2023. 11. 30. csütörtök
András, Andor
: 378 Ft   : 345 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Sikeresen zárult a Linartech Autó szervezésében megrendezett Toyota Flottanap

2018. 03. 27., 15:25

2018. március 22-én került megrendezésre a Toyota Flottanap a kecskeméti Linartech Autó Kft-nél, amely mint hivatalos Toyota Márkakereskedés és Szerviz 2016 szeptemberében kezdte meg tevékenységét a Mindszenti körút 43-as szám alatt, ahol a legújabb Toyota és Lexus modellek széles választéka várja az érdeklődőket, melyeket személyesen megtekinthetnek, vagy akár egy tesztvezetés keretében ki is próbálhatnak a helyszínen.


Forrás: Alföldi Régió Magazin

Az Alföldi Régió Magazin szerkesztőségünkhöz eljutattaott közleményében írtak szerint a rendezvény megnyitóján elsőként Pécsi Gyula márkaigazgató köszöntötte a vendégeket, majd Horányi István, a Toyota Flotta osztályának képviseletében tartott előadást „Miért jó a Toyota” címmel. Beszédében elmondta, hogy a Toyota 170 országban értékesít, valamint 75 gyártóüzemmel rendelkezik, ahol országszerte 340 ezer főt foglalkoztat. A Toyota az egyik legnagyobb autógyártó Európában, hiszen olyan értékek és alapelvek mentén fejlődött, amelyek lehetővé tették, hogy vezető autógyárrá nője ki magát az európai piacon. A Toyota elkötelezett abban, hogy a 2020-as évek elejére a hibrid technológiát elérhetővé tegye a Toyota és Lexus kínálat minden egyes modelljéhez.


Forrás: Alföldi Régió Magazin

Molnár Tamás, a Toyota Financial Services képviseletében tartott prezentációjában ismertette a Toyota pénzügyi, valamint lízing szolgáltatásait. Lízing szolgáltatásaik közül a zártvégű, a nyíltvégű, valamint az operatív formáját mutatta be a jelenlévőknek - számolt be róla a magazin.

A világszerte több mint 30 éve működő TFS a világ legnagyobb gépjármű finanszírozó csoportja, amely 37 országban szolgálja ki az ügyfeleket. A 100%-ban Toyota tulajdonú, Toyota Pénzügyi Zrt-t 2002-ben a japán anyacég azzal a céllal alapította, hogy a Toyota márkától megszokott színvonalú és minőségű pénzügyi szolgáltatásokkal szolgálja ki az ügyfeleket. A vállalat minden hivatalos Toyota és Lexus márkakereskedésben jelen van pénzügyi megoldásaival, nemcsak az új, hanem a használt autók területén is.


Forrás: Alföldi Régió Magazin

Az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. megbízásából Baji Zoltán ismertette a cég alapvető szolgáltatásait és gépjármű-biztosítási tevékenységeit, amelyek a biztosítások megkötésétől kezdve, a díjak kezelésén át az estleges kárrendezésben való részvételt is magukba foglalják.


Forrás: Alföldi Régió Magazin

Továbbá ismertette a Casco-t, amely az elemi és lopáskárokból, ismeretlen által okozott rongálásból, valamint a tulajdonos önhibájából történt balesetekből származó károk fedezetére szolgál. Beszédében a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást is prezentálta a hallgatóságnak, amely a gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja, hiszen közúti forgalomban a gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezik.


Forrás: Alföldi Régió Magazin

Az előadások végeztével minden résztvevőnek lehetősége nyílt egy tesztvezetés keretében kipróbálni a Toyota, illetve Lexus modelleket, valamint kérdéseiket feltenni az előadóknak.


Forrás: Alföldi Régió Magazin

Linartech Autó Kft.
Kecskemét, Mindszenti körút 43.
Tel.: 76/956-494
Szerviz: 76/956-493
Központi információ: info@linartechauto.hu
Szerviz: szerviz@linartechauto.hu
Nyitva tartás: H-P: 8-18 óráig, Szerviz 17 óráig
Szombat: 9-12óráig, Szerviz zárva
Vasárnap: Minden zárva
www.linartechauto.hu


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-24 10:01:49
Érkezik a Mikulás, puttonya pedig ajándékcsomagot rejt minden résztvevő gyermek számára! Sőt, pattanjatok fel ti is a Mikulás szánjára!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 11. 29., 09:20
A pályázatnak köszönhetően lehetőség nyílt a kórház fekvőbeteg kapacitásainak tehermentesítésére az ambulánsan is ellátható betegektől. Még >>>
2023. 11. 28., 15:15
Dr. Filvig Géza: az önkormányzati választás tétje, hogy a kalocsai laktanyában migránsokat fognak elhelyezni, vagy az épülő Paks 2 beruházáshoz kapcsolódó feladatokat fogja kiszolgálni. Még >>>
2023. 11. 27., 12:03
Fenyőtermesztésből Magyarországon csaknem 600-700 családi gazdaság él meg. Még >>>
2023. 11. 24., 12:30
A mák és a sajt meglepően jól passzol egymáshoz, így nem csoda, ha tortában köt ki mindkét alapanyag. A meggyes réteg pedig már szinte elengedhetetlen, ha mákos süti készül. Még >>>
2023. 11. 22., 12:15
A vendégek fogadása miatt egy nagytakarítás beütemezése például mindenképpen hasznos, de ha nem akarod túlterhelni magad, az a biztos, ha elosztod több hétre a teendőidet. Így ha december elején nekilátsz a rendrakásnak, szentestére már biztosan minden szép lesz. Még >>>
2023. 11. 22., 10:58
Bár a kivágott ruhák már jó ideje uralják a divatot, a csípő- és deréktájon stratégikusan elhelyezett lyuk, ami néha még a fenék tetejét is éppen hogy megmutathatja, a saját műfajává nőtte ki magát. Olyannyira, hogy 2023-ban sorra tűntek fel a sztárok csípővillantós ruhában, illetve nadrágban. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK