2024. 07. 18. csütörtök
Frigyes
: 390 Ft   : 357 Ft Benzin: 616.4 Ft/l   Dízel: 623.5 Ft/l   Írjon nekünk

Tanévzáró juniális a röpiseknél

Tamás Ferenc  |  2024. 06. 29., 10:20

Június 22-én, szombaton délelőtt már kezdett benépesülni a Városi Sportcsarnok Kalocsán, amikor a TFSE-Kalocsa csapatai hagyományos évzárójukat tartották. Rezák-Szabó Anna, Kováts Ágnes és Korsós Anikó edzők tanítványai búcsúztatták a röplabdás tanévüket, ahol közel kilencven gyermek űzte kedvenc játékát a küzdőtéren felállított három pályán.

A TFSE-Kalocsa „mindenesét”, programigazgatóját, Rezák-Szabó Anna tanárnőt, a Katolikus Intézmény testnevelő tanárnőjét kérdeztük az előző évad sikereiről, csapataik bajnoki szerepléséről arra kérve, hogy ismertesse a bajnokságban induló csapataik eredménysorát.

Egy újabb sikeres éven vagyunk túl. Minden csapat végig küzdötte a szezont.  Rengeteget tanultunk önmagunkról, a csapatmunkáról és szeretett sportágunkról egyaránt.

U11: Az U11 játékosai szorgalmasan jártak az edzésekre és egész évben mind az 5 versenynapjukat, összesen 15 mérkőzésüket komolyan vették. Szépen dolgoztak, folyamatosan fejlődtek így a Szeged kupán a 16 csapatból a 10. és 7.helyet hozták el.

U13: Az U13-mas csoport nehéz feladat elé állt év elején, mert egy új játékrendszerben kellett egész évben helyt állniuk. Sok munkával sikerült elsajátítaniuk saját posztjuk helyét a pályán, megtanulni felsővel nyitni és a szezon végén már a sánc és az ütés témakörével is el tudtunk kezdeni megismerkedni.

A IV. osztály 33 csapatából a 21.helyen zártak,  a Dél-Dunántúl Bronz csoportjának 1.helyén.

A Szeged kupán a 15 csapatból a 11. és 10. helyet hozták el a lányok.

U15: Az U15 csapat a kilenc csapatos csoportból nagy küzdelmek árán az 5.helyen zárt, mint tavaly.  Összességében a 28 csapatból 16. lett a csapat. Nagyon sok kiemelkedő teljesítmény volt ebben a csapatban, mert jó részük az U17-be is folyamatosan besegített. Ezúton is köszönjük munkájukat!

U17: Az U17 IV.osztályban játszott idén, ahol a Dél-Dunántúl arany csoportjáig küzdötték fel magukat, ahol a 2. helyen zártak. A 46 IV.osztályba benevezett csapatból a 6.helyen zártak. Nekik is nehéz feladatot kellett megoldaniuk ebben a szezonban, mert az U20-ban is játszottak. Szinte minden hétvégén pályán voltak. Hatalmas köszönet a munkájukért!

U20: Az U20 a negyed osztályban állta a sarat a szezon során. Az U17-tel kiegészülve a IV.osztály Közép Ezüst csoportjáak első helyén végeztek hiba nélkül. Így a 33 csapatból 4. helyen zártak.


Viszont minden jónak vége szakad egyszer. Így van ez most is, mivel több játkosunktól is búcsúzunk.Szele Zsófi: Zsófi idén is az U20-at segítette feladóként, bár már nem Kalocsán tanult. Hatalmas motivációja és áldozatos munkája nélkül az idei eredmény sem lett volna ilyen fényes. Köszönjük az idei és elmúlt szezonok munkáját!

István Mercédesz Katalin: Merci az első mérkőzéstől az utolsóig aktív volt ebben a 6 évben, amit nálunk töltött. Kitartásával és szorgalmával egy olyan középütő lett a labdázni vágyó kislányból aki 98 alkalommal ölthette magára a kék mezünket. Rengeteg közös emlék és élmény, ami reméljük élete meghatározó része volt és lesz. Köszönjük az eddigi munkáját és sok sikert kívánunk a továbbtanuláshoz!

Molnár Lili: Mindenki Lilikéje mára Lili lett. Az energikus játékos, a mindig mosolygós, de erősen koncentráló liberó. Nagyon gyorsan elrepült a hat év, amit együtt tölthettünk ebben az egyesületben. a 91 mérkőzés alatt, amit a pályán töltöttél, kislányból felnőtt lettél, játékosból játékvezető.
Drága Lili! Mindent köszönünk ami TE voltál nekünk! Sok sikert kívánok Szegeden! És számítunk rád a következő szezonok hazai mérkőzéseinek lefújásánál!

Szeretném megköszönni minden játékosunk munkáját, egyesületünknek, annak a szakosztályvezetőnek, akinél jobbat nem is kaphattunk volna, bár ma már csak szülőként van jelen.

Köszönet a Nagyasszonyunk Katolikus Iskolának és a Viterrának a többéves támogatását.

Edzőkollégáimnak a rugalmasságát és munkáját, hogy minden körülményt leküzdve, hozhattuk ebből az évből is ki a legtöbbet. (Kováts Ágnes, Korsós Anikó és Rezák Mihály)

Végül, de nem utolsó sorban szeretném kifejezni, mennyire hálásak vagyunk a szülőknek, hogy a szezon során támogatták gyermekük fejlődését!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 16., 14:32
Életének 77. évében elhunyt a Kalocsai SE hajdani elnöke, szakosztályvezetője, edzője és nagyszerű játékosa Farkas András, a „Bandika”. Mert mindenki csak így ismerte és nevezte nyugdíjasként is a sütőipari vállalat egykori gazdasági igazgatóját, aki ekkor már több száz embert irányított.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 17., 15:33
A helyszínre több mentőautót és mentőhelikoptert, valamint a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. Még >>>
2024. 07. 17., 14:55
Visszajártak lopni, a kamera, a szerencse és a tulajdonos szemfülessége buktatta le a két dabasi és két soltvadkerti fiatalt. Még >>>
2024. 07. 17., 14:12
A helyszínelés, műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az 53. számú főutat. Még >>>
2024. 07. 16., 10:00
Egy faddi férfi és élettársa „gőzölős kristályt” árult. Akadályoztatásuk miatt egyelőre szünetel a szolgáltatás. Még >>>
2024. 07. 16., 08:43
A zsákmány egy részét megtalálták a nyomozók, és azokat visszaadták a tulajdonosoknak Még >>>
2024. 07. 15., 11:58
Csütörtök óta tilos tüzet gyújtani a magyarországi erdőkben, a vasút és közút menti fásításokban, és a kijelölt tűzrakóhelyeken is. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK