2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A kalocsai Romsics Lili evezős csapata tarolt Belgrádban, a szerb szövetség válogató versenyén

Tamás Ferenc  |  2019. 05. 08., 11:14

Magyar evezős sikerektől volt hangos a belgrádi utánpótlás regatta, április 29-én, hétfőn, ahol serdülő hajóegységeink domináltak a nemzetközi mezőnyben. A sikeres serdülő négypárevezős csapat tagja volt a Kalocsai SE sportolója, Romsics Lili, szakosztályának egyik legígéretesebb versenyzője, aki többek között már elnyerte Kalocsa Város Legjobb Utánpótlás Sportolója megtisztelő címét is.

 

Ahogy korábbi írásunkban már utaltunk rá írásunkban utaltunk arra, hogy

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: Romsics Lili

NÉMETH ZOLTÁNT, A KALOCSAI SE EVEZŐSEINEK VEZETŐEDZŐJÉT ÉRTE AZ AZ ELISMERÉS, HOGY A NŐI SERDÜLŐ NÉGYPÁR EGYIK KVARTETTJÉT KÉSZÍTHETTE FEL A BELGRÁDI REGATTÁRA

amelynek aktualitását egyben az is adta, hogy a négypár vezérevezőse, tanítványa a szintén kalocsai színekben versenyző Romsics Lili volt. Róla tudni kell, hogy a Kalocsai SE szakosztályának egyik legígéretesebb versenyzője, aki többek között már elnyerte Kalocsa Város Legjobb Utánpótlás Sportolója megtisztelő címét is.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)

Forrás: Romsics Lili

Lili utánpótlás válogatott, nemzetközi és országos versenyeken korosztálya többszörös győztese, számtalan dobogós helyezést ért már el ergométeres, valamint egy –, két –, illetve négypárevezős versenyeken.

A 2018. ÉVI ÖSSZESÍTETT DIÁK RANGLISTA VERSENYSOROZAT PONTVERSENY GYŐZTESE KITÜNTETŐ CÍMET IS NEKI ADOMÁNYOZTÁK.

De visszatérve a belgrádi regattára, a Németh Zoltán által felkészített négypárunk alatt remekül futott a hajó, hiszen 

HÁROM MÁSODPERCES ELŐNNYEL HALADTAK ÁT A CÉLVONALON, EREDMÉNYÜKKEL IGAZOLTÁK, HOGY ŐK A LEGJOBBAK KOROSZTÁLYUKBAN.

A versenyszámot ugyanis a Romsics Lili (Kalocsa), Dudás Emese (Mohács), Lukácsovics Flóra (MTK), Smolkó Zsuzsanna (Velence) alkotta magyar egység nyerte, amellyel igazolták a szakvezetők előzetes erősorrendjét, edzőjük Németh Zoltán szakmai felkészültségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés