2022. 01. 29. szombat
Adél
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk
   NAPI GYORS: 2021. március 17.
2021. 03. 17., 14:47
Késelés Kecskeméten – Az áldozat állapota stabil, a felételezett elkövető rendőrkézen
Egy kecskeméti áruház parkolójában fogott kést egy kisteherautó sofőrjére egy helybéli. A szurkáló ugyan elmenekült, de őt alig másfél órán belül elfogták – számol be a ma kora reggel történt esetről a rendőrség hivatalos honlapja.

A Rendőrkézen a parkolóban garázdálkodó férfi címmel ma 13 óra 35 perckor a Police.hu oldalon publikált cikk szerint március 17-én kora reggel bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint a megyeszékhely belterületén, az egyik bolt parkolójában megszúrtak valakit.

A JÁRŐRÖK AZONNAL A HELYSZÍNRE MENTEK, AHOL KIDERÜLT, HOGY A BŰNCSELEKMÉNY FELTÉTELEZETT ELKÖVETŐJE ÉS KÉSŐBBI ÁLDOZATA KÖZLEKEDÉSI KONFLIKTUSBA KEVEREDTEK LAJOSMIZSE KÜLTERÜLETÉN.

A kisteherautóval közlekedő 48 éves sofőr ezt meg akarta beszélni autóstársával, ezért beállt az áruház parkolójába, ahová az Audit vezető férfi követte.

A PARKOLÓBAN A VISZÁLY TETTLEGESSÉGIG FAJULT, AMELYET A SZEMÉLYKOCSI SOFŐRJE EGY KÉSSEL PRÓBÁLT LEZÁRNI ÚGY, HOGY EGY ÍZBEN COMBON SZÚRTA VITAPARTNERÉT, MAJD ELHAJTOTT A HELYSZÍNRŐL.

A járőrök a sértett segítségével azonosították, és másfél órán belül lakása előtt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 43 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, és elszámoltatása folyamatban van.

A nyomozók az adatgyűjtés során beszerzett információk és a térfigyelő kamerák felvételei alapján büntetőeljárás során vizsgálják, hogy a férfi a garázdaság bűntettén és a testi sértésen kívül milyen közlekedési bűncselekményeket követhetett el.

A Index.hu hírportálnak az esetről beszámoló cikke szerint az eset a Vacsi közben történt Kecskeméten, ahol a portál információi szerint

a sértettet késsel szúrták combon, és rengeteg vért veszített.

A történtek kapcsán azt is megjegyzi a médium cikke, hogy az első hírek szerint a támadás hátterében szerelemféltés állhatott, amiről azonban a rendőrségi honlapon megjelentek nem tesznek utalást.Boorítókép: Donka Ferenc / kép forrása: Index

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK