2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Újra lesz megyei stand az Utazás Kiállításon

2017. 02. 28., 16:11

„Igazi mérföldkő lesz a hétvégi Utazás Kiállításon való részvétel a megyei turizmusfejlesztés életében” – ezzel a mondattal nyitotta meg sajtótájékoztatóját Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, melyet Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét város polgármester asszonyával közösen tartott ma délután a kecskeméti Városházán.

A megye egységes arculattal, 72 négyzetméteren, 8 megyei társkiállítóval együtt (Kecskemét, Baja, Kiskőrös, Tiszakécske, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kalocsai Érsekség, Bócsa) jelenik majd meg Magyarország legrangosabb turisztikai seregszemléjén.


Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat komoly erőfeszítéseket tett és kíván a jövőben is tenni a megye turisztikai versenyképességének és vonzerejének növelése érdekében.

2015-ben – kifejezetten e célból – létrehozta a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nonprofit Kft-t, elkészítette a megye Turizmusfejlesztési Tervét és összeállította a most, az Utazás Kiállításon bemutatni kívánt ÉRTÉK, ÉLMÉNY, EGÉSZSÉG Kincsek nyomában Bács-Kiskunban című igényes imázskiadványát is.


Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

Szemereyné Pataki Klaudia üdvözölte és elismerte a Megyei Önkormányzat turizmusfejlesztés terén tett lépéseit és örömét fejezte ki az iránt, hogy végre ismét a megyei stand és nem a Dél-Alföldi Régió részeként mutathatja meg magát a nagyközönségnek Kecskemét városa. A megyeszékhely átlagosan 1-2 napot tud nyújtani a turistáknak, de a most megvalósuló megyei összefogással a látogatónak lehetősége nyílik kimozdulni a térségből, így az itt eltöltött idő akár meg is duplázható.


Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

A megyei résztvevők ezúton is hívnak minden kedves látogatót és érdeklődőt Bács-Kiskun megye „A” pavilon A/313/A számú standján!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés