2021. 12. 06. hétfő
Miklós
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A röpisek is „belecsaptak a lecsóba”

Tamás Ferenc  |  2018. 09. 05., 15:55

A Kalocsai SE juniorjai a debreceni Eötvös Kupa miatt már jóval korábban csatasorba álltak az új bajnoki évadra hangolódás jegyében, míg az úgymond felnőtt keretünk (a csapat több mint fele még ifjúsági korú – A szerk.) augusztus utolsó hetében vágott bele teljes mellszélességgel az őszi szezonra való felkészülésbe.

Mint köztudott, a Szigeti Anna játékos-edző vezette NBII-es gárdánkaz előző évadban a Közép csoport dicséretes negyedik helyén zárt, amelyet most talán nehezebb lesz megismételniük, hiszen néhány távozójuk miatt mindenképpen gyengébb játékerőt képviselő kerettel kell majd nekivágnunk az új szezonnak.

A hosszú szünet után újra forgó KerekPerec kamerája elé Szigeti Annát, "Nusit" állítottuk. A KSE Röplabda Szakosztályának edzője mosolygós magabiztossággal fogadta riporterünk „szerváit”.
bővebben ...

Fehérvári Anna, Király Kíra, Bukor Bianka vidéki tanulmányaik miatt jelezték, hogy nem tudnak majd érdemben részt venni a közös munkában.

Újonnan érkező egyelőre sajnos nincs is képben, így mindenképpen gyengébb kerettel várhatjuk majd az új bajnokságot.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A csapat jelenleg heti három edzéssel készül a szeptember végi „Közgáz” elleni nyitótalálkozóra, ahol az edző Szigeti Anna mellett Kovács Patrícia, Greksa Zsófi, Pálinkás Viki alkotják majd a csapat felnőtt magját. Természetesen ma már az alapjátékosaink közé tartozik a tehetséges testvérpár Fekete Lívi és Fekete Gréta is, és akkor még Fegyvári Fanniról, Böjtös Szonjáról, Greksa Hannáról, Horváth Enikőről nem is beszéltünk.

A hétköznapok fárasztó kondicionáló és állólépesség fejlesztő tréningjei mellett – amit a Városi Sporttelepen végeznek a lányok –, a labdás edzéseket a Városi Sportcsarnokban és a Kertvárosi tagiskola impozáns tornacsarnokában tartják.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A formába hozás időszakában Kecskemét elleni edzőmecset is terveznek, hogy a bajnoki nyitányon még felkészültebben tudjunk odaállni a Közgáz SC otthonában a fővárosban.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>
2021. 12. 05., 13:15
A Mikulásoknak ma a csomagokat kell összekészíteniük, és elázni se lenne jó... Még >>>
2021. 12. 05., 10:13
Újabb nap, újabb feladvány. Sok sikert, fejtsétek meg az ötödik feladványt is! Még >>>
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés