2023. 02. 01. szerda
Ignác
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 655.9 Ft/l   Dízel: 717.8 Ft/l   Írjon nekünk

Meglepetés légi lánykérés után beteljesült szerelem

2018. 07. 31., 19:42

Éppen egy éve osztottuk meg Olvasóinkkal egy kalocsai szerelmespár országos sajtóban és közösségi oldalakon is felkapott romantikus eljegyzési történetét. Emlékezetes: ők voltak azok, akik egy Máltára tartó repülőjáraton tartottak kézfogót, pontosabban ott lepte meg a lánykéréssel kedvesét János. Azok kedvéért, akik nem olvasták akkori írásainkat, röviden felelevenítjük a korábban történteket. A pár élete ugyanis egy újabb szakaszba lépett: nemrégiben kimondták a boldogító igent.

Eljegyzés a felhők felett

Látszólag váratlanul, valójában pontosan megkomponálva és a személyzetet is beavatva - nagyjából tavaly ilyenkor - egy Máltára tartó repülőgép hangosbemondóján keresztül kérte meg szereleme kezét János.
A lánykérés momentumait egy szemfüles utas rögzítette és feltöltötte a Youtube-ra, így a romantikus sztori rövid idő alatt nagy karriert futott be az interneten.

Portálunk foglalkozott ugyanakkor először azzal, hogy a történet főszereplői, Szilvia és János kalocsaiak. Kaptunk az alkalmon, mindkettőjüket azonnal meginterjúvoltuk: Szilvia kérésünkre a meglepetés pillanatait elvenítette fel, majd a lovagias vőlegényt is megkérdeztük, hogyan emlékszik vissza az izgalmas előkészületekre.

Mostmár házasokként

Fülünkbe jutott, hogy a szerelmesek nemrégiben szeretteik körében örök hűséget fogadtak egymásnak, ezért újra felkerestük őket, hogy megkérdezzük, mi történt velük azóta.

Köszönik szépen, remekül vannak! És bár a szereplésből jó ideig elég számukra, készséggel válaszoltak kérdéseinkre.

- Gondoltátok volna, hogy a lánykérés ekkora fordulatot vesz és felkerül az internetre?

- Mivel senki sem tudott a lánykérésről, így mi lepődtünk meg a legjobban, hogy ekkora visszhangzott kapott. A mai napig rejtély, hogy ki volt az a gépen, aki elkészítette és feltette a videót.

- Bizonyára sokan ismeretlenül is megismertek benneteket. Mennyire volt terhes a hirtelen jött hírnév?

- Hazatérve az akkori nyaralásunkról ismerősök és ismeretlenek egyaránt gratuláltak, ez nagyon új és érdekes élmény volt számunkra. Olykor az utca túloldaláról ismeretlenek kiabálták át jókívánságaikat.

- Azóta mi történt veletek? Úgy tudjuk, immár házastársakként élitek mindennapjaitokat.

- A lánykérés óta a mindennapjaink megszokott ritmusban telnek, azzal a különbséggel, hogy valóban megszerveztük a csodás esküvőnket. A lakodalom jó hangulatban telt, maradandó élménnyé vált mindkettőnk számára. A menyegző után rövidke afrikai hangulatú nászutunk szuper kikapcsolódást hozott számunkra. Azóta házasokként hódolunk tovább a hobbijainknak, sokat kirándulunk, és várjuk a nyári jól megérdemelt szabadságot.

Szilviának és Jánosnak szerkesztőségünk ezúton is gartulál házasságkötésükhöz. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 01. 30., 15:30
Kocsis Anna és Attila következő állomása egy eldugott faluban lévő biofarm volt. Ahogy a nevéből is adódik - Mindful Farm - a lecsendesedést, kikapcsolódást, természetközeliséget, a jelen pillanat megélését keresték ezen a helyen. Hogy telt el az ott töltött két hét? Vloguk következő epizódjából kiderül, kövessétek a KALOhíreken utazásukat!
2023. 01. 29., 08:24
Január 20-21-én iskolánkat, a Kalocsai Szent István Gimnáziumot képviseltük Kecskeméten, a Neumann János Egyetem által meghirdetett 24 órás logisztikai versenyen. Az Izsáki úti új campuson a logisztikához köthető feladatokat és egy nagy projektfeladatot kellett teljesítenie πz2a nevű csapatunknak, melynek tagjai: Molnár Fruzsina, Rideg Árpád, Vida Zolta - tudtuk meg a portálunknak küldött beszámolóból.
2023. 01. 27., 12:27
A Kamarateremben Cseh Tamás dalait adta elő Papp Róbert, Kalocsa díszpolgára, valamint fia, ifjabb Papp Róbert. Az énekes-gitáros zenéjének egy parafrázisához Papp Róbert dalához Berta-Somogy Lajos írta a dalszöveget, aki prózai szövegek felolvasásával idézte meg Cseh Tamás kivételes egyéniségét.
2023. 01. 26., 08:05
November végén hirdettek nyílt pályázatot a Kossuth Lajos utca 16-18. szám alatti egykori kollégium épületére. A pályázat érvényes ajánlat nélkül zárult. Nem maradtunk le a vásárról. Hasonlóképp sikertelen volt egy Csokonai utcai lakóingatlan értékesítésére kiírt pályázat, amelyet szintén ismét kiírnak.
2023-01-25 16:31:00
A Kalocsa környékén élő képzőművészek több éves hagyományt követve megrendezett tárlathoz ezúttal a Dunatáj Fotókör kiállításra is kapcsolódott. A megnyitón közreműködött és köszöntőt mondott Lakatos György fagottművész, városunk díszpolgára. A kiállítást megnyitotta Budai Viktória művészettörténész, a Schöffer Gyűjtemény vezetője.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 02. 01., 13:27
A tegnapi, házon belüli egyeztetések után ma az intézmények vezetőivel egyeztetnek a Polgármesteri Hivatalban. Még >>>
2023. 02. 01., 08:45
Tíz hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra. Még >>>
2023. 01. 31., 09:09
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során olyan súlyosan bántalmazta a nehezen mozgó, leromlott egészségi állapotú feleségét, hogy 11 bordája eltört. Még >>>
2023. 01. 30., 14:56
Így alakult a Duna és a Tisza vízállása hétfőre a hydroinfo.hu adatai alapján. Még >>>
2023. 01. 30., 10:35
A szívroham és a stroke valószínűsége 40 és 50 százalékkal alacsonyabb volt azok körében, akik ennyit gyalogoltak. Még >>>
2023. 01. 29., 17:35
Minden olyan rövid időn belül történt, hogy a két pilótának esélye sem volt a katapultálás folyamatának beindítására. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK