2021. 11. 30. kedd
András, Andor
: 369 Ft   : 327 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Vascsővel megütötte, késsel megszúrta szerelmi riválisát - Brutális garázdaság az áruház parkolójában –VIDEÓVAL!

Vascsővel megütötte, késsel megszúrta szerelmi riválisát - Brutális garázdaság az áruház parkolójában –VIDEÓVAL!
Zsiga Ferenc  |  2021. 11. 11., 12:38

A Kecskeméti Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki 2021 márciusában egy kecskeméti áruház parkolójában vascsővel megütött és késsel megszúrt egy férfit, nekihajtott az autójának, de még be is akarta szorítani a saját és a sértett autója közé.

A vádirat szerint a vádlott féltékenység miatt haragban volt az ügy sértettjével. 2021. március 17-én reggel a két férfi egy kecskeméti áruház parkolójában találkozott, ahova mindketten autóval érkeztek.

A vádlott nyomban kiszállt az autójából és a sértett gépkocsijához lépve a lehúzott ablaküvegen keresztül többször megütötte a vezetőülésben helyet foglaló sértettet, majd visszaült a saját autójába. Ekkor a sértett is kiszállt, a kezében egy rövid baseballütővel. A vádlott elindult a gépkocsijával, majd a sértett gépkocsiját körbeautózva megpróbálta az autója mellett álló sértettet odaszorítani a saját és a sértett gépkocsija közé. A sértettnek azonban sikerült ezt elkerülni.

A sértett ezután visszaült gépkocsija vezető ülésébe, a vádlott pedig egy rövid kör megtétele után nekihajtott a sértett autójának. Az ütközés után a vádlott ismét kiszállt a gépkocsijából és a csomagtartóból kivett egy vascsövet. Odarohant a sértett autójához és a sértettet a nyitott ajtón keresztül a vascsővel legalább tízszer megütötte, majd egy késsel megszúrta a combját.

A sértettnek ekkor sikerült ellöknie a gépkocsijától a vádlottat, majd az autóból kiszállva a baseballütővel a vádlott hátára és vállára ütött háromszor. A vádlott a vascsővel többször a sértett feje felé ütött, aki visszamenekült a gépkocsijába. A vádlott ezután elhajtott a helyszínről. A sértett a bántalmazás miatt 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de súlyosabb sérülések is kialakulhattak volna.

A letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, akinek a bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

A bűncselekményt az áruház biztonsági kamerája rögzítette:Forrás: Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 29., 16:21
Öltöztesd ünneplőbe az ablakot is, varázslatos hangulatot kölcsönöz az egész szobának! Még >>>
2021. 11. 29., 15:23
Szerdán a nap első felében nem valószínű csapadék, később azonban kisebb mennyiségű melegfronti csapadék érkezik, északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső formájában. Még >>>
2021. 11. 29., 09:54
A baromfi ágazatot érő kár mérséklése érdekében minden könnyítő intézkedést elrendelnek a szakemberek, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi. Még >>>
2021. 11. 29., 09:48
A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében ezúttal a Kolompos együttes mulatságára! Még >>>
2021. 11. 28., 16:00
Az ANDA Present Kft. 10 000 db gyermekmaszkot adományozott a Kertvárosi Általános Iskoláért-Gyermekeinkért Alapítványnak. Még >>>
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei