2022. 11. 30. szerda
András, Andor
: 408 Ft   : 394 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Szebbé teszik a beteg kisgyermekek napjait- gyűjtést indított az E.T. Pizzéria, Fanti és Varajtiné Kriszta

Szebbé teszik a beteg kisgyermekek napjait- gyűjtést indított az E.T. Pizzéria, Fanti és Varajtiné Kriszta
Téglás Boglárka  |  2019. 11. 14., 15:04

Október végén nagy érdeklődést mutatott a három kalocsai vállalkozás által megvalósult rendezvény, aminek teljes bevételét a kalocsai Szent Kereszt Kórház gyermekosztályának ajánlották fel.

Hagyományteremtő szándékkal indult október 31-én az E.T pizzéria, Fanti Léggömb és a Krisztina Design jóvoltából a halloweeni tökfaragó program a Szendvicsbárban, ahol a gyermekeket forró teával, igazán finom pizzaszeletekkel látták vendégül

Több mint százan várták, majd látogattak el a családi rendezvényre, ami kimondottan kellemes hangulatban telt.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Kovács Kitti


Köszönhető ez annak is, hogy mindenki talált magának szórakoztató időtöltést: a fiúkat tökfaragás várta, a lányok pedig bepillantást nyertek a cukrászat világába. Varajtiné Kriszta, a Kriszta Design tulajdonosa látta el őket tippekkel, és bemutatta, hogyan tudják szépítgetni a finom linzereket úgy, hogy közben az ünnepi hangulatot is teremtsen.

A tőle megszokott módon Fantinak is sikerült persze mosolyt csalogatni minden gyermek arcára. A lufiszellemeket, boszorkányokat ábrázoló és más, az alkalomhoz illő hajtogatott figurák közül egyet haza is vihetett mindenki.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)

Forrás: Kovács Kitti


És a pizzák? Valószínű senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen ízvilág várt rájuk az ott készült ínyencségekkel. Annyit mondhatunk isteni finomak voltak, mint mindig.

A pizzéria vezetőjétől megtudtuk, jövőre is szeretnék megtartani a jótékonysági rendezvényt.

Az előzetes regisztrációhoz kötött eseményen belépődíjat szedtek, amit a kalocsai Szent Kereszt Kórház gyermekosztálya számára ajánlották föl a szervezők.
A befizetett összegből kettő darab led TV-t vásároltak, hogy a kicsik otthonosabban érezzék magukat a kórházban, könnyebben viseljék az ott töltött időt.Mint emlékezetes, az E.T. csapatának nem ez volt az első jótékonykodása, szívügyüknek tekintik a kalocsai gyermekosztály segítését.

Városunkban több program közül választhattunk Halloween napján, amiért ezúton is köszönet illeti a szervezőket.

Már hagyományosnak mondható Kalocsán a „Tök jó futás”, hiszen mindszent közeledtével immár harmadszor tartották meg a Kalocsai Futóbarátok szervezésében szombat este. A mintegy száz résztvevővel lezajlott verseny idén nem csak a lábakat mozgatta meg, hanem a kezeket is…
bővebben ...

Már hagyományosnak mondható Kalocsán a „Tök jó futás”, hiszen Mindszent közeledtével immár harmadszor tartották meg a Kalocsai Futóbarátok szervezésében. A mintegy száz résztvevővel lezajlott verseny idén nem csak a lábakat mozgatta meg, hanem a kezeket is, hiszen a „nevezési díj” egy saját kézzel faragott tök volt, amivel az otthoni szorgoskodást és a kreativitást is ösztönözni kívánták.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.
2022-11-23 13:47:00
A nemzetközi szakmai párbeszéd és együttműködés aktív résztvevője a Paks II. Zrt. Munkatársai fontos tevékenységet végeznek a nukleáris ágazat kulcsfontosságú szakmai szervezeteiben, elősegítve a döntés-előkészítést és a hatékony érdekképviseletet. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 29., 09:13
A Merriam-Webster az év szavát az online felületén végzett keresések alapján választja ki, miután kizárta a versenyből a minden évben gyakran keresett, örökzöld szavakat. Még >>>
2022. 11. 29., 08:59
A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. Még >>>
2022. 11. 28., 14:46
2022. december 6., kedd, 16:30-kor ünnepélyes szalagavatással megnyitja kapuit és vár minden érdeklődőt az Alapszolgáltatási Központ udvarán (Solt, Posta Utca 10) a városi Mikulás Udvar. Még >>>
2022. 11. 28., 09:32
A verseny december végén indul, de a felszerelés ellenőrzésére már előtte sor kerül Franciaországban. Onnan már nem tér haza a felszerelés, hanem egyenesen a rajt helyszínére utazik, majd a csapat ott csatlakozik hozzá karácsony után. Még >>>
2022. 11. 28., 09:19
Kíváncsi a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás elmúlt egy évi tevékenységére? Javaslata, kérdése van? Még >>>
2022. 11. 28., 08:51
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK