2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Támogatott képzés kezdő és indulás előtt álló vállalkozóknak – Valamennyi korosztály számára hasznos információk

2018. 06. 15., 20:25

Kezdő, indulás előtti és új tevékenységet indító vállalkozások számára szervez végzettséghez nem kötött, egy napos, de a lényeges tudnivalókat markánsan összegző képzést a Bács-kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Kecskeméten. A tanúsítvány kiadásával záruló nap hasznos információkon túli másik előnye, hogy a résztvevőknek térítésmentes ügyfélminősítést, hitelminősítést és ingyenes üzleti terv tanácsadást nyújtanak az állami támogatású mikrofinanszírozási hitel igénybevételéhez.

A szemléletformáló, beruházási, fejlesztési képzés, tréning témakörei között a vállalkozási képességek, készségek, célkitűzések, a marketing koncepció és tervezés, a vállalkozásindítás jogi, pénzügyi, adózási feltételei éppúgy szerepelnek, mint az alapvető finanszírozási, beruházási és fejlesztési lehetőségek.

Gyakorló vállalkozók által visszaigazoltan legalább ennyire fontos, hogy a vállalkozó tisztában legyen az üzleti terv készítésének alapelveivel, a vállalkozás fenntarthatóságával és a belső kontroll fontosságával. A „mások hibájából tanul az okos ember” szólásmondás jegyében az előadók a gyakori hibákra, azok okaira és következményeire is felhívják a figyelmet.

A valamennyi korosztály számára nyitott képzést előtanulmányokhoz, végzettséghez nem kötik, hiszen egy valami közös bennük: a sikeres vállalkozás indításához szükséges tudást szeretnék megszerezni.

A kedvezményes részvételi díjhoz (10.000 forint+áfa) kötött, Kecskemét, Vörösmarty u. 12. 1. emelet  tartandó képzésre július 3-ig, illetve július 31-ig lehet jelentkezni az alapítványinfo@bacs-lea.hu címén.

A részvételi díjat a kiküldött számla alapján, utalással kell teljesíteni. A részvételi díj tartalmazza a reggeli kávé, ásványvíz, tízórai és délutáni pogácsa, ásványvíz, kávé költségeit. Lemondást a rendezvényt megelőző 4. munkanapig, csak írásban fogadnak el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés