2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Jótékonysági est lesz Foktőn – A Dusnoknál tragikus balesetben elhunyt motoros házaspár árváinak gyűjtenek

Helyszín: Foktő, Klubház
Dátum: 2020. november 07., szombat 18:00
Jótékonysági est lesz Foktőn – A Dusnoknál tragikus balesetben elhunyt motoros házaspár árváinak gyűjtenek

A Pirates Family MC minden év októberében megtartja motoros jótékonysági estjét foktői klubházában. Sajnos idén két adakozó alkalom megszervezését követelte tőlük a sors – a másodikat most hétvégén tartják –, miután az október 23-án történt tragikus közlekedési balesetben elhunyt két klubtársuk, egy vaskúti házaspár, akik összesen négy árvát hagytak hátra: az asszony három lánya mellett a férj korábbi házasságából született fia gyászolja az áldozatokat. A fiú ráadásul középsúlyos fogyatékossággal küzd, édesanyja pedig, akinek eddig gyakorlati segítsége és anyagi támasza volt a szerencsétlenül járt házaspár, most segítség nélkül maradt, nyakán a lakásukon ketyegő, tízmilliós hitellel, miközben valószínűleg eddigi négyórás munkáját sem tudja majd folytatni, és még a biztosítási összeghez való hozzájutásuk is bizonytalan. Azt nem kell ecsetelni, hogy ilyen helyzetben minden segítség jól jön…

Az évi rendes, októberben megtartott jótékonysági estjük bevételeiből származó tárgyi ajándékokat a motoros kalózok – amint arról portálunkon is olvashatnak – a kalocsai Szent Kereszt Kórháznak adták át e hét hétfőn.

A hétvégén már újabb, szomorú apropóból megtartandó eseményükre várják az adakozni vágyókat: klubtársaik, a tragikus körülmények közt elhunyt Benkovics Gábor és felesége Éva árváik számára szerveznek gyűjtést.
Az „Emlék est, adományozó est – Benkó & Éva" címmel Foktőn, a Pirates Family MC Duna-parton található klubházában tartandó jótékonysági rendezvényre a szervezők szeretettel várják mindazokat, akik barátaikkal közösen szeretnének emlékezni az október 23-án történt baleset áldozataira.

Program
18 órától

  • Rockszegecs
  • Metal Daze


Négy árva maradt hátra

Amint emlékezetes, azon a napon az 51-es főút Dusnok és Sükösd közötti szakaszán egy személykocsi ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a két motorkerékpárral közlekedő 44 éves férfival és 50 éves feleségével, akik a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy életüket már nem tudták megmenteni.
Később ismertté vált, hogy a balesetet okozó 37 éves, sükösdi férfi alkoholos befolyásoltság alatt állt, sőt, meg nem erősített sajtóértesülések szerint alkoholmérgezéses állapotban ült volánhoz.

A SZERENCSÉTLENÜL JÁRT HÁZASPÁR UTÁN NÉGY ÁRVA MARADT HÁTRA.

Az asszony három lányáról már korábbi cikkükben írtunk, időközben az is kiderült, hogy az elhunyt férfi korábbi házasságából is született egy gyermeke – őt a férfi a terheket volt feleségével megosztva gondozta.

A fiú fogyatékos, mindenben segítségre szorul

Erre azért volt szükség, mert

A GYERMEK KÖZÉPSÚLYOS ÉRTELMI SÉRÜLT: BÁR JÁRNI TUD, DE NEM KOMMUNIKÁL, ÉS AZ ÉLET SZINTE MINDEN TERÜLETÉN SEGÍTSÉGRE SZORUL.

A baleset folytán szörnyű helyzetbe került Gábor előző párja, akitől ugyan már régen különváltak, de a gyerekük, a 17 éves sérült gyermek örökre összekötötte őket, nevelésében és gondozásában nem csak a volt férj, hanem az apa új párja is segített.


Elapadó bevételek, tízmilliós hitel

A BETEG GYERMEKET NEVELŐ ASSZONY EGY TÍZMILLIÓS HITELLEL A NYAKÁN MARADT MAGÁRA.

A balesetben elhunyt pár eddig besegített a gyermek felügyeletébe, ápolásába is, hogy az anya négyórás állásban dolgozni tudjon. Most azonban az egyik pillanatról a másikra minden támasz nélkül maradt.

A Pirates Family MC egyik alapító tagja, Holler Attila, alias Süni a történtek után úgy nyilatkozott a sajtóban, hogy amiben csak tudják, támogatják a gyászolókat, így a temetés költségét átvállalták, és állják az ügyvédi költségeket is. Azonban azt is elmondta, hogy

A BETEG GYERMEKET NEVELŐ ASSZONY ANNYIRA NEHÉZ HELYZETBE KERÜLT, AMELYNEK MEGOLDÁSÁHOZ MÁR NEM ELEGENDŐ, AMIT ŐK MAGUK NYÚJTANI TUDNAK.

A házon, amelyben élnek, nagyon súlyos hitel van, miközben a családnak várhatóan gyakorlatilag nem lesz bevétele. Az elhunytak barátja attól is tart, hogy még a biztosító sem fizet majd, ha esetleg a vétkes sofőr járművének kötelező biztosítása nem volt rendezve.

A FOKTŐI KALÓZ MOTOROSOK AZZAL IGYEKEZNEK SEGÍTENI, HOGY E HÉT SZOMBATON, NOVEMBER 7-ÉN JÓTÉKONYSÁGI EMLÉKESTRE VÁRJÁK KLUBHÁZUKBA AZ E CÉLRA ADAKOZNI VÁGYÓKAT.

Aki a rendezvényen nem tud részt venni, de segíteni szeretne a nehéz helyzetbe került családnak, a motoros pár után marat árváknak, az az alábbi számlaszámon teheti meg:

Fekete Horgony Motoros Klub
OTP 11732040-20041425

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 04., 09:39
A rendőrök kihallgatták a sértettet, aki úgy nyilatkozott, hogy az utcán bántalmazta egy idegen. Még >>>
2023. 10. 04., 09:32
A következő fordulókban a bajai lány mentora Trokán Nóra színművész lesz. Még >>>
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK