2024. 05. 27. hétfő
Hella
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Majka fergeteges koncertje zárta a kitűnő kalocsai majálist - Majka: Kalocsa, elvitted a szívemet

2024. 05. 02., 12:37

Napközben még az Európai Uniós csatlakozás tiszteletére nagy gonddal elkészített „Europaprikás” illata és gyerekzsivaj töltötte meg az Érsekkertet, este már a koncerteké, a szórakozásé volt a főszerep. Fél hétkor, amikor a Don’t Stop The Queen a húrok közé csapott még csak sejteni lehetett, hogy az este nyolcas finálé, Majka produkciójának kezdésére ki lehet majd akasztani a bejárathoz a megtelt táblát.

A Don’t Stop The Queen tribute zenekar már nem először lépett fel Kalocsán, 2022-ben a Paprikafesztiválon már megmutatta, milyen profin adja vissza a legendás Queen együttes slágereinek hangzását és stílusát.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)

Forrás: KALOhírek

Koncertjük egy igazi időutazás volt, amelyen a rajongók olyan klasszikusokon keresztül élhették újra Freddie Mercury és társai felejttethetetlen pillanatait, mint a Bohemian Rhapsody, a Somebody to love, vagy a Radio Ga Ga. Úgy repítették vissza a közönséget a múltba, hogy közben arra is emlékeztettek: a zene örök és határtalan.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)

Forrás: KALOhírek

Kétségkívül megalapozták a hangulatot Majka koncertjére, amelynek kezdésére már óriási tömeg gyűlt össze. Fellépése előtt Majka a Kalocsa Televízió stábjának élőben adott interjút, amelyben arra is kitért, nem először jár Kalocsán.

A rapper és csapata pontban nyolckor el is kezdte a showt, hogy aztán másfél órán keresztül megállás nélkül játssza a jobbnál jobb dalokat. Az előzetes várakozásoknak megfelelően a kalocsai közönség is megtapasztalhatta, miért tartják Majkát az egyik legkarizmatikusabb előadónak a magyar zenei életben. Azonnal képes volt kapcsolatot teremteni a közönséggel, és energikus előadásának ezúttal is remek kiegészítése volt Veres Mónika, művésznevén Nika, Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő és színésznő, aki fantasztikus hangjával emelte a koncert atmoszféráját. A vizuális effektek, a dinamikus koreográfiák mind hozzátettek a látványhoz, tökéletes összhangjuk a zenével magával ragadó hangulatot teremtett.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)

Forrás: KALOhírek

Szólt a Partykarantén, az Elvitted a szívemet, a Belehalok, a Mindenki táncol, és olyan buli kerekedett a végére, amire a jelenlévők még bizonyára sokáig emlékezni fognak.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)

Forrás: KALOhírek

A szervezők döntése, hogy Majkát választották a kalocsai majális fő fellépőjének, kiváló választásnak bizonyult. A produkció minden generációt képes volt megmozgatni, összehozta az embereket, és talán egy rövid időre valamennyien elfeledhettük a mindennapi gondokat.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)

Forrás: KALOhírek

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 22., 14:27
A rendezvényen a Békés Kalocsáért Egyesület és a Kalo Lokálpatrióta Egyesület polgármester- és képviselőjelöltjeit láttuk Bolvári Ferdinánd és dr. Bagó Zoltán vezetésével, de a szónok az ő politikai ambícióikat direkt módon egyetlen szóval nem támogatta, még csak meg sem említette.
2024. 05. 22., 10:42
Az új atomerőművi blokkok alatti talaj megerősítése érdekében 17 hektáron összességében 75 ezer furat, vagyis egymással átfedésben lévő cementált talajoszlop készül, melyek összessége alkotja a vízzáró lemezt és annak oldalfalait. (x)
2024-05-21 10:49:00
A nukleáris iparra jellemző biztonságtudatosság az építést ugyanúgy jellemzi, mint a működtetést, ennek szellemében épül Pakson a két új blokk is. A reaktortartály például a teljes gyártási folyamat során hozzávetőleg hétszáz minőségellenőrzésen esik át. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 27., 07:50
A baleset következtében a jármű utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Még >>>
2024. 05. 25., 10:16
A férfi hollétéről Kiskőrösön landolt az információ. A helyi erők egészen Zsanáig fejtették vissza a szálakat, ahol megtaláltak és elfogták a rejtőzködőt. Még >>>
2024. 05. 23., 13:15
A Reels műfaj sajátossága miatt dr. Filvig Gézának másfél percbe kellett sűríteni az elmúlt évek eredményeit. Még >>>
2024. 05. 22., 14:09
A díjköteles útszakaszokat - 91 fuvar során - a kamerás ellenőrző rendszer kijátszásával vette igénybe. Még >>>
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK