2022. 12. 01. csütörtök
Elza
: 410 Ft   : 393 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Nyílt nappal várta leendő munkavállalóit a kalocsai ANDA Present Kft.

Gazsó Rita  |  2018. 09. 09., 15:03

Komoly érdeklődés övezte a kalocsai ANDA Present Kft. szombati nyílt napját, amellyel a frissen elkészült tanponműhely beüzemelését kívánta emlékezetesebbé tenni a cég. A családbarát rendezvényen a kicsiknek egyebek mellett ugrálóvárral, arcfestéssel és kézművesfoglalkozással kedveskedett a cég.

Másodszorra invitálta nyílt napra a környékbelieket a kalocsai ANDA Present Kft., amelyen az érdeklődők alaposabban megismerhették a cég tevékenységét, bepillanthattak az üzem emblémázó és termelőegységeinek munkájába, a különböző munkafolyamatokba, valamint tájékozódhattak a betöltésre váró munkakörökről.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Gazsó Rita / KALOhírek

A helyieknek talán nem cseng ismeretlenül az ANDA Present neve. Az 1994-ben alapított cég reklámajándéktárgy forgalmazással foglalkozik és mára négy nemzetközi leányvállalatával, valamint hat belföldi cégérdekeltségével jól működő holdinggá fejlődött.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Gazsó Rita / KALOhírek

Kalocsán a jövő évben megduplázzák a dolgozói létszámot, amely így 75-ről 150 főre emelkedik.
bővebben ...

Egy éve adták át a felújított hétszáznégyzetméteres gyártócsarnokot, amelyben idén új tamponműhelyt alakítottak ki, emellett új gépekkel tovább bővültek a gyártóegységeik. A fejlesztésekkel párhuzamosan dolgozói létszámuk is nőtt: tavaly ősszel még 75, jelenleg már több mint száz főnek biztosít álláslehetőséget a cég.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Gazsó Rita / KALOhírek

– A korábbi, két évvel ezelőtti nyílt nap sikeres volt, a rendezvényt követően hét fő jelentkezett hozzánk, akik a mai napig itt dolgoznak. Reméljük a mostani is hasonlóan jól alakul, igaz csupán délelőtt tíz óra van, de már százan látogattak el hozzánk – mondta ott jártunkkor András Csaba társtulajdonos, a kalocsai telephely vezetője.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

Forrás: Gazsó Rita / KALOhírek

A mostani nyílt nap, amellyel a frissen elkészült tanponműhely beüzemelését kívánta emlékezetesebbé tenni a cég, nem csak a felnőtteknek lehetett érdekes. Az ANDA Present Group családbarát programokkal – ugrálóvárral, arcfestéssel, kézművesfoglalkozásokkal – kedveskedett a legkisebbeknek. Emellett minden látogatót kalocsai napszemüveggel, rengeteg meglepetés ajándékkal és ingyenes lángossal vártak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ehhez a cikkhez 0 darab hozzászólás érkezett. A kommentekhez gördítsen lejjebb.
Hozzászólások (Legyen Ön az első)

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 01., 10:17
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Gyűjtsd össze mindet! Mutatjuk a részleteket! Még >>>
2022. 11. 30., 14:07
A pótösszeírás lezárultával véget ért a 2022-es népszámlálás, a határidőig 4,6 millió lakás- és 9,2 millió személyi kérdőív érkezett be, a becsült népesség 96 százaléka nyilatkozott az adatgyűjtésnél. Még >>>
2022. 11. 30., 12:22
A nagy sikerű kihelyezett osztályfőnöki órán a fiatalok kipróbálhatták a terhességi szimulációs mellényt és az öregségi szimulációs szettet, mely az empátiás készségek fejlesztésére hat. Még >>>
2022. 11. 30., 10:43
A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Még >>>
2022. 11. 30., 09:37
A gyanúsított a sértettől élelmiszert és aprópénzt vett el, majd a bozótvágó késsel több helyen megsebesítette. Még >>>
2022. 11. 30., 09:25
Nagy szeretettel várnak mindenkit vasárnaponként Solton, a Béke téri Adventi gyertyagyújtásra, az azt követő fáklyás felvonulásra és az ünnepre hangoló kísérő programokra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK