2022. 08. 19. péntek
Huba
: 405 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Lélekcsiszoló hangversenyt adott az Új Liszt Ferenc Kamarakórus a Kék Madár Fesztiválon - VIDEÓVAL!

2018. 06. 02., 16:36

Megtelt a Szent István Király Templom a péntek este hatkor kezdődött, a Kék Madár Fesztivál keretében megtartott koncerten, amelyen az Új Liszt Ferenc Kamarakórus énekelt a kalocsai származású Nemes László Norbert vezényletével.

Az Új Liszt Ferenc Kamarakórus a zeneakadémia jelenlegi, valamint nemrégiben végzett hallgatóiból verbuválódott énekkar. Ez – jó értelemben – rányomja bélyegét az együttes megszólalására is: az énekesek a hangszeres kamarazene világából hozták magukkal annak igényességét és pontosságát.

Kultúrával, érzelmekkel, kreativitással töltött új patront hoztunk nektek. A videóban csak olyan emberek szerepelnek - de nem a megszokott formában -, akiknek valamilyen módon köze van a Kék Madár Alapítványhoz. Megszólal néhány a kedvezményezett gyerekek közül is.
bővebben ...

A nem mindennapi zenei csemegét nyújtó koncerten Lakatos György fagottművész is közreműködött, de a kórus soraiban Nemes László Norbert mellett a kalocsai zeneiskola egy másik, korábbi növendékét, Matinné Romsics Juditot is felfedezhettünk.

A kórus utolsó előadott darabját videóra is vettük.


Forrás: KALOhírek


Forrás: KALOhírek


Forrás: KALOhírek

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
hirdetés