékezni az október 23-án történt baleset áldozataira.

Program
18 órától

  • Rockszegecs
  • Metal Daze


Négy árva maradt hátra

Amint emlékezetes, azon a napon az 51-es főút Dusnok és Sükösd közötti szakaszán egy személykocsi ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a két motorkerékpárral közlekedő 44 éves férfival és 50 éves feleségével, akik a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy életüket már nem tudták megmenteni.
Később ismertté vált, hogy a balesetet okozó 37 éves, sükösdi férfi alkoholos befolyásoltság alatt állt, sőt, meg nem erősített sajtóértesülések szerint alkoholmérgezéses állapotban ült volánhoz.

A SZERENCSÉTLENÜL JÁRT HÁZASPÁR UTÁN NÉGY ÁRVA MARADT HÁTRA.

Az asszony három lányáról már korábbi cikkükben írtunk, időközben az is kiderült, hogy az elhunyt férfi korábbi házasságából is született egy gyermeke – őt a férfi a terheket volt feleségével megosztva gondozta.

A fiú fogyatékos, mindenben segítségre szorul

Erre azért volt szükség, mert

A GYERMEK KÖZÉPSÚLYOS ÉRTELMI SÉRÜLT: BÁR JÁRNI TUD, DE NEM KOMMUNIKÁL, ÉS AZ ÉLET SZINTE MINDEN TERÜLETÉN SEGÍTSÉGRE SZORUL.

A baleset folytán szörnyű helyzetbe került Gábor előző párja, akitől ugyan már régen különváltak, de a gyerekük, a 17 éves sérült gyermek örökre összekötötte őket, nevelésében és gondozásában nem csak a volt férj, hanem az apa új párja is segített.


Elapadó bevételek, tízmilliós hitel

A BETEG GYERMEKET NEVELŐ ASSZONY EGY TÍZMILLIÓS HITELLEL A NYAKÁN MARADT MAGÁRA.

A balesetben elhunyt pár eddig besegített a gyermek felügyeletébe, ápolásába is, hogy az anya négyórás állásban dolgozni tudjon. Most azonban az egyik pillanatról a másikra minden támasz nélkül maradt.

A Pirates Family MC egyik alapító tagja, Holler Attila, alias Süni a történtek után úgy nyilatkozott a sajtóban, hogy amiben csak tudják, támogatják a gyászolókat, így a temetés költségét átvállalták, és állják az ügyvédi költségeket is. Azonban azt is elmondta, hogy

A BETEG GYERMEKET NEVELŐ ASSZONY ANNYIRA NEHÉZ HELYZETBE KERÜLT, AMELYNEK MEGOLDÁSÁHOZ MÁR NEM ELEGENDŐ, AMIT ŐK MAGUK NYÚJTANI TUDNAK.

A házon, amelyben élnek, nagyon súlyos hitel van, miközben a családnak várhatóan gyakorlatilag nem lesz bevétele. Az elhunytak barátja attól is tart, hogy még a biztosító sem fizet majd, ha esetleg a vétkes sofőr járművének kötelező biztosítása nem volt rendezve.

A FOKTŐI KALÓZ MOTOROSOK AZZAL IGYEKEZNEK SEGÍTENI, HOGY E HÉT SZOMBATON, NOVEMBER 7-ÉN JÓTÉKONYSÁGI EMLÉKESTRE VÁRJÁK KLUBHÁZUKBA AZ E CÉLRA ADAKOZNI VÁGYÓKAT.

Aki a rendezvényen nem tud részt venni, de segíteni szeretne a nehéz helyzetbe került családnak, a motoros pár után marat árváknak, az az alábbi számlaszámon teheti meg:

Fekete Horgony Motoros Klub
OTP 11732040-20041425

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés