2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Ünnepélyes pályaavató a Méhecskék SE sportcentrumában

Tamás Ferenc  |  2019. 10. 08., 11:04

Október 4-én, péntek délután benépesült a Méhecskék SE stadionja – a TAO pályabővítésből kialakított új füves pálya átadása alkalmából, amikor a 20 éves Kalocsai Méhecskék SE pályaátadó rendezvényét tartották.

Az eseményen megjelent Losonczi László, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának igazgatója, akinek a hivatalon belül legfőbb szakterülete a pályaépítési programok és TAO-pályázatok támogatása, valamint meghívottként megtisztelték a pályaátadó ünnepséget a Paksi Futball Club vezetői közül Haraszti Zsolt a PFC ügyvezetője és Karszt József a klub technikai vezetője.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A kalocsai egyesület és a Paksi FC köztudottan évtizedes jó kapcsolatot ápol egymással – „Méhecskés” ifjú tehetségek akadémiai befogadása, tehetséggondozás, szakmai együttműködés –, így nem véletlen, hogy Faragó László a Méhecskék SE elnöke és szakmai koordinátora az egyesülete mentorának tekinthető paksi klubbal osztotta meg a sikeres TAO-pályabővítési projektjük átadási örömünnepét.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

A Társasági adókedvezmény sporttámogatási rendszeréről talán köztudott – célja a minél több amatőr futballista, minél jobb körülmények között játszhassa a világ legnépszerűbb játékát, amely jól láthatóan jelen van a „Méhek” stadionjában, az egykori legendás kalocsai Hunyadi pálya katlanjában.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Faragó László ünnepi köszöntőjében külön üdvözölte a meghívott vendégeket, valamint mindazokat, akik munkájukkal segíttették a beruházás létrejöttét, a gyerekek számára egy újabb játéktér kialakítását. 

ÖRÖMÉNEK ADOTT HANGOT, HOGY AZ ELKÉSZÜLT PÁLYA ÉS KÖRNYEZETE, VALÓBAN EGY KULTURÁLT, SPORTOLÁSRA ALKALMAS, BEFÜVESÍTETT, REFLEKTOROKKAL MEGVILÁGÍTOTT JÁTÉKTÉR LETT,

amely nagyban segíti majd edzőkollégái és az egyre gyarapodó korosztályos csapataik minél zavartalanabb felkészülését. Felidézte a kezdeteket is, hogy ahhoz késpest, hogy milyen nehezen indult a környező lakosság körében is a kezdeményezés elfogadása, mára beigazolódott, hogy a környék olyan hozzáadott értékkel gazdagodott, amely mind hasznosságában, mind esztétikumában növeli a sportcentrum és a „selyemerdői” városrész összképét. Nem utolsósorban mindez 

NEM IS A VÁROS KÖLTSÉGVETÉSÉT TERHELTE MEG, HANEM MINDERRE AZ EGYESÜLET TUDOTT KÜLSŐ FORRÁSOKBÓL FINANCIÁLIS HÁTTERET TEREMTENI,

amivel gyarapodott a város vagyona és a fiatalok sportolásának élettere is.

Tavaly nagy port vert föl a Hunyadi-pálya bővítésének és fejlesztésének terve, amelyből az első ütem – a telekalakítás és a tereprendezés – valósult meg eddig. Most módosított tervekkel látnak a folytatáshoz.
bővebben ...

Jókívánságai között hangsúlyozottan üzent a futballal ismerkedő és az azt komolyan elsajátítani akaró fiataloknak is, akik itt az ideális körülményeket adó képzést felhasználva eljuthatnak majd a labdarúgás magasabb régióiba is.

EZT KÖVETŐEN FELKÉRTE LOSONCZI LÁSZLÓ MEGYEI IGAZGATÓT, HOGY SEGÍTSEN NEKI A PÁLYA FELAVATÁSÁBAN, A SZALAGÁTVÁGÁSBAN.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Aztán a 20 éves Kalocsai Méhecskék SE pályaátadó rendezvényét bemutató mérkőzéssel tették emlékezetessé, ahol 

A HÁZIGAZDA MÉHECSKÉK SE U11-ES CSAPATA A KINDERBALL BAJA HASONLÓ KOROSZTÁLYÚ FIATALJAIVAL MÉRKŐZÖTT.

Képgaléria megtekintése (22 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Az egyesület ünnepnapját a szülők-gyerekek focija zárta, ahol a kicsik és nagyok felszabadultan hódolhattak kedvenc játékuknak a labdarúgásnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés